Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz inf3rno #125683 üzenetére

    Attól, hogy leírod még egyszer, az még nem feltétlen lesz minden téren helytálló. A sikertelen rendszer-visszaállítás oka eleve az ESET volt, ahol ha a sikertelen visszaállítás lesz utána visszavonva, akkor nem meglepő, ha az eredeti állapotra áll vissza és nem a korábban kiválasztott visszaállítási pontra. Régebbi visszaállítási pont meg amiatt is törlődhet, ha kezd betelni az ehhez fenntartott lemezterület, hogy később új visszaállítási pontokat lehessen létrehozni. Ez a logikai hiba van a kódban zöldséget meg inkább hagyjuk...
    + Ugye említve volt a frissítés eltávolításának lehetősége, aztán javító in-place upgrade is és akkor minden telepített program és beállítás megmarad, stb., nem csak az alaphelyzetbe állítás és az újratelepítés a 0-ról lehetett volna opció. Vagy eleve lett volna komplett rendszermentés, akkor az a legjobb, abból 1:1-ben visszaállítható a korábbi, jól működő állapot.

    Az, hogy annál a példánál mi volt a W7-nél, az a jelen esetnél nem mintha teljes mértékben releváns lenne, meg hogy a 3 évvel korábbinál a 1511-es verziónál mi volt... :D Meg itt az előbb a válasz, a célzás arra ment, miszerint hirtelen megszűnik a hang és azt állítólag nem lehet sehogyan sem megoldani, semmi nem használ, holott de, bizonyára meg lehet oldani, sőt az utólag leírtak alapján egy hozzáértőnek végül csak sikerült. :))

    Szívesen!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák