Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz Воланд #12902 üzenetére
Butaságokat beszél, ne foglalkozz vele...
Tudtommal a Redstone 1-ben csak a bővítménykezelés lesz Edgehez, + pár minimális korrekció, funkció, mint pl. a Telefon appban láthatjuk majd személyenként a híváslistát stb.
A többi majd jövő tavasszal.
Már ott elsül a dolog, hogy a Windows 10 kódrenszere teljesen megegyezik a Redstonéval, másrészt pedig semmi nem változik drasztikusan, nem is szabad neki, hiszen akkor minek dolgoznak a TH2-vel még Márciusban, ha már Juliusban kijönne egy teljesen átszabott felület.
Az RS1 egy nagyon minimális frissítési csomag lesz, mint annó pl. a 8.1 a 8.0-ra. (jó most ez hülyeség, mert elég nagy lépés volt az értesítési központ, de sok újdonság nem volt, csak kisebb korrekciók, változtatások.)
blackraider: Nekem az 520 üzemideje Windows 10 alatt rettenetesen megugrott üresjáratban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Van valami hír a megjelenésről? Most az új dátum elvileg 7-13 között. Bár sok esélyt nem látok rá de hátha. ha jól emlékszem az olasz vodafone írta, de náluk még semmi [link]
-
Zool1981
tag
Nekem is jobban merül a 164 óta,ráadásul ma egész nap szarakodik a telóm (930),semmilyen üzenetet nem jelez hanggal(Viber,Messenger).Remélem,hamar "meggyógyul"...
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz netpeti98 #12909 üzenetére
Ha lenne még Faston 122 és Slowon is 122 a kettő között is lenne különbség.
Nem is tudom mikor volt erre példa az hogy megjelent egy build fastringen, majd megjelent egy másik fast ringen, és ami előbb volt faston apró módosításokkal átkerült ugyanolyan néven a Slowringre.
-
ToomyC
aktív tag
Na csak vissza raktam a .164-est , eddig ok, a fiókba is bejelentkezett rendesen ... viszont az extrák között nincs az érintés ...
-
scyllarus
veterán
válasz Zool1981 #12912 üzenetére
Nekem a .164 óránként 6,8% körül merült. Ugyanez 8.1-en 2,9%...
Ma nekem sem jelzett hanggal a bejövő emaileknél, pedig az utóbbi időben ez már működött.
Érdekesség: némelyik gyári! hangot nem játszotta le a teló, amikor a kiválasztásnál a Play gombra nyomtam. Azaz lejátszotta, de némán . Szóval ez is lehet az elmaradt hangjelzés oka."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Zool1981
tag
Nekem is kezd visszatérni a hang.Még annyi kérdésem lenne felétek,hogy miért nem látja az outlook fiókomat a teló?Új fiók hozzáadása,minden ok,kiírja hogy kész,még sincs ott....
[ Szerkesztve ]
-
GeorgeV
aktív tag
válasz Воланд #12902 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért változtatják meg a RedStone-ban teljesen a felhasználói felületet, én csak erről olvastam a CHIP újság valamelyik cikkében. Lehet, hogy ez a lehetőség is felmerült, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Az új Start menüt azonban a neten is láttam már, jobban fog hasonlítani a Windows 7 Start menüjére, de csempékkel, nem kell majd a jobb egérgombos Start menüt használni, hogy lényegi funkciókhoz hozzáférjünk.
-
Nooeca
senior tag
válasz GeorgeV #12922 üzenetére
De nem zavar hogy most magadnak mondasz ellen?
Még ha ez igaz is lenne (ami nem az, mert a Start menü nem változik jelen álláspont szerint), akkor is mi az hogy "belső változás nem sok várható" mikor a OneCore annyi módosítást kapott, hogy majd beledöglött épkézláb rendszerként működni.
De menjünk is tovább, mikor azt mondod hogy külső változás lesz, belső nincs... előbb meg azt írtad, teljesen újból kell mindent írni, mint 8.1 és 10 között.
Vagy butaságokat beszélsz, vagy butaságokat olvasol... én nem tudom, de ilyeneket ne nagyon terjessz inkább.
-
confuser
senior tag
Ha angolból nem vagy jó, az oké, de értelmezd már amit magyarul írok. Amit most ki kívánnak adni, az nem tartalmaz egy csomó olyan hibajavítást, amit már egyébként a legújabb buildben (ezt hadd ne fordítsam magyarra) már javítottak. Ezeket írtam, hogy jó lenne a régi készülékekre szánt buildbe még belegyúrni, mert a jelenlegi állás szerint még a bugosat kapják meg.
-
-
-
törölt tag
kérdés: a "PWBASSY RM-xxx LIGHT SWAP ENGINE GLOBAL" és az "RM-xxx GLOBAL SWAP" firmware-ek mik? annyit sejtek hogy ezek nagyközönség számára publikus rendszerek, de akkor mik?
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Store mukodik nektek? Lumia 650es telefont probalunk beuzemelni, de a store sehogy sem akar beindulni, tobb mint 40 alkalmazas frissitese all mar legalabb egy oraja, ugyanez a helyzet az Outlook appal is...
so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ
-
chizuru
csendes tag
Ujabb kerdes, a Store mar mukodik koszi a segitseget, most az Outlookkal szivok, egy IMAP fiokot kellene beallitani, elvileg minden helyes, de mindenfele hibauzenekkel dobal, a legutobbi 0x8007274c, de semmi ertelmeset nem talaltam rola, valakinek valami otletl esetleg? Egyebkent klassz telefon, de most mar legszivesebben foldhoz vagnam...
Okes, nem tudom mi tortent de magikus modon elkezdett mukodni... Viszont hogy ne unatkozzak, a kamera azt mondja, ellenorizzem csatlakoztatva van-e. Hihetetlen, komolyan mondom.
[ Szerkesztve ]
so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ
-
Imi1981
veterán
Nincs új build? Kiváncsi vagyok hogy alakul a rendszer.Remélem mostmár javítják a legbosszantóbb hibákat és nem csak azokat amiket észre sem vettünk .
[ Szerkesztve ]
-
-
GeorgeV
aktív tag
válasz Nooeca #12927 üzenetére
"a Start menü nem változik"
"Start Menu – add some stellar new customisation options"
"mi az hogy "belső változás nem sok várható"
"MICROSOFT is believed to be making some changes to Redstone – dropping a number of new features from the next blockbuster update to its hugely-popular operating system, Windows 10. Microsoft find bugs faster, which should speed up development in future."
"Vagy butaságokat beszélsz, vagy butaságokat olvasol... én nem tudom, de ilyeneket ne nagyon terjessz inkább."
Itt olvastam: http://www.express.co.uk
Ezek szerint a hibák gyors kijavítása jelenleg a cél, az új funkciók fejlesztését a háttérbe helyezték.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest