- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsa1
csendes tag
Hello,nekem olyan gondom van,hogy jelzi a töltést csatlakozik is a géphez stb de nem tölt.tudnátok esetleg segíteni már kikészültem most vettem az alaplapot:-(lumia 830.elóre is köszi.
kircsa
-
maglew
aktív tag
válasz Bukk900 #72254 üzenetére
Mindjárt kipróbálom, bár ha bemegyek a turistautak térképre ott megint csak ürességet látok weben
Úgy látom az opensteetmapot minden alap program kezeli.
Ez nekik a turistajelzés programjuk, valahogy nem lehet összeszinkronizálni hogy online menjen
http://turistautak.openstreetmap.hu/[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
válasz KunEmber #72258 üzenetére
Na megpróbáltam, és tényleg működik.
Viszont a turistautak szerverével lehetett a gond, mert most a weboldaluk is már megy, eddig akadozott, lehet azért nem jött be.köszönöm mindenkinek.
Akkor hogy ne legyünk elégetetlenek, a geocaching.hu -t hogy lehetne rábütykölni winphone-ra?
Mert a .com az sok hülyeséget kijelez (meg nem is tudom miért van kétféle geocahing oldal) de a .hu oldalon nagyon könnyű bejelenteni a ládamegtalálást, és már azt használtam egy jó ideje. -
bara17
tag
sziasztok!
van egy outlook/microsoft-os e-mail címem azonban valamiért nem akarja szinkronizálni a névjegyeket? mi lehet a gond vagy hol lehet ezt pontosan beállítani? (sima gmailes címet rendesen szinkronizál)
Köszönöm. (lumia 735 win 8.1)
-
-
gabeunit
tag
Sziasztok eltudnátok mondani, hogyan lehet vásárolni az árúházból?
Megakarom venni a halot ami rajta van és megy wp10-en (tudom nem ez a neve,de na! ).
Valamint amit telefonra megveszek, azt géppel is játszhatom ?
Valamint az a kérdésem, hogy hogy lehet bankkártyát hozzá kötni? -
mike1334
veterán
Mekkora termékelhelyezés/reklám volt a Sztárban sztár-ban Varga Győző (IHM) egy lumián telefonált, így ránézésre talán egy narancs lumia 640 volt, itthon is nyomul végre a Microsoft? Mert eddig ebben a műsorban a Yoga tabletet tolták ezerrel az arcunkba...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
flesh
aktív tag
(#72229) cigam
" Éppen az értesítések között nézelődtem, mikor láttam, hogy beesett egy SMS, de nem játszotta le a hozzá tartozó hangot. Ez hiba vagy szolgáltatás?
Én egyértelmű hibának mondanám. Hol lehet bejelenteni az ilyen jellegü problémákat?
(Lumia735, W8.1Update2) "Nálam is így működik, de szerintem mindenkinél! (Lumia 930 / Lumia 640LTE)
Ha épp nézed az SMS-eket és pont akkor jön egy üzi csak pittyen egyet.
Én nem gondolom hibának, sőt!!Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
-
maglew
aktív tag
Nokia 735-re szeretném a céges exchange levelezést beállítani, de egy istennek sem megy, mert a tanúsítvánnyal van valami gond (céges informatikus se tudja beállítani)
Van valami ötlet, hogy lejárt vagy rossz tanúsítványt ne ellenőrizze a rendszer, esetleg másik email program amivel a céges dolgokat lekezeli?
-
őstag
válasz maglew #72273 üzenetére
Nálam gond nélkül megy. Ez az erőssége az egységes platformnak, jelen esetben itt az MS-nek, hogy az office és pl. az exchange részek jól mennek. Ha cégeteknek saját exchange szervere van, akkor azt meg kell, hogy oldja az IT-s,.... ha ért hozzá. Még külső IP cím sem kell hozzá... ha bent vagy, akkor tartományon belül úgyis elérhető a benti WiFi-vel. Ha kint vagy, akkor pedig a VPN is lehet megoldás. // Ha mégsem megy elsőre, akkor tudnia kell, hogy hol nézzen utána. Ez egy ilyen szakma... Szóval nem a Te gondod.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
maglew
aktív tag
válasz bluemirage #72275 üzenetére
https://posta.**** .hu/OWA rendszerrel kell belépnem, de valami hitelesítő certifikát biszbasz le van járva. (webesen is folyton hibának jelzi, de webesen be tudok lépni)
Manuálisan feltelepítettem a certit, de továbbra sem működik, és az IT-s sem tudja megcsinálni (nem olyan nagy multicég ez....állami -
celka5
tag
válasz bluemirage #72275 üzenetére
üdv
nálam is megy gond nélkiül (lumia 535,wp10)
képek[ Szerkesztve ]
[-CeLkA-]
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Segítség kellene! Egy jóbarátom akinek szintén Nokia 625 telója van felrakta a Win10-et, nos azóta a Store elérhetetlen neki mind weboldalról és az alkalmazásai között sem szerepel - fényképet tudok mellékelni hogy mely verziója van.
Valamint van egy másik fénykép is, ott csak kijelöltük a másik két opciót majd visszaraktuk a tiltásra, de azóta újraindítás után, sem csörög, rezeg a teló és nem hall senkit sem vele.
Hogy tudna visszaállni 8.1-re? Ha lehet valami részletesebb leírás kellene neki.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mustármag
őstag
Üdv.
WP tervezek magamnak karácsonyra, haver küldött egy ilyet , mennyi az igazság tartalma ennek a cikknek? -
maglew
aktív tag
Létezik hangvezérlésre magyar nyelvű dolog?
Hiába mondom neki hogy Kis Péter vagy Horváth Béláné, egyszerűen nem éri -
mike1334
veterán
válasz Bogyó bá' #72288 üzenetére
Amúgy, ha nem hisz benne, ne is vegyen, több marad nekünk amúgy szívesen kipróbálgatnám mindet, de drága mulatság lenne. Volt egy ismerős, aki a motorolákat gyűjtötte volt egy csomó neki, igaz a butatelefonokból, bár akkor az is drága volt nem is kicsit. Még az a ronda kulcslyuk formájú is..
-
Mustármag
őstag
válasz Narakh #72284 üzenetére
Mindig hosszútávon tervezek, folyamatosan csökkenő eladások meg rosszul szoktak elsülni...
(#72285) junior11 : Még nem döntöttem el, a 735 és a 930 között vacillálok. Sok a pró és a kontra. Egy SGS3-at cserélek mert elhalálozott (jó hogy van tartalék telom.)
Ja az összefüggés amúgy csak annyi hogy haver le akar róla beszélni. Almát nem veszek a zöld droiddal meg tele van a répám. Amúgy csak a cikk igazság tartalma érdekelt hogy valóban vissza estek a WP-telefonok eladása??
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
-
mike1334
veterán
válasz Mustármag #72290 üzenetére
A tények makacs dolgok. Viszont egy lassan 3 éves telefont használok nagyjából még mindig teljes megelégedéssel (akksi halódik sztem, meg az 512 RAM-ot néha érzem, hogy kevés, és már szeretnék LTE-t is). Viszont használtam kevesebbet adtam érte majd' két éve, mint 30e és még mudig telefon. Ja és megkapja a win10et is...
-
mike1334
veterán
válasz Mustármag #72290 üzenetére
Mondjuk az 550 szvsz néptelefon lesz, mint az 520 volt anno...így növekedni fog az eladás tuti.
Amúgy, ha iPhone, droid nem játszik mi marad a wp-n kívül? A méregdrága "hattyúhalála" BB, vagy a mozzila, tizen?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mustármag
őstag
válasz tomboy0013 #72291 üzenetére
Ez egy jó hír, kíváncsi leszek hogy mit fog produkálni a 950-950xl és a 550
(#72292) mike1334 : SGS3-am nem rég múlt 3 éves több mint 100 volt amikor megvettem 4.0.3-al nagyon jól működött de bugos volt a 4.1.2-vel megszűntek a bugok, de romlott a felhasználói élmény. Majd jött a 4.3 talán 2014 január 1-én már éreztem hogy nem erre a hardverre szánták. szépen jöttek a program frissítések és a vége az lett hogy 0 widget 1 oldalon az összes ikon. Nem lett használhatatlan, de azért nem ezt várnám egy csúcstól még ha 3éves akkor sem...
Az LG ennél még rosszabb L9 a tartalék telefonom, néha annyira laggol hogy a képernyő mintát 3x berajzolom mire kioldja, 3-4 szava lemaradás gépelés közben. 2013-nyarán vettem 60E
Majd kezembe fogtam haver Sony Z3 Compact telefonját 2-3hetesen, addigra redndesen belakta és konkrétan nem volt jelentős eltérés sebességre az S3 hoz képest. Terméktámogatás S3 Android 4.3-nál kifújt LG Optimus L9 4.1.2 kifújt Ezek után döntöttem el hogy zárt OS lesz a következő(#72295): nem tudom... értelmes választás nem igen úgy hiszem.
Én szinte már eldöntöttem hogy WP-lesz(#72293) Melack : Logikus
-
Narakh
senior tag
válasz Mustármag #72296 üzenetére
Ha ennyire csalódást okozott az Android, szvsz. nem nagyon nyúlhatsz mellé a WP-vel. Nekem speciel ez (735) a második okostelefonom egy droidos HTC után, és bár az az általad írtakhoz képest csak mérsékelten haldoklott, egyedül a Google Instantot hiányolom.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
lugosi
MODERÁTOR
Ezekkel az a gond, hogy még mindig nem látok semmi olyat wp vonalon, amire cserélném a 1520-amat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest