Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz blasko92 #47835 üzenetére

    Az tény, hogy ez a szivattyú most nem szörcsög, nem rágja a levegőt. Miután elkapta a vizet még direkt nyomtam neki bubikat a szívócsőbe fecskendővel, de nem maradt meg a szivattyúba.

    Egyúttal akkor rákötöttem a Phobya-t is. Hát alapból egy 3-4cm-es szakaszon spriccelt a víz ilyen stílusban, de miután befogtam a tartály kiömlőcsövét, kisebb ropogás után ez 10 centire szélesedett.

    DigitXT jól gondolta. A közepén levő merevítő ragasztása elengedett, így a tartály alsó lemeze a nyomástól kidomborodott minden alkalommal, mikor elindították a gépet. Leállítás után persze visszaállt. A ciklikus mozgás szépen lassan kikezdte az amúgy tökéletesen záró illesztést.

    Mivel csak itt és sehol máshol nem ereszt, ráadásul a probléma nem is az eresztés helyszínénél van, nem tudom hogy meg tudom-e javítani. A középső lemezhez szinte lehetetlen a ragasztót bejuttatni egy oldallemez eltávolítása nélkül...

    Milyen a hangja? Tűrhető. A közép és magas tartományban nem sokkal hangosabb, mint egy sima, de a DDC-kre annyira jellemző mély morgás erősödött. Bár lehet, hogy ezt a lemezből készült kádnak köszönheti, szóval nem tudok még objektív véleményt alkotni, csak amolyan ízelítőt. Tény, hogy a szabályozás nélkül nem ez lesz az a cucc, amit éjszakára járni hagyok...

    Akik a csendet szeretik, azoknak továbbra sem ajánlom. +3k RPM-től nem lesz csendesebb. ;]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Aktív témák