Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz King Unique #30967 üzenetére

Ugyan már... Te is jól tudod hogy minden új win megjelenésekor és jóval utána is sokkal többen használták az előző vagy az azt megelőző wineket (ez mindig is így lesz) Aki most szidja, az majd mikor lesz új, ezt fogja dícsérni és azt szidni. Ez is mindig így volt. Ez van.

Lassú boot, bullshit. Ha lassú, akkor tegyék alvó módba, 1 mp és minden folytatódik onnan ahol abbahagyták. . Meg akinek niincs pár másodperce bootra és ebből von le következtetést egy oprendszerről, ott már komoly bajok vannak. Szerintem. (A modern okostelója mindenkinek a bekapcsolás pillanatában készen áll???)

Ha a 60 éves anyám is elégedett a win 10-zel, meg az öcsém, meg a "háklis" ( ;] ) asszony, meg még én is!!! (:D - Mert sztem már te is tudod hogy azért odamondom ha valami nem tetszik, vagy nem épp úgy gondolom :DDD ), azt már nem nevezném fanboyságnak... ;)

ui: Jah, és azt is láthatod, hisz már elég ideje jelen vagy a win topikokban, hogy a panaszok elég nagy része user vagy driver error, mint utólag megannyiszor kiderült (már ha valaki be meri írni utólag :DD )

ui2: És úgy tűnik nem csak én (mi) vagyunk ezzel a nézőponttal, hisz már jött pár pluszozás az elégedett emberektől, pedig köztudott hogy inkább panaszokkal jönnek ide (és a hasonló fórumokra), akinek minden oké, az meg többségében hallgat. (Szám szerint itt is elenyésző a panaszosok mennyisége a tényleges felhasználókhoz képest)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák