Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Speciel a desktop verzió kezdettől fogva tökéletes (nálam!), ha a mobil csak közelítőleg ilyen volna, már mindenki elégedett lenne.
Amúgy az a feltűnő, hogy pár standard hibán kívül a legtöbb gond készülékenként változó. Egyes programok tökéletesen működnek valakinél, mások panaszkodnak rá, viszont nekik nincs olyan gondjuk, amik az előzőeknél vannak. Az új buildekben visszatérnek korábban már javított hibák.
Engem leginkább ez tölt el aggodalommal, az ilyen hibák orvosolhatók a legnehezebben és a forrásuk is mélyen a rendszerben lehet."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Imi1981
veterán
Őszintén 520-ra nehezen tudom elképzelni hogy gyors lesz a win10 rajta.Nekem is volt 520-am de az még 8.1-en is sűrűn kidobott alkalmazásokból akár az explorerből is a kevés ram miatt.A win10 ha nem is sokkal de még 735-ön is lassabb kicsit mint a 8.1,hát akkor 520-on?Jó kis teló volt az 520 és tuti használhatóbb mint az ugyan olyan hardverrel szerelt android de engem már nagyon idegesített.A 735 megváltás az 520 -hoz képest.
Kíváncsi leszek hogy a végleges win10 hogy fog futni 520-on ,ha netán valahogy megis jól akkor sógornőm 520-ra felrakom.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Elvileg pár óra és kint van a .164
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
Új update release ringen, .164
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #12708 üzenetére
10 perce még nem találta a teló, de most már jön is. Kíváncsi leszek.
Azt írja, még hatékonyabbá teszi a telefont[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Kíváncsi leszek hogy mennyivel lesz jobb mint a .122, igaz nem mai csirke ez a 1320, ettől függetlenül nem lomha jószág a 2x1700es procijával de jószágnak rohadt nagy
-
consono
nagyúr
válasz scyllarus #12710 üzenetére
Mikor postoltam még nálam sem volt, most már tölti
Woland, amúgy a redstone miatt a slow ring meg a preprod is be lett áldozva? Vagy hogy van ez, hogy ilyen gyakran ide jönnek az új release-ek?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Воланд
titán
válasz consono #12713 üzenetére
hat a .164 az th, nem rs. gondolom igy kiadas elott olyan buildeket adnak ki, amik a belso tesztelesek kozul tobb lepcson atmennek, meg nem csinalnak bennuk akkora modositasokat, hogy az uj build fast ringre keruljon.
gondolom most ugy van, hogy a slow, meg a production csak a th, a fast meg az rs. aztan ha kijon a th, akkor majd slow-ba is kerulnek majd rs buildek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
consono
nagyúr
válasz Воланд #12714 üzenetére
Jaja, erre gondoltam én is, hogy a redstone fast ringre kerülésével oda már nem tudnak thresholdot kiadni... Mondjuk jó nagy ugrás volt 122-ről 164-re ilyen rövid idő alatt.
Hupsz, a 164 kiment retailre is? Ez a végleges W10M?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
40 perc alatt végzett a frissítéssel kicsit gyorsabbnak tűnik elsőre...
ez még nem végleges release....még technical preview csak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na mi van mi jött? 70 új hsz
-
Nooeca
senior tag
válasz Imi1981 #12709 üzenetére
Nem húztak bele hanem egy ideig megpróbálnak hetente kiadni egy frissítést... persze előfordulhat a 2 hét, ha komolyabb hibák javításáról van szó.
Elvben azt mondták nekem hogy ebben a 164-ben még valami menübug nem lett javítva, de én még ma nem rakom fel. (őszintén fogalmam sincs milyen menübug, most hallottam előszőr, de így rákeresvén a neten elég sokan panaszkodnak erre, van valakinek valami fogalma erről a menübugról?"
Csak mert nyomon követem már egy ideje milyen komolyabb hibák vannak, de ezt most hallom előszőr, nekem így nem tünik fel semmi.
-
törölt tag
@ bug?
-
-
törölt tag
válasz viewdetails #12727 üzenetére
nekem olyan hiba volt hogy váltottam az appok között pár másodpercig csak fekete kép de a frissítés kicsit belebabrált az sd kártyámba, most vizsgáltatom át a gépen, a telefon vizsgálat után nem találja...
hát kíváncsi leszek hogy a 3 hibán kívül még mit javítottak...
-
Xantal
tag
Hali. Én slow ringen vagyok és jön a .164 build.
GI
-
honeker
őstag
nos fel ment én nem találtam benne nagy változást......igaz kicsit sem
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
törölt tag
PC-re is kijött a .164 (KB3140768)
-
pikszel
addikt
Üdv itt Uraim!
Nálam a legutóbbi verzió a .107-es. A gyors körben vagyok, de nem nagyon jelez frissítést...
Egyébiránt a számomra legbosszantóbb bug az outlook élő csempéje. A levél/levelek elolvasása után, nem mindig nullázza a számlálót és mutogatja tovább a levelek előnézetét. Ilyenkor csak a csempe kukázása és újra kitűzése segít. Ma reggelre pedig visszaállt az értesítési hang alapértelmezettre, pedig az alkalmazás nem volt közben frissítve. A másik a Groove. Ha lezárt képernyőnél váltanék számot (az élesztéskor legördülő vezérlőkkel), akkor nagyon mókás amit művel. Olyan mintha az album összes számán végigszaladna (Jobbró balra úsztatja a címeket). A menü bug is jelen van, azaz programból való kilépés után nincs overlay a háttérképen, de ez nem igazán zavar.
Lumia 735
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Nooeca
senior tag
válasz pikszel #12736 üzenetére
Nem is olvasom tovább az első sornál, Gyors körön még mindig nincs semmi.
De leírtam az előbb!
Fast Ring: 950, 950XL, 650, 550-re van csak, itt érhető el a Redstoneos kiadás. Azért nincs a többi telefonra Fast körön redstone build, mert ott még a 10586 sem elérhető mint eredeti kiadás.
Vagyis ha frissítést akarsz kapni menj Slowra.
Másik, valaki írta az előbb, hogy nem nagyon lát újdonságot... Hejho! Ez delta build már csak TH2-n!!!!!!!!!!!
Mit jelent hogy delta?!
Hibajavítás csak, neked semmi új látszata nem lesz.
Ha újdonságra vársz a Redstone a te zsákmányod de arra még várni kell, Insiderben csak TH2 kiadása után léphetsz.
-
törölt tag
itt az állítólagos teljes hibajavítási lista a .164-het [link]
Goolge fordítóval fordítva:
Észrevette javítások a Windows Mobile épít 10586.164 10:-Gyorsabb megtakarítás screenshotok (Lumia 640XL)
-simább videó mindkét eszközön
-megnyitott PDF fájlok onedrive böngésző Él működik minden alkalommal
-adatait előrejelzés látható a zár képernyőn, és az előnézeti képernyőn (Lumia 820)
Természetesen módosításokat az új válogatás lesz, de tudjuk, hogy azokat csak abban a pillanatban, hogy a Microsoft teszi közzé a teljes változások listája. Sajnos az új összeállítás nem hiba nélkül. Az alábbi lista a hibák nagyon jól tudjuk, a korábbi épít.Örökölt hibák az előző összeállítás 10586:
-háttér mellett az alkalmazások listájában
-ikonra az induló képernyő a kártyákat
-tekercs a Groove(ezel mire akar célozni )
-hiányzik az élő lapka mentési beállítások akkumulátor
-csík pixel előnézeti kamera után azonnal indul
-Alacsony szintje még mindig magas (háttérvilágítás L820)
-WiFi nem mindig kapcsolódik indításakor automatikusan (Lumia 820)
-przepinanie beállítások vagy File Explorer nem mindig működik, és a lehetőséget, hogy csatolja majd inaktív
-görgethető beállítási lista okozza a háttérvilágítás, ha megérinti a lehetőséget
-még nincs kiépített háttérrel előrejelzés
-pontatlan tanácsok Szerelem> Mulość első típus(na ez nem tudom mi akar lenni ) -
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viewdetails #12727 üzenetére
ez mit jelent?
nekem menübugról először az extrákon belül az egyik menü ugrik be, amiben volt egy rózsaszín meg egy kék négyzet jobb alul. az még ott van?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest