- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugy rémlik, hogy itt vagy vmelyik másik topikban a Vibert(vagy vmi másik hasonló) programmal hozták összefüggésbe. Nem használok ilyen progit, és nálam még nem jelentkezett (vagy nem emléxem rá ).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
snoopycica
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem!
Egy Microsoft Lumia 950 gazdája vagyok és valahogy eltüntettem a telefonkönyvem.... Egyszerűen nem tudom visszahozni, mert csak a közösségi médiás névjegyeket tudom berakni, a hotmail-ben tároltakat nem....Köszi mindenkinek!
-
Steelers
senior tag
válasz snoopycica #74752 üzenetére
Kapcsolatokban a szűrésnél nem vetted ki a pipát az outlook elől?
-
zzz03
őstag
válasz snoopycica #74752 üzenetére
Mondtam 70et adok azer a sz@rer amugy HR es minden jo lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Steelers
senior tag
válasz snoopycica #74754 üzenetére
és a beállításokban meg van még az alapértelmezett fiókod?
-
snoopycica
csendes tag
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #74759 üzenetére
HR-t nem csináltam, de telefont váltottam közben, akkor kipróbálom, hogy letörlöm ezt a csengőhang progit (StarWarsRingtones) mert akkor ha jól sejtem elképzelhető szerinted is, hogy ez kavar be. SD kártya van, de az előzőben nem volt és ott is csinálta.
Köszi, akkor törlöm és meglátom.
cigam: Köszi neked is!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Steelers
senior tag
válasz snoopycica #74758 üzenetére
hűha...telefont újraindítottad?
-
Aethelstone
addikt
Basszus, agyfaszt kapok ettől az Outlook.com-tól. Napok óta próbálom a google kontaktjaimat áthúzni Outlook alá. Megvan a google formájú CSV. Megpróbálom betolni Outlook alá, be is megy, de egy szem kontakt nem látszik. Amikor újra be akarom húzni, akkor azt mondja, hogy már minden ott van, de ettől függetlenül továbbra sem látszik egy kontaktom sem a web felületen, sem a w10-ben, sem a telón.....csak ha felveszem a gmail accot is....
Szerk: És a legjobb buli az az egészben, hogy ha csinálok egy Outlook exportot, akkor ott van az összes kontakt a CSV-ben, de sehol máshol nem látszik továbbra sem
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Partyface007
őstag
válasz Aethelstone #74762 üzenetére
hasonlítsd össze a 2 féle exportot más mezők lesznek használva az a baj... nyilván úgy hogy outlook.com-ról törölsz mindent ott csinálsz egy contactod és megnézed az milyen mezőket használ...
nyilván a gmail-eset kell igazítanod Excelben mielött importálod outlook.com-ra....
gmail-nél nincs olyan hogy nem a saját szolgáltatásukhoz akarod exportálni?
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #74763 üzenetére
Értem én, imádok CSV-ben turkálni, de a dolog mikéntjét maga a nagy MS írta le. Az már csak hab a tortán, hogy a Kapcsolatok menüpont szerint google csv-t kell csinálni, de a Beállításokból elérhető Partner import szerint meg Outlook formátumot Megjegyzem, hogy mindkettőt próbáltam, egyik sem megy. Mindegy, maradnak a google kontaktok
Arsenal FC - Go Gunners!
-
StLui
veterán
válasz Aethelstone #74764 üzenetére
Most néztem, össze is lehet kapcsolni a két fiókot azt próbáltad?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Partyface007
őstag
válasz Aethelstone #74764 üzenetére
egy pár éve én is átálltam gmailről outlook.com-ra ha jól emlékszem akkor egyszer megcsináltam ezt amit neked is írtam, azóta nyilván próbálok rá figyelni hogy az új contactokat outlook.com-ra vegyem fel :-)
amúgy ha jól emlékszem exportnál vagy importnál még a mezőket is lehet szerkeszteni tehát lehet nem is kell nekilátni Excelben (bár mondjuk az a legtisztább)
amúgy ahogy érzed :-)
szerintem kb 10-15 perc alatt össze lehet kattingatni excelben
-
negyven2
veterán
A Windows Device Recovery Tool mennyi idő alatt rakja újra a szoftvert? Nekem már közel órája meglát 40%-ál (HTC 8X) elötte állt egy 20-25 percet majd 30-ról átugrott a mosatni 40%-ra. Itt 8X-él most tart a MainOS-Update résznél. Várjak még vagy húzhatom le a WC-n?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz Aethelstone #74762 üzenetére
Nem lehet, hogy csinált neki egy külön mappát, filtert, és nincs bekapcsolva, hogy az importáltakat is mutassa?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Aethelstone
addikt
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #74770 üzenetére
Megoldódott, megszakadt az USB kapcsolat és ezért fagyot be. Lehúztam és nem halt meg, újra tudtam futtatni a recovery tool-t és most sikerült. Bár a rezgés nem jött vissza. Valószínűleg hardveres hiba.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Legfokeppen azoktol kerdeznek aki 735-t hasznal. Ki milyen szinten tapasztalta mobilnet hasznalataval az akkumulator meruleset? Egy kicsivel tobb mint egy eves a mobilom, es erdekesnek talalom, hogy 10-15 perces mobilnet hasznalattal akar 20%-ot is veszit a toltottsegebol. Ez normalis vagy mar szint felett van? (kulfoldi SIM van a teloban, nem hazai Vodas, ha ez szamit). Valaszokat elore is koszonom
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
oli83
tag
Sziasztok,
van valakinek infója, hogy ezek a telók tudnak e már egyszerre rezegni, illetve csengeni?
Ez a funkció nagyon hiányzott már a 820-amból...
a mostani WP-kell nem nagyon vagyok képbe, most mi a jelenlegi helyzet? Érdemes váltani?
üdv.: oli83 -
oli83
tag
válasz #50751744 #74779 üzenetére
Köszi a választ.
Tehát ha van egy régebbi 8.1-esem, és ahhoz adnak ki egy 10-est, akkor elvileg képes lesz rá?
Akkor nem az van, mint régen a Sony -j6-nál?
Hangszórót bugatta olyan frekin, hogy rezegjen a telefon? (nem volt benne vibra motor, ezért nem tudta a kettöt egyszerre)üdv.: oli83
-
ZavaBalazs
őstag
nocsak
van egy 650, ami az RM-1152, és most hitelesítettek egy RM-1182-t is. 750/850-ből az egyik mégis újjá lett élesztve?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ricardo
titán
Ismét előjöttek az "egyéb képek", ( [link] )de most nem látom hol vannak . nem találom őket, de ismét ott van egy mappa whatsap küldés esetén.
"Ha küldeni akarok valamit pl WhatsAppon, és rábökök a csatolásra akkor ott van egy "egyéb képek" mappa, amire rálépve kiírja hogy "úgy tűnik itt nem találhatóak képek" "
Akkor azt a tanácsot kaptam formázzam le a telefonnal a kártyát, ez megtörtént. Most ismét ott van ez a mappa. Mi hozhatja létre?
-
Elképzelhető, terepviszonyoktól, ellátottságtól is függ. Sose néztem mennyit merül 10 perc alatt. Nem érdekel. Használom és pont nem érdekel, hogy 20 vagy 30%-ot merült.1-2 nap alatt úgy is töltőért fog könyörögni.
De a kedvedért meg is mértem.
- 12:32 42%
Kikapcsoltam a WiFi-t, elindítottam az EuroNews App-ot, és elkezdtem nézni az élő stream-et.
- 12:53 34%
Vagyis 21 perc alatt 8%-ot csökkent a töltöttség.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
juve600
nagyúr
üdv
640-re telepitem ép a win 10-et
utánna kell vagy ajánlott egy HR ?? -
BB9000
senior tag
Sziasztok,
Lumia 625-ről váltottam 640 re. A 625-tel nem volt akadás, ez az új meg rendszeresen megakad. Ugyanazokat az appokat használom mint a másikon korábban. Ugyanúgy WP 8.1 es rendszeren.
Nekem fura, hogy egy erősebb teló, dupla RAM-mal érezhetően gyengébb teljesítményt nyújt. Mi lehet emögött? -
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #74787 üzenetére
preview
-
Spet
addikt
Engem sem erdekelt eddig, csak furcsaltam (otthon wi-fi-t jobban birja mint a malajt, ugyanannyi bokdosessel, illetve asszony hasznalt mobilnetet Mo.-n a sajat 735-n, es azt jobban toleralta), illetve lehet most jon ki az allando kanikulas terheles.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Boga06
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Vlc mediaplayerről tudok-e streamelni zenét vagy/és videót Windows phone vlc player app-re?
[ Szerkesztve ]
-
Lapaj1974
csendes újonc
sziasztok! amióta a win 10-van a telómon azóta a facebook nagyon gatya nincs valami orvosság erre?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest