-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy újra akartam rakni a Win.7-et. Nem figyeltem oda és mindent leformáztam. És most nem tudok rá telepíteni, mert ezt írja A hibaüzenet : 'A telepítő nem tud új rendszerparticiót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. További információt a telepítő naplófájljaiban talál. Nem vagyok egy nagy szaki, gondolom erre rá lehetett jönni abból amit csináltam.
Van logikai és elsődleges particióm is, ha ez számit valamit.
Aki tudna segíteni annak megköszönném. Ha csak letolnátok, hogy mennyire béna, láma meg hasonló akkor azt tegyétek meg, mert már leköptem magam, de biztos jó lesne ha más is letolna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest