Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz gekkoXT #62972 üzenetére
Ha azt akarod, hogy ne álljanak le a HDD-k, akkor egy korábbi hozzászólásban volt szó ennek tiltásáról.
(#62971) Weareus: Mit is akarsz formázni??
Ha ezek alapján a HDD-t, akkor arra ott van pl. a diskpart, amely az egészet legyalulja. De Windowsra vannak külső particionáló programok is, amelyeknek még az ingyenes verziói is megoldják. Példa: AOMEI, EaseUS, MiniTool stb. De akár a pendrive-ról bebootolásos módszer is opció. Arra meg ott van a Live Linux, vagy egy WinPE-alapú megoldás.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz gekkoXT #62974 üzenetére
Ha elolvastad a hozzászólást, akkor bizonyára láttad, hogy egyéb opciók is említve voltak. A HDS meg amúgy is egy ajánlott program, illetve gondolom nálad szintén telepítve van. Vagy ott van pl. a KeepAliveHD, NoSleepHD stb. szoftver is ilyen célra. De mondjuk az utóbbi elég régi és max. kompatibilitási módban bírható működésre Win10 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
válasz gekkoXT #77851 üzenetére
Továbbra sem oldódott ez meg nekem. celan managgerel töröltem minden előző verzió, win update és hasonló fájlokat.
Letiltottam a win update szolgáltatást, töröltem a SoftwareDistribution mappát....Bármit csinálok, be akarja fejezni a telepítést de sosem fut végig.
Letöltöttem ezeket a frissítéseket és manuálisan megpróbáltam, ugyan az az eredmény.
Újraindításkor a kiejeltkezéskor 76/76 fázis befejezése, majd újraindul, és win startupnál 2/76 fázis, nem fut le, majd megint újraindul és akkor már meg sem próbálja, hanem elindul a windows. A frissítési központ meg nyafog hogy frissítsek.
hajamat tépem lassan.
csökkentett módban lehet frissíteni? Azt még nem próbáltam.
Mi lehet még megoldás?Ezek nem futnak le
• 2018-04 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1709 x64-alapú rendszerekhez (KB4093105)
• 2018–04 Biztonsági frissítés a(z) Windows 10 Version 1709 rendszerhez készült Adobe Flash Player programhoz, x64-alapú rendszerek esetén (KB4093110) -
őstag
válasz gekkoXT #77992 üzenetére
Próbáld manuálisan telepíteni az említett frissítéseket
Más:
Itt is szépen csordogál a 1803 mindkét gépen
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz gekkoXT #78011 üzenetére
Szerintem nem feltétele, ereszd rá a MCT-t és lefrissíti
Megint más
Asztali kb fél óra alatt megvolt, de a laptop telepítéskor csontá fagyott és azóta bootloopNekem is csinált egy 100-mb-os partíciót, még a telepítés első fázisában, de a frissítés befejezését követően eltűnt
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
TRob1
veterán
válasz gekkoXT #78951 üzenetére
Valahonnan biztos lehet. De szerintem egyszerűbb letölteni a Microsoft Windows and Office ISO Download Tool-t és azzal olyan Win-t vagy Office-t töltesz, amilyet akarsz. (MS szerverről szedi)
Én mondjuk első körben próbálnék rögtön egy legújabb, 1803-at ráfrissíteni...
(#78952) szaniszlokar:
Ha az volt, akkor szívesen.(#78954) Syl:
Hehe... szerencsére enyéim sem.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
King Unique
titán
válasz gekkoXT #78951 üzenetére
A Microsoft weboldalán az aktuális MCT és a direkt letöltés egyaránt a 1803-as verziót tölti le. Nekem megvan a 1709-es verzióhoz való MCT is, ha az kell. De amúgy nem létszükséglet, mert vannak egyéb letöltési források, amelyeknél a korábbi verziókról is elérhetők. Nem világos mit és hogyan akarsz javítani, de pl. a rendszerindítás javításához nem muszáj pont ugyanolyan verziójú telepítőt használni.
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz gekkoXT #79094 üzenetére
Soha nem volt ennyire stabil a windows. Ha annyira szar lenne, nem működne betonstabilan például nálam vagy másoknál is. Ha a windows maga lenne szar, akkor ez nem így lenne, akkor kivétel nélkül mindenkinél rosszul kellene működnie.
Továbbra is fenntartom, hogy a hibák jelentős része user error, a másik része drivergyártói hanyagság.
-
Buckey
őstag
válasz gekkoXT #79834 üzenetére
Nyugi, nincs semmi baj a Win10-el! Csak szerinted van hiba, mert "nem értesz hozzá", magyarul "user error".
Komolyan, egy ekkora cégnek mindent szabad, mert sok ember nem lát tovább (vagy játszik) mint a windows, a cégek meg nem tehetik meg csak úgy az átállást a speciális programok miatt.
Ma beüzemeltem a régi gépem, ami nem windows, gyorsan frissített is, ugyanis szeptember óta nem volt bekapcsolva. Csak annyit vettem észre belőle, hogy szólt, hogy kész van! Ja, és nem kellett újraindítani, minden ment rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gekkoXT #79834 üzenetére
Van felzúdulás, csak csepp a tengerben egyrészt MS-t eddig se nagyon hatotta meg és hullámokban adják ki így nem egyszerre csapódik le, másrészt a rajongoktól megkapja az ember, hogy user error.
Két örök érv szokott lenni "rengeteg hardver-driver kombináció és azért" erre ugye nem magyarázat ugyanazon a gépen, ugyanolyan számú eddig jó Win által feltett driverrel, eddigi Winnel megy új Winnel miért van gond, a másik sláger "nálam minden tökéletes, anyám, macskám, szomszéd se panaszkodott rá" ilyenkor általában kiderül felét se használják a rendszernek homokba dugott fejjel nem számítanak hibák, illetve hozzáértés hiánya okozza a minden rendben érzést, idős szomszéd szerint az XP is tökéletes 2018-ban hiszen lehet rajta netezni és képeket nézni.Felzúdulásért nézz be a Win10 subredditbe, az egész főoldal abból áll hetek óta a 1803 mit rontott el, ez is elég nagy minta. Régóta olvasom ezt a subredditet, adott pillanatban megnyitva a főoldalon a szokásosnál mostanában nem túlzok min. tízszer annyi panasz csak címszavakban: "New update broke my PC, fucked my laptop, computer won't boot, no audio, microphone problem, poor internet connection, low FPS, Alt+Tab problem, stuttering, SSD problem, had to roll back..."
MS részéről eddig Chrome fagyás, SSD gondok miatt jegyezték meg látják, rajta vannak az ügyön, csak hát ennél több baj van. Részemről én legalább négy elfogadhatatlan hiba miatt kényszerültem visszaállni 1709-re. (1803 lassított a neten, két kékhalál tíz nap alatt, filmlejátszás akadt és több zavaró app bug) Első hónapban soha nem fogok új kiadást feltenni, talán három hónap múlva nekifutok újra, ha addig kipofozzák.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
sz.j
nagyúr
válasz gekkoXT #127252 üzenetére
Régebben nálam is volt olyan mint nálad (2× is). Kb. fél-1 órahosszáig tartó fekete képernyő után minden rendeződött, hiba nélkül betöltött és elindult a win.
Ja és én közben nem kapcsoltam ki a gépet[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kromatika
veterán
válasz gekkoXT #127252 üzenetére
+1 Nálam is ez a helyzet,két notival is a családban. 8 genes,és 6 genes notik.Csak annyi különbséggel az általad le írtak hoz képest,hogy 20H2 nem telepszik fel, autó frissítéssel,/pedig updateban jelzi is hogy frissítsek/ NVidia drivert töröltem és ,akkor sem.Ki a franc tudja milyen drivert kellene még törölni.Nem ér az egész annyit. De könyörgöm,ilyen munkát hogy mer kiadni az MS? Minek ennyire kapkodni,hogy utána már rendszeresen ilyen cikis frissítésekbe fut.Aztán azt foltozgatja.
-
ddmb
aktív tag
-
Geth
veterán
válasz gekkoXT #128072 üzenetére
Én munka közben nem (sem) látom a desktopot, ezért írtam hogy kontraproduktív.
Több megoldás is adódik: nézd meg mi történik, ha nem DP-vel kötöd rá a monitort a gépre.
Vagy tedd át elsődlegesre a youtubeos monitort, hiszen a leírásodból úgy tűnik valójában az az elsődleges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest