Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz inf3rno #17786 üzenetére

A hardveres követelmények nem nagy was ist das. ECC memória elérhető, 3-2-1 backup van, a fotós gépen raid 1-ben megy minden amúgy is. Az IP-t nem tudom fix-e optikai vonalnál, de ez is részletkérdés. A rendelkezésre állás nem annyira kritikus szerintem, Analytics szerint van kb napi 4-6 organikus látogató... :B Ha áll a szerver éjjel pár órát, mert konfigurálni kell, hát ez van.
    GDPR-rel is képben vagyok, már a mostani weblap és workflow is GDPR-nek megfelelő (szerintem).

SSL meg a társai: abban bíztam ezeket már tudja a varázsló vagy a WYSIWYG szerkesztő. :F
    Jelenleg van céges email, az nem lenne gond. Csak egy kliens kéne hozzá, amit lehet automatizálni értesítő email-ek küldésére a weboldalon keresztül. Jelenleg legalábbis ez így megy, csak én abba nem látok bele mit csinál a CMS a host-on.

#17787martonx
    Aha. Felteszem ott is csak a tárhelyet adják, de ugyanúgy nekem kéne összerakni mindent. Másrészt meg mennyi tárhelyet adnak? Ha a mostani host csomagjaiból indulok ki (akik ha jól tudom Google Drive tárhelyet használnak), akkor 1 TB mondjuk havi 30 dollár. Otthon ez meg csak hardver költség lenne.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák