Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    /szerintem egyértelmű az, hogy smootosak a betűk, amit már sokan jeleztek és ha jeleznek, ha nem, az a tényen nem fog változtatni, hogy az. a másik a metro ui., ami egyértelmű hova és mire veló és honnan lett átintegrálva. a másik, hogy csúnya...tényleg az a 7-hez képest. aztán, az ablakokat nem lehet személyre szabni-pl. fehér háttér. a 7-hez képest semmilyen érdemleges átalakulás külalakilag, hanem inkább win 3.1 kinézet vissza az időbe. stb...
    igen, a próbaverziót használom, de ezt a lehetőséget nem is kritizáltam, mert ez jó dolog.
    az meg, hogy nem kötelez senki, hogy használjam, persze hogy nem, csakhogy sajnos a windows az első oprendszer az átlag embereknél, ami a ms. agresszív üzletpolitikája miatt terjedt el az egész világon, DE nem azért mert annyira jó lenne, ez lényeges szempont.
    a másik meg, pár kis jelentéktelennek tűnő vagy magától érthetődő -már akinek- funkciók szimpatikusabbá tennék a rendszert, de a ms. sohem figyelt és vettem igazán ember számba a felhasználói közönséget, amiből nem mellesleg él és terjeszkedik.

    ami jó az jó, azt el is ismerem, de ami nem, azt miért kéne elismerni?.../

    Pl. régen nagyon szerettem a nintendo-t és a sony playstation-t a minőségéért, de még sem álltam ki érte, hogy hű de jó..., de miért is kellett volna?...tényleg nem értem.

    Én nem állok ki és védek olyan gyártót és annak a termékét sem, akit nem is ismerek.
    Én meg ehhez mondom, hogy no comment.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák