- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz FoBCRaistlin #28400 üzenetére
Állok elébe, mikor lesz aktuális?
A C&Q nálam is működik, + a vga visszaáll 300/100/100Mhz értékekre, és így tesztelhetünk.Az ATI kártya azt hiszem nem tud ennyire visszavenni.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz jones965 #28401 üzenetére
hehe vicce lenne, rendelek egy teherkocsit a szállításhoz
meg lehet kicsit mókolni a 4770-et is, de nem annyira.
amúgy azt néztem, ilyen töltögetős netezős állapotban 85W-ig le lehet húzni a gépem fogyasztását.viszont vicces kívül kíváncsi lennék...
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
jones965
Modder
válasz FoBCRaistlin #28402 üzenetére
Jelenleg a vizem 29'C fokos, a szoba folyamatosan hűlik, a vga az előbb említett értéken, a [többi] változatlan.
Ha lesz időm, kipróbálom, mi a legalacsonyabb érték, amit ki tudok negatív " tuninggal" hozni a gépemből hőfok vonatkozásában.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz jones965 #28403 üzenetére
b@sszus most esik le. nekem a proci nem mér 41 fok alatt szal bukta nekem...
helkis:már gondoltam a "jegezésre" de hogyan kéne?
amúgy a hétvégi barmolásalkalmával a régi kacatokat kéne szárazjegezni. tapasztalatszerzésnek/új élménynekTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
ha lerágott csont akkor bocsi mindenkitől, de BR4D elültette az érdeklődés szikráját bennem.
PRO/CON érveket mondanátok nekem a Valvoline SuperCoolant adalékról.
thx! mindenféle vélemény érdekel, de mondjatok hozzá érvet is plz!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
törölt tag
válasz FoBCRaistlin #28406 üzenetére
Jajj mit fogok én ezért kapni.
Mielőtt valaki lehülyézné a BR4D bácsit, én nem szeretem a Super Coolant-ot, ennyi. -
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #28408 üzenetére
mindenki nyaral, kivéve a kereső : [link]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Ironhand
tag
Igen az elrendezés és a szellőztetése az meg lesz oldva elég szerencsésen mivel oldalt illetve hátul is fogja majd 1-1 nagyobb venti szivni a meleget kifelé. A radiátorodra lennék kiváncsi még hogy a méretei milyenek mm x mm-ben. Valamint azt hogyan is hűtöd 8 vagy 12cm-es ventikkel? Illetve a 4850re tennék 1 szép nagy vörösréz blokkot, de a memóriákra csak bordákat tudnék rápakolni illetve ahova kerülne ott is lenne huzat ami elvinné tőlük a meleget, vajon igy is hajlandó komolyabb húzásra a kártya
Ez igy van tervben de hallottam olyat hogyha a memóriákat nem vizzel hűtöm hanem csak bordákkal+huzat akkor felelsleges a VGA-ra vizet tenni elég rá egy Chilla is, ez vajon tényleg igy van?PM! az gyorsabb!
-
Szatesz
őstag
Na feltudtam füteni a procit 80 fokra [link]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Erdei88
veterán
válasz FoBCRaistlin #28406 üzenetére
Én használom, de semmi rosszat nem tudok elmondani róla. 5%-os keverésben, elég jó hőfokaim vannak
-
jozef72
tag
A gépem teljesen néma lett,shteer kolléga jóvoltából.[link],[link],[link].
Látom MORA 2 lázban ég az ország.Jó lesz nekem a szutyok Thermochill is.
Szatesz én a 70 fokot is sokallottam,asszem lehugyoznám a gépemet ha 70 fokos lenne a CPU mag,még ha 4,2-is megy.
Ez egy szörnyű betegség,amikor az ember elégedett akkor is nagyobbra,és hűvösebbre törekszik.Most magamról beszéltem......ezt nézegettem,csak csendes 140-es ventit kéne találni,nagyobb CSifi házikoót venni,ja és a padláson a sok pénz ami összepenészesedett azt valahogy megszárítani.Aranyszabály,akié az arany,az hozza a szabályt.
-
nb18
tag
Sziasztok!
Kb 1hete hűti egy thermaltake bigwater 735 rendszer a procimat ill. egy zalman blokk az alaplapi chipsetemet. Kérdésem az lenne, hogy 26 fok körüli szobában jónak számít-e az 50-52 load procihőmérséklet.Léggel ez 60fok volt. Lehet-e az gond, hogy a pumpától jövő nyomócső a prociblokk aljából nyomja a teteje felé a vizet? (sikerült fordítva összerakni )
A proci egy q8200, gyári thermaltake hűtőfolyadékkal, vízhőfokom 42nél több még nemvolt.[ Szerkesztve ]
-
jozef72
tag
Szerintem ennek a tetejébe elférhet.
A méretek alapján,akkor pedig kivitelezhető.Csak az a baj nincs semmi a padláson.
(#28417) nb18
az 50-52 load jónak mondható,persze attól is függ mennyin megy a proci,illetve mekkora fesszel.No mert ha húzva van,akkor szerintem jó az 52 fokos load
de a 42 fokos víz egy kicsit súrolja a határokat,nagyon...[ Szerkesztve ]
Aranyszabály,akié az arany,az hozza a szabályt.
-
nb18
tag
válasz jozef72 #28420 üzenetére
Gyári értéken megy. Mitől lehet sok? egyenlőre elég gáz házban van benne, hátul 2db 8centis ventillátor hely van, ide van felfogatva a radiátor belülre, lehet hogy nem tudja a kis rács miatt átszellőztetni a hűtőt? Fel- és letekert ventillátorral is ennyi +-1fok.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz jozef72 #28416 üzenetére
Látom MORA 2 lázban ég az ország.
Dehogy eg, en lassan 3.5 eve hasznalom
Persze arra, amire eredetileg vettem, hogy teljesen passzivan elvigye a gepet, arra alkalmatlan, mindenkeppen kell ra valami venti, ha combosabb procit+VGAt hutesz vele.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jozef72
tag
válasz nyunyu #28425 üzenetére
Nekem valahogy jobban teszik házon belül.Azt nem mondom hogy kihasználom a mobilitását,mert minden erőmet össze kell szednem,ha fel akarom tenni az asztalra.
Most elég sokan veszik a topikból az jön le,szerintem csodát attól sem kell várni,bár hőleadó felület az van.Mindegy nem kritizáltam,csak egy szürke vélemény volt.
Mindenki azzal hűt amivel akar,meg amire pénze van.[ Szerkesztve ]
-
jozef72
tag
válasz #97544192 #28430 üzenetére
Közvetlen indítás után volt 30 fok a víz,feltöltés alatt.Most hogy megy már pár órája 34,5 de padlásszobában vagyok,és qrva meleg van.Mindamellett én is elégedett vagyok vele.
Nem tervezem lecserélni,az a következő projekt lesz ami még csak elméleti síkon létezik.Aranyszabály,akié az arany,az hozza a szabályt.
-
FoBCRaistlin
őstag
dobok ide is egy linket, feltöltöttem pár képet a gép jelenlegi állapotáról.
[link]Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Joshi
titán
válasz Ironhand #28410 üzenetére
Ha tripla radit szeretnél akkor célszerű úgy elhelyezni ahogy én, tehát a radi a házon belül van a 3 12cm-es venti pedig a radin keresztül szívja a levegőt ki a házból. Külön házventikre így nincs szükség csak kell hagyni egy-két nyílást a friss levegő bejutásának de semmilyen esetre se a ház hátuljánál.
Az én radim egy Alphacool Nexxxos Pro III amit használtan vettem 10k-ért, a méreteit a név alapján már megtalálod a gyártó oldalán. A két single radit együtt vettem 3k-ért ugyan csak használtan és ugyan olyan elven hűtöm mint a triplát csak a ház elejébe építettem be.
A linkelt oldalon találsz proci blokkokat is, de nézz körül az apróhirdetések között is.
A vga-t mindenképpen vízzel hűtsd, mert a proci után a legnagyobb hőt az termeli. Ami még meghatározó lehet az a 10-es vagy valamivel nagyobb belsős csőrendszer használata. Egyenlőre ennyi. -
Erdei88
veterán
Megérkezett az új blokkom. Nagyon jól teljesít. Hőmérséklet
-
jozef72
tag
Reggeli harmatos teszt:kép,27 fokos szobában.A RAM-okat piszkáltam fel 1200-ra,azt hiszem marad így minden,24/7-ben.
-
FoBCRaistlin
őstag
-
jozef72
tag
válasz FoBCRaistlin #28440 üzenetére
Sokat nem játszottam vele,lehet kevesebbel is beérné,de így is megfelelő számomra.
-
syC
addikt
Egy technikai kérdést engedjetek meg! Ezt a 2pines izét hová kell dugni az alaplapra hogy érzékelje a hőmérsékletet? [link]
•
-
jozef72
tag
válasz FoBCRaistlin #28444 üzenetére
Azon mesterkedtem,1,3 volt,(bios) kell a 4 ghz-hez,lejjebb nem tudom faragni.kép
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz jozef72 #28446 üzenetére
így is frankó szó se róla, ha nem megy, nem megy. jók ezek a hőfokok. 4ghz-ről beszélünk már, csak hajlamosak vagyunk elfelejteni... ez most nem neked ment, csak úgy megjegyeztem. messze menően örülni kell neki szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest