Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Joker88 #68320 üzenetére

    +1 Ha megszűnik W7 támogatása, véget ér az életciklusa, onnantól már nem sok észérv marad home szinten a használata, pláne az online használata mellett, még ha technikailag megoldható is... Ami nem újdonság, valamint a támogatási idő már a megjelenéskor ismert volt, vagyis bőven fel lehetett (volna) rá készülni, lépni, váltani idejében. Meg ha esetleg még sikerül is valahogyan hackelni a frissítéseket, attól még érdemi fejlesztéseket továbbra sem fog kapni, ahogyan a támogatottsága sem lesz jobb az új hardvereknél.
    Amúgy igen, akár a megszokottnál kedvezőbb áron is beszerezhető egy W10 kulcs, plusz nem hivatalosan továbbra is elfogadja a W7 és W8.1 kulcsokat és ilyen formában ingyen lehet váltani, vagyis a licenc, az új Windows ára sem különösebben téma. Ahogyan az átállás technikai kivitelezése sem feltétlen, mivel megoldható akár a közvetlen upgrade is a frissítési segéd és az MCT használatával, nem feltétlen muszáj teljesen a 0-ról kezdeni clean install formájában.

    (#68325) Fehér Farkas:
    Épp az imént volt leírva, hogy a váltáshoz nem kizárólag csak a tiszta telepítés opció pendrive-ról, hanem megoldható akár a közvetlen upgrade is. Az pedig megint pontosításra szorul, hogy W10-zel előtelepített gép nincs olcsón, lásd az alábbi példát, + ezeket a 100 ezres laptop kategóriában...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák