Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Köszi szépen a gyors válaszokat!

    @ kobajekill:
    Igen, előtte jóég tudja, szerintem egy hete nem is volt kikapcsolva. Úgy tűnik, most megszűnt a hiba, még mindig 92%-on áll.

    @ Zsolt_72:
    Én is furcsállottam, hogy tökig merítéssel karbantartani, de nem vitatkoztam. :)
    Az lesz, hogy minden este kikapcsolom, majd be, nem nagy fáradság. Az N8-nál örültem, ha egyszer végre sikerült elindítanom system error nélkül, ilyenkor hetekig ki se mertem kapcsolni, csak ha netán valamelyik program megfagyasztotta. Ez a 820-as pikkpakk elindul, szerintem max 1 perc PIN kóddal együtt, ennyit megadok neki. :)

    @ this is life:
    Így belegondolva szerintem is a Waze volt. Többen írták, hogy radiátort csinál a telóból. Mivel Google fejlesztés, szerintem pont annyira optimalizálatlan, mint az Android, szóval nem meglepő, ha megeszi a hardvert. Bár egy S6 Edge-n biztosan gyorsan és stabilan fut...
    Ja igen, a Waze néha csinál olyat nálam, hogy pirosan kiírja felülre "searching for network", és utána gyakran el is dobja az útvonalat, újra kell terveztetnem a gyári térkép appból. A program amúgy nagyon ötletes, még ismerkedem vele, baby wazer vagyok jelenleg. :)
    Amúgy azt hallottam, W10-re már fogják fejleszteni a Waze-t, és ha igazak a hírek, 820-ra is lesz majd W10. Meglátjuk...

    Amúgy, ha kikapcsolom a telót, majd be, akkor újraindul rendesen? A PC-s Win8.1 ilyenkor nem indul újra, csak hibernálja magát, szóval ott a rendes újraindításra kell menni, hogy frissüljön a rendszer.

    Még egy kérdés a végére. A Messenger és a gyári Facebook kliens néha bezárja magát. Van, hogy újraindul, de van, hogy nekem kell elindítanom. A Viberen és a többi okosságon nem vettem észre.
    Remélem, a napi újraindítás megoldja ezt is.

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák