- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz King Unique #30967 üzenetére
Ugyan már... Te is jól tudod hogy minden új win megjelenésekor és jóval utána is sokkal többen használták az előző vagy az azt megelőző wineket (ez mindig is így lesz) Aki most szidja, az majd mikor lesz új, ezt fogja dícsérni és azt szidni. Ez is mindig így volt. Ez van.
Lassú boot, bullshit. Ha lassú, akkor tegyék alvó módba, 1 mp és minden folytatódik onnan ahol abbahagyták. . Meg akinek niincs pár másodperce bootra és ebből von le következtetést egy oprendszerről, ott már komoly bajok vannak. Szerintem. (A modern okostelója mindenkinek a bekapcsolás pillanatában készen áll???)
Ha a 60 éves anyám is elégedett a win 10-zel, meg az öcsém, meg a "háklis" ( ) asszony, meg még én is!!! ( - Mert sztem már te is tudod hogy azért odamondom ha valami nem tetszik, vagy nem épp úgy gondolom ), azt már nem nevezném fanboyságnak...
ui: Jah, és azt is láthatod, hisz már elég ideje jelen vagy a win topikokban, hogy a panaszok elég nagy része user vagy driver error, mint utólag megannyiszor kiderült (már ha valaki be meri írni utólag )
ui2: És úgy tűnik nem csak én (mi) vagyunk ezzel a nézőponttal, hisz már jött pár pluszozás az elégedett emberektől, pedig köztudott hogy inkább panaszokkal jönnek ide (és a hasonló fórumokra), akinek minden oké, az meg többségében hallgat. (Szám szerint itt is elenyésző a panaszosok mennyisége a tényleges felhasználókhoz képest)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest