Új hozzászólás Aktív témák
-
borisz_B
tag
válasz Eskimoka #13640 üzenetére
Ha jól tudom, akkor annyiban tér el a kettő, hogy a L226WTQ-(PFS) a L206WU-(PF)-től, hogy a L206WU-(PF)-nél kisebb a pixel méret és van pivot (portré mód) és USB lehetősége is!
Romboljunk, hogy építhessünk!
-
borisz_B
tag
válasz Eskimoka #13645 üzenetére
Apropó, pixelhiba keresésre milyen progit érdemes használni? - EIZO teszt!
-
borisz_B
tag
válasz !Overdose! #13713 üzenetére
Csak osztani tudom a váleményedet!
Most nemrég én is kipróbáltam a 22"-s fullHD lenovomon, és bizony nagyon, de nagyon szembetünő volt már a betüknél is és a kijelző képminőségén is a változás, ha dvivel kötöttem össze, különösképp a 22"oson megjelenített 1920x1200ben, 0.24mm pixelmérettel!
Nagyon ajánlom a DVI csatlakoztathatóságot a monitoroknál![ Szerkesztve ]
-
borisz_B
tag
Egy szavazatomat az LG2284F-PF-re adom!
Esetleg még elgondolkodhatsz a Samsung 2333SW és az LG W2261V FullHD-sekben is! Már láttan mindkettőt, és hát a kiválasztottaidon felül igen jók ezek, minimális bevilágítás (szinte észrevehetetlen), jó homogén kép, és játéknál minimális input-lag és utánhúzás van!Romboljunk, hogy építhessünk!
-
borisz_B
tag
válasz koboldsrac #13787 üzenetére
Helló!
szvsz az lg-ből most a BestBuy a W2261V-PF vagy a W2284F!
... de a leírtak közül a 22"-osat választanám!A DVI fontosságáról itt vagy itt olvashatsz, és minden képpen megéri az 5-6e-es árkülönbözetet!
-
borisz_B
tag
válasz chipsetpifta #13827 üzenetére
Samsung 2333SW vagy a BenQ E2200HD ! - FullHD-sak és BestBuy árukban is, kb.~50-55e!
-
borisz_B
tag
válasz chipsetpifta #13829 üzenetére
Nem, mivel ennek a "HDA"-nak csak d-sub csatlakozója van, én a "HD"-re gondoltam, ami DVI és HDMI-vel !!! is rendelkezik, pl. itt!
-
borisz_B
tag
válasz Shkiz0 #13931 üzenetére
Hy!
szvsz a következő monitorok jöhetnek szóba, amik 22"-osban, nem FullHD-s, és főleg játékokra kiváló megoldások ~55e környékén, pixel garanciával rendelkezik és van rajta DVI:
- NEC EA221WM (csak 27W, ECO modell)
- LG W2294T
- LG W2284F
- SAMSUNG 2233BWRomboljunk, hogy építhessünk!
-
borisz_B
tag
-
borisz_B
tag
válasz Rockybro #14121 üzenetére
Hy!
Egyértelműen a Dell2209WA a választottad 80-85k közötti árképzésben!
A haverom itt vette a Dell 2209WA monitorját, és pixel garanciával megkapta 80e-ért! Szerintem nem egy rossz monitor, bár ő a feketéjével nem volt megelégedve, de játékokra, filmezésre és egyéb alkalmazásokra jó, sőt jobb, mint a TN paneles!Romboljunk, hogy építhessünk!
-
borisz_B
tag
Hy!
- Mit javasoltok legyen az is 16:10-es? - szerintem igen!
- esetleg lehet az olcsóbb szféra is? - talán a Dell U2410Romboljunk, hogy építhessünk!
-
borisz_B
tag
válasz metre1 #14597 üzenetére
Hy!
Csakis a Dell U2311H monitort ajánlanám, különösen már ilyen árkategóriában!Romboljunk, hogy építhessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest