Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TigerCat #58310 üzenetére

    Üdv!

    Azért a hardver sem annyira lényegtelen, mert pl. ott van a driveres támogatás. Illetve, ha netán valami újabb UEFI-s vas, akkor az UEFI is inkább a 2 újabb Windowsra van szabva. A felület és egyszerű kezelhetőség meg szubjektív, kinek mi jön be, mi áll kézre. Ha ebben a topikban kérdezed, akkor a többség nyilván a 7-est favorizálva, a 10-es topikjában meg értelemszerűn utóbbit. :) Amúgy én is inkább 8.1/10 párti vagyok.
    Illetve a rendszernél még a pontos verzió sem ártana, mert pl. ha W10 Home, akkor az az automatikus frissítések miatt átlagos usereknél problémás lehet. Ugyanis, ha pl. automatikusan telepít egy build upgrade-et, akkor az okozhat egy hozzá nem értőnek meglepetést. Illetve, ha valami hiba csúszik bele, akkor kellemetlenségeket. Egyébként pont mostanában, augusztus 2-án jön majd az RS1 [link]. Ha Pro, vagy magasabb kiadás, akkor azoknál lehet ezt-azt a frissítéseknél állítgatni.
    A biztonság meg eleve usertől függő is....a user error ellen nehéz védekezni. A 10-esben már van beépített AV, de ahogy Win7-nél az MSE, úgy a Defender sem annyira acélos... Mindkét rendszerre ajánlott egy külső vírusirtót feltenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák