Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pöttön

    őstag

    Sziasztok!
    Adott egy 10,2literes pici, de erős itx konfig.
    Dióhéjban erről lenne szó:
    Asrock Z97m ITX-AC,
    I7 4790k
    2x8gb 2400Mhz CL11 Corsair Vengeance Pro Gold Kit,
    256GB Samsung 840PRO
    Silverstone sx500-lg táp
    És mind ez egy Fractal Design Node 202 itx házban van.

    A ház át lett alakítva, hogy az alsó vga részbe ne csak egy hosszú vga-t lehessen tenni, hanem egy 12cm-es vízhűtő radiátort is, egy max 17,5cm hosszú vga mögé.
    Ez leginkább a kompakt vízhűtőknek kedvezne, de sajnos nem lehet kapni olyat ami tökéletesen megfelelne számomra. Egyetlen egy lenne, Antec KÜHLER H2O 920 v4 (A pumpa, és a blokk egybe van építve és ez 29mm magas, a radiátor meg 49mm vastag) de ennek a gyártását 2013-ba beszüntették, és azóta nem kapni sehol se...

    Csak a procit szeretném hűteni vízzel, minden más maradna léghűtéses.

    Az elvárások azok lennének, hogy a cpu blokk-pumpa max magassága 45 mm legyen, hogy tudjak még fölé tenni plusz 1db 14cm-es slim ventit ami az alaplapot szellőztetné. És az is fontos lenne, hogy a cpu blokkból ne fixen felfele álljanak a csövek, hanem lehetőleg oldalról csatlakozzon, és a szöge is állítható legyen, lehetővé téve, hogy minél laposabban tudjam elvezetni a csöveket.
    A radiátornál meg az lenne a legfontosabb, hogy minél vastagabb combosabb legyen max 52mm vastag férne el, széltében, hosszában meg szabvány 120 x 154mm.

    A kérdésem az lenne, hogy összelehetne ilyen hűtést eszkábálni?
    A radiátorban biztos vagyok, hogy lehet olyat kapni, ami számomra megfelelne, a kérdés inkább a cpu blokk-pumpa... A fent leírtakhoz hasonló megoldást lehet esetleg kapni, ami méretben is passzolna nekem?
    Vagy esetleg az megoldható lenne, hogy egy méretben megfelelő kompakt vízhűtő blokkját szerelném egy méretben megfelelő radiátorra?

    A válaszokat, segítséget, tippeket előre is köszönöm! :R

    A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák