Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodika

    tag

    válasz LonGleY #42550 üzenetére

    Szia, (én szokatm köszönni...)

    Köszi az építő hozzászólást!

    Nem szeretnék udvariatlannak tűnni (veled ellentétben), de:
    1., nem tudtam hogy nem lehet részletes esetleírást csatolni (ahogy te írod novellákat), amennyiben van csatolható adatkorlát azt semmi esetre sem léptem át és haszontalan infókat sem írtam a hozzászólásomba.
    2., Ezen a rendszeren minden normális és frissített! Ha mókolva lenne és nem megy akkor nem parádéznák itt mi lehet a baj. Amennyiben meg a 32 bites Win7 Prof-al van bajod, kíváncsi lennék te mit használnál?
    3., Nem barkohbázok (bocs nem vagyok nyelvtannáci de rosszul írtad...), hanem hibát keresek és egy olyan közösséghez fordultam amiben szerencsére azért többségben vannak a jóindulatú, segítőkész és nem okoskodó alakok. ha érted mire célzok... :D
    4., szeretném megspórolni a telepítési időt illetve tanulni a hibából amit esetleg elkövettem egy szar rendszerrel... (illetve idióta tool-ok alatt sem tudom mit értesz...? ami fixen fent van a gépen az a Malwarebytes, meg a Bitdefender a többi azért kellet hogy adott leírások alapján ellenőrizzem a rendszert vírus után vagy esetleges sérül fájlok után...)

    Ennyi...

    Üdv:
    Vodika

    Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák