- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
őstag
válasz lassiee #42954 üzenetére
A csatija is stimmel
Valaki valamikor kérdezte hogy a vízhűtés csak pár fokot fog hozni.
Hát remélem ezen az összeképen sokkal többet javít ez kb 30 perc játék után van, nem is stressteszt.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
tomic
addikt
Tudtok olyan külföldi fórumot ,ahol vízhűtéses gépeket láthatok. (Hogy is néznek ki a gépeik.)
-
Razermazer
őstag
De ezek nem is a durván 100-200-ezerig terjedő kategóriák(és ilyenkor szoktam mosolyogni hogy amikor feltesszük a vizes cuccainkat, a felének a feléből is alkudni szeretnének. Jó nem is nyugati életszínvonalon élünk, de ez igényes csövek és csatik akkor is ugyanannyiba kerülnek mint kint), hanem a hat 0-át hozzátevő kategória, és rengeteg idő kézügyesség fekszik bennük, mert mind egyedi ház, vagy rendesen átalakított, lásd Jones-t.
Én inkább a minimál modding és esztétika híve vagyok. Most is gondban vagyok hogy a két mora 2-t, hogy tegyem a ház oldalára esztétikusan, és még a házat is kitudjam nyitni, egy oldalra nem férnek el, állványt most nem akarok venni, de lehet, hogy csinálok inkább . Vagy veszek egy chieftec dragont vagy bravot, és szétmodolom annak az egyik oldalára elfér mind a két mora. De lehet hogy mora szendvics lesz egy oldalon(eldől a ház jobb oldalra) vannak tervekSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Geri0527
csendes tag
Hát ez nagyon állat hűtés
-
tomic
addikt
Érdeklődnék mennyire jók ezek a radik? Ill mennyire ajánlottak.
Phobya G-Changer 360 Ver. 1.2 Black
EK Water Blocks EK-CoolStream RAD XT 240 -
őstag
-
őstag
ÉS Tényleg benézem a két adatot, köszönöm a kiigazítást
Az dupla 4,7 cm vastag míg a tripla 6...tomic
Hát ha alaplap CPU GPU-ra szeretnéd rárakni a vízet akkor talán a triplát érdemesebb megvenni. Jól fölé lőve a radival. lehet hogy a dupla is elvinné nemtudom.+50% nagyobb / dupla helyett tripla / és +13% vastagság mindenképp a triplára szavazok
[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
gabipaci
őstag
válasz jones965 #42965 üzenetére
Szerintem szép lesz, örülök, hogy ilyen jó ötletet adtam
Bár én savállóból képzeltem el, és ha meg lesz az x79-es konfig, meg is csinálom belőle. Bár Krisztám kicsit idegenkedik tőle.Ja, felvittem a radiátorokat a padlásra, belemártottam egy 200 literes tartályba, amiben 10 fokos a víz. Nyáron sem sokkal több, mivel cserélődik.
Pumpa is fel került, így elvileg a gépben csak a táp venti fog zajongani.
Sajnos feltöltéskor baleseteztem egy bilincsel, és teljesen elázott a gépem. Vettem is új alaplapot, de közben kiderült, hogy a régi is működik, így küldöm is vissza.
Talán hétvégén össze tudom rakni a rendszert, és kiderül, hogy mennyivel lettek jobbak a hőmérsékletek.
Bár addig még az is lehet, hogy nem ezt a konfigot rakom össze, hanem már az újat. Holnap kiderülLogitech hardware tester
-
őstag
-
petikex
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legokosabb krédése de föl kell tennem Összeraktam egy teljesen általános gépet főleg játékra, gtx 570 (evga)+ i5 2500, nem szeretném húzni csak azt terveztem, hogy kiszedem a házából, és beépítem a polcom egyik fiokjába, üvegből van, a fúrást rögzítést könnyen megoldom, az érdekelne, hogy zaj minimalizásért mit lehet csinálni? Egy teljesen általános csak vga + cpu hűtés nem overclockolásra, de megbízható teljesítményre kb. mennyibe kerülhet? Szakértő válaszotok előre köszönöm az is jó, ha oldalt linkeltek, van időm olvasgatni...
-
szijartg
őstag
Hölgyek, Urak.
Véletlenül nincs valakinek ilyen blokkja a fiók alján? Elég jól jönne most nekem...
EK-NB ASUS HP[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz szijartg #42988 üzenetére
esetleg egy ilyennek is örülnék: Swiftech MCW-NB MAX
-
oroszbence
tag
Heló.
Szeretnék vizhütést a jövöben most ház vásárlás előtt álok. a kérdésem az hogy miben teljesedik ki az hogy felkészitem, a gépem a vizhütésre? illetve ha valki tudna 20 000 forint értékben vizhütésre gyárilag előkészitet házat javasolni azt megköszöném. -
NaNorbert
aktív tag
válasz jones965 #42991 üzenetére
Rossz dolog ilyet írni, de az összes munkádra irigykedve nézek.
Gyönyörűek, vagyis inkább csodaszépek.
És amiért irigykedek, hogy a pénz... rengeteget fektetsz ezekbe a termékekbe.
Az imént egy 3,600 ft os csatlakozót alakítottál át.
De ha neked megadatik, csináld. (én nézem)A munkáid tükrözik a sok éves tapasztalatod, és tehetségedet. Ezért szeretem a munkáid figyelemmel követni.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
rob210
nagyúr
-
gabipaci
őstag
válasz rob210 #42994 üzenetére
Ezeket a csöveket meglepően gyorsan lehet hajlítani (mármint a régi melegítőshöz képest).
Csak egy csővágó, egy csőhajlító és egy mérőszalag kell. A vágó helyettesíthető, de jobb azzal.
A hajlítónak akkora az íve, amit a cső még deformáció nélkül elbír.Logitech hardware tester
-
őstag
Ezt a megoldást sikerült találnom ventilátor felfogatásra.
Szerintetek milyen lett ?
kep
kep
A fólis még rajta van majd csak beszereléskor veszem le.
Még mindig kérdéses a talp kivitelezése“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest