- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
nemethati
senior tag
Kicsit hihetetlen számomra, hogy miért nem könyebb a pumpának ha úgymond lefele folyik a víz, mint fordítva
Végül is mind1, radi gép aljában lesz, mert nincs máshol hely -
sinya85
senior tag
Valaki légyszives adjon egy linket ahol kedvemre válogathatok a számítogépekbe szánt vízpumpák közt
THXஜ۩۞۩ஜ
-
14adam
addikt
-
Joshi
titán
válasz G4m3er0ver #28609 üzenetére
Ezzel a szettel nehéz lesz az igényeidet kielégíteni az biztos. Tetszetősek a komplett szettek hiszen az elsődleges céljuk pont ez, de egy a tiédhez hasonló konfighoz édeskevés ráadásul két kártyás is lesz. Biztosan nem bírja el a rendszeredet legalább is egy dual radival tuti hogy nem.
-
helkis
veterán
válasz G4m3er0ver #28612 üzenetére
felesleges egy kispolákot bmw-vé alaktani szvsz.. mindig lesz egy gyenge láncszem ami miatt nem lesz bmw, amíg teljesen nem lesz az.. (addig meg minden belerakott lé kidobott pénz..)
OC és Tody56 oldalán nézz szét, mindketten ajánlanak komplett vizet különböző teljesítményű rendszerekhez, bevált, megbízható alkatrészekből.. nyugodtan válasz ízlésed és pénztárcád szerint..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
DonMedve
addikt
Sziasztok Srácok!Kérnék egy kis segítséget!Tegnap megpróbáltam összerakni a rendszeremet!Ami sikerült is,de amikor töltöttem fel,akkor a pumpa bemenő ágánál csöpögött a víz.Leengedtem,és ki akartam cserélni a csatlakozót,ami sikerült is.Nekem is hydor pumpám van mint nemethati fórumtársnak.Namost amikor cseréltem le a csatlakozót,kiugrott a beleseje a pumpának,mert csak úgy összevolt tákolva,félkiló tömítőragasztó rajta,stb,itt látszik a képen,hogy nézett ki.Na most amikor azt a bumszlit akartam leszedni,igyekeztem óvatosan,de kiugrott a belseje.Szépen figyelmesen összeraktam,kicseréltem a csatlakozót,de utána nem keringet a pumpa.Hallom,hogy megy,de nem csinál semmit! Néztem nem szív e levegőt,de nem kap,semmi.Tudtok segítteni mit ronthattam el?Egyáltalán azt,hogy hozzányúltam?
nemethati:Olyan kérdésem lenne hozzád,megírnád nekem pü-ben mekkora csövet használsz,mert látom neked rámegy a pumpa csövere,meg milyen csatlakozókat?Nagyon megköszönném!
Válaszokat előre is köszönöm!Még mielőtt megint megszidnátok,kérlek benneteket legyetek elnézőek egy kezdő vízhűtésessel!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
FoBCRaistlin
őstag
gondoltam ide is lövök egy linket a mostani állapotról.
még az érzékelő fekete kábele lesz eltüntetve, meg a kivezetés kerül a gép hátuljába egy lyukfúrást követően. akkor már mehet is vissza az oldallap.
Rev2Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
DonMedve
addikt
-
jones965
Modder
válasz G4m3er0ver #28609 üzenetére
Az SSD-t minek is akarod valójában vízzel hűteni, mikor azt még léggel sem kell.
-
nemethati
senior tag
válasz DonMedve #28621 üzenetére
Hali, az a kék gyűrű tartja egyedül a rotort. Volt hogy rosszul raktam vissza, akkor zörgött és nem is pumpálta a vizet!
Én spec FBS-el beragasztottam, addig úgysem fogom használni hogy rotort kelljen cserélni.
Feltöltésnél én olyanokat tapasztaltam, hogy szívja a tartályból a vizet, de amikor elfogy ás minimális levegőt is szív, hiába töltesz utána "megáll". Én ezt úgy oldottam meg, hogy hosszabító ki/bekapcsol (direkt nem kötötttem relére) vagy pumpa kábel ki-be és működik.
Vagy próbáld ógy csinálni, hogy ne fogyjon el a víz a tartályból.
Én 10/14es szilikoncsöveket használtam, nemsoká kész lesz az új és ott is az lesz, Tody-tól van bagóért!
Talán azt nézd meg még, hogy nem forog-e el a rotor a tengelyenszerk. azért jól össze lett gányolva szegény kis Hydor
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #28621 üzenetére
szerintem először ne kösd a rendszerre. Én mindig ki szoktam próbálni mindent külön.külön. Ennek is húzz egy-egy csövet a végeire, aztán go a kád, vagy lavór, ott szippanthajta be a vizet és mehet is ugyanoda. Ha elég türelmes vagy akkor 2l-es colás üveg is megteszi, bár az macerásabb
esetleg az is megoldás ha a tartályhoz készülsz a lötyiddel, ha látod hogy végre szivja akkor tán kell tölteni. Én igy szoktam feltölteni, nem szoktam megállítani
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
Köszi mindenkinek megfogadom a tanácsokat,és kipróbálom.De azon gondolkodtam,ha okés lenne minden akkor a szívó ágon vákumot kellene csinálnia nem?ha befogom semmi!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
-
-
-
DonMedve
addikt
válasz nemethati #28632 üzenetére
De a hőfokok nem a legjobbak.50° idle-be a proci.Load-ot le sm merem irni 3,2GHz-en! Lehet a blokk nem a legjobb!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #28633 üzenetére
nekem 40 fok. alapfesz alatt valamivel, de biosban normalon van.
load sem éri el az 50et...számit a jó blokk, a radi mérete, és szellőzése.
ugyanúgy 3.2GHz. EiST & C1E: Enabled.Most nézem. Passzivban 38 és 48-49 között ugrál a hőfok... Ha bekapcsolom a ventiket esélye sincsen még loadban sem 50 felett lenni Legalábbis game alatt nincsen az tuti. Prime meg nem érdekel
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #28635 üzenetére
ha ugyanaz a blokk ami a képen akkor tuti... eléggé khmm" összegányolt" egy cucc volt, én tuti nem tettem volna a gépembe csak nehogy baleset érjen fater... az életbe nem köszönöd meg magadnak a vizet drága mulatság lesz. Nem szabad spórolni rajta
csóró Hájdór is úgy van összetaknyolva, csak óvatosan nehogy szétnyomja magát[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #28637 üzenetére
amikor kipróbáltam én is az első vizem, ami beépithető valami szutyok volt, többet mértem vele mint léggel egy jó blokk és máris rendben is vagy
-
matyee
őstag
uff all!
tegnap elkezdem építeni vizhűtésem gépemhez, de felmerült két sajnálatos probléma, amihez kérnék tanácsot.
1. ahogy alaplapi déli hídről leszedtem gyári bordát (asus p5b delux) sajnálattal láttam, hogy oda volt ragasztva, vmi paszta, ragasztó keverékkel ami nem nagyon akar lejönni. mivel lehetne leszedni? kapargatni nem nagyon merem, nehogy megsértsem a chipet.
2. sajnos obi-s zöld 11/8as csövet nem tudtam felszendvedni hagyományos 8/10es csatikra, így muszáj vennem 10/8as csövet. (illetve csak bizonyos csatikra nem lehet feltenni). hol tudnék ilyet venni? pl inno-t bp-en?
thnx a helpet! -
Laraxior
titán
válasz matyee #28639 üzenetére
rámegy az kinlódj csak vele...nekem is majd nem odalett az ujjam..de sikerült
kicsit macerás, de belemegy"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
matyee
őstag
válasz nemethati #28642 üzenetére
félreérthetően fogalmaztam.
a csonkra simán ráteszem a csövet, no problem (már hydor l20-ra is ráhúztam 8/10es csövet, ami kb 13mm vastag), a probléma az, hogy a záró menetes dugót nem tudom már rácsavarni sajna de ha van erre vkinek megoldása szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #28646 üzenetére
kiegészitem azzal hogy én meg miután az egyik ujjam már majdnem hazavágtam fogtam egy gilette pengét és elkezdtem farigcsálni a cső végét...óvatosan..mig simán rá nem tudtam csavarozni a leszoritót...
-
scream
veterán
sziasztok!
s775-re milyen jó komplett vízhűtő rendszert ajánlotok ? /max olyan 50ezerig, tuning menne / NB-re is mehet blokk ,esetleg Mosfet-re is. Miket ajánlotok ?
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest