- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
hmmm, akkor a víz "normálisnak" mondható. egy másik érzékelőt a prociblokk oldalára raktam a rész részre. az sem akar túl magas hőmérsékletet mutatni. ha otthon leszek ismét, akkor megnézegetem hova lenne értelmes ragasztani. Nexxos Xp bold prociblokkom van. ennyire kevés lenne?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
törölt tag
Felejtsétek el. Egyébként azért írtam, mert szerintem nagyon jó. Nem a legjobb, mert kétszeres áron logikus hogy van jobb...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
waterman_
aktív tag
válasz nemethati #28031 üzenetére
nekem csak sima szobaszökőkút szivattyúm van, de sikerült lehalkítanom azzal, hogy a kiegyenlítő tartályba lógattam, a tartály jóformán teljesen fel van töltve, hogy a zajok ne erősödjenek az üregben és a nyomócsövét körbevontam szivacsos anyaggal, ott ahol a tartály szájánál hozzáért volna a tartályhoz. a lényeg, hogy ne érjen sehol sem a tartályhoz a szivattyú, akkor tényleg elhallgat.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
Joshi
titán
Leteszteltem újra a hőmérsékleteket de sajnos a szobahőmérsékletet most is csak saccolni tudom ami olyan ~20-22 C° volt mindkét esetben. Most nálam a DeltaT hogy alakul?
Mindkét esetben a ventik 100%-on pörögtek.
Teszt alap tuning nélkül full ventivel víz ~25.5 C°
Teszt Prime95 tuning nélkül full ventivel ~27.5 C° -
shteer
titán
-
nemethati
senior tag
Gyors kérdés: tágulási tartályoknak általában mekkora nyomást kell kibírniuk minimum
És hogyan tudom tesztelni? -
jones965
Modder
válasz FoBCRaistlin #28225 üzenetére
Mennyit jelentett a mora hőfokokban ?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz jones965 #28226 üzenetére
ennek még utána kell néznem. az a baj, hogy nem volt mire támaszkodni 41 fok alatt. sajna az alatt nem mér a proci
nem tudom mikor lesz időm, de megpróbálom majd tesztelgetni. az érzékelőt is megpróbálom rendesen ráragasztani.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
nyunyu
félisten
válasz FoBCRaistlin #28225 üzenetére
Mivel rogzitetted az YL-t a Morara?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz nyunyu #28228 üzenetére
műanyag gyorskötöző kb 4 centi-re levágva. a feje beleakad a csavarhelybe, a szára meg bemegy a lamellák közé. nem bántja éppen csak megszorul. már 2 is szépen megtartja de 4 az igazi.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
nemethati
senior tag
100.000 Ft-os kérdés:
Mekkora nyomást kell kibírnia egy tartálynak -
jozef72
tag
Egy kis házi tesztet végeztem mert nem akartam elhinni,hogy teljesen zárt házban,mindenféle külső szellőzés nélkül(radikat kivéve),ugyanolyan hatékony hűtést produkál.Felraktam a ház hátuljára 2 db 80 mm-es halk kislégszállítású (24 Cfm) ventit.
A CPU-t felpiszkáltam 4 Ghz-re,aztán 15 percre ráküldtem az Orthost.ventivel,ugyan ezt megismételtem ventik nélkül pár perc üresjárat után.Kb. 26 fokos szobában venti nélkül,és bármennyire is meglepődtem,nincs különbség csak nagyon minimális,esetleg 1 fok a magoknál.A vízhőfok 1-1,5 fokkal melegebb ventik nélkül,de még így is 33 fok alatt maradt.Be kellett látnom,hogy tényleg nem kell neki fiss levegő,bármennyire is nem értem,egy teljesen leszivacsozott házzal is boldogul.A lényeg az engem is kielégítő eredmények.
Javítgattam karambolos előlapomat,és kapott egy új rácsot,ez már a 3-ik.[link],Festve,talán ez már nekem is tetszik.
És két ventis kép:[link],[link][ Szerkesztve ]
Aranyszabály,akié az arany,az hozza a szabályt.
-
jozef72
tag
válasz FoBCRaistlin #28235 üzenetére
A szivacsozás csak díszlet.Nem kell hangszigetelnem,sajna a tápot hallom,de ez csak úgy orvosolható,ha új állja a helyét,persze más típus.
-
nyunyu
félisten
válasz FoBCRaistlin #28229 üzenetére
műanyag gyorskötöző kb 4 centi-re levágva. a feje beleakad a csavarhelybe, a szára meg bemegy a lamellák közé.
Hmm, akkor vekonyabb kotozot kene keritenem, pont az volt a bajom, hogy nem fer a lamellak koze.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz nyunyu #28237 üzenetére
picit nekem is nyomni kellett, kicsit szorult, de pont jó.. olyan átlagos méretűek. kb 10 centi hosszu gyárilag.
most jut eszembe, na a vga-n a csaticsere HF-re az szép mutatvány volt. egy hajszál nem fér a borda meg a szilikoncső közé
-
shteer
titán
-
Joshi
titán
válasz jozef72 #28232 üzenetére
Nagyon király lett és jól mutatnak a 8cm-es ventik is igaz hogy én nem használnám őket a helyedben. Gondolom nézted a hozzászólásomat ahol az én eredményeimet prezentáltam és amire SyC nem válaszolt na mind1 , szóval valószínű hogy átpasztázom a cuccot mert nekem már a múltkor se jött be ez az MX-2. Van egy gagyi Titan fehér pasztám aminek az állaga is jobbnak tűnik mint az MX-2-nek, ha esetleg rosszabb eredmények születnek természetesen visszapasztázom a procit.
-
shteer
titán
válasz FoBCRaistlin #28240 üzenetére
igen tudom, de jó ideje nem kapható a rev2 se
szerintem jónak tűnik..
-
jozef72
tag
Lassan késznek nyílváníthatom a gépházat.Kapott egy új rácsot az előlap,ez már nekem is tetszik,és kis krómos berakást.Íme a képek.A hátlapi takarólemezek pótolva lesznek,illetve a Sata kábeleket cserélem feketére.
-
Szatesz
őstag
A mo-ra 2 esre nagy jelentösége van hogy 3-6-9 ventit rakok vagy elenyészö? Csak 1 i7 es proci lessz hütve vele...egyenlöre... Kb mennyi höfokbeli különbsége lehet a procira nézve a ventik számának?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.