Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Teasüti #71597 üzenetére

    a windózos programok nem piszkálnak bele a BIOS-ba! Ha csinálsz win alatt egy venti konfigot az csak akkor fog életbe lépni miután a windóz elindult és a program is elindul majd alkalmazza a beállított profilt!

    Ez a tuning progikkal is így van, ha állítasz feszt, órajelt, szorzót stb... azok csak addig vannak érvényben amég ki nem kapcsolod a gépet következő indulásnál vagy beállítasz megint mindent, vagy ha van az adott programban profil mentési lehetőség akkor onnan betöltöd az elmentett beállításokat.

    Szóval amíg nem fut a win + az adott program, addig a BIOS ban beállított órajelek és venti konfig van érvényben szóval 2 helyen kell konfigolnod, vagy pl egy win telepítés alatt végig 100% on fog minden pörögni, tehát még 1érv az OCTO mellett, mert az eltárolja amit bekonfigolsz neki és már gép indítás után úgy működik minden, nem kell hogy a win elinduljon már a boisba lépésnél is úgy működik minden ahogy beállítottad!

    Szóval továbbra sem értem miért kell azon a ~60eurón smucigoskodni, ha már több 100e ret kifizetsz a vízhűtésre! :U Vagy éppen van a gépedben egy RTX3070-3080.as VGA ami ugye 6-700.e be kerül arra nem sajnálod a rengeteg pénzt? de 20.e ret sajnálunk egy OCTO-ra? :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák