Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Sn00PiG

    aktív tag

    válasz helkis #27459 üzenetére

    Namost akkor valamit tisztázzunk.
    Egyrészt nyitva van a gép oldala, amiben leszabályzott ventik egyébként is keringtetik a levegőt, ergo a ház felfűtésének veszélye nem áll fenn.
    "még ha cserélik is egy ideig nincs géped.."
    lassan 2,5 hónapja nincsen gépem, mert a víz eddig mindig megsütötte a karimat, no meg mindig van valami probléma, a türelemhez kénytelen voltam hozzászokni, most egy cserét meg sem éreznék.
    Másrészt kit érdekel hogy jobban hullik, mikor így adják eredetileg? na és persze garanciát is vállalnak rá... akkor annyira csak nem lehet sz@r. Hangtalannak hangtalan, menni megy ugyanúgy, ahogy egy aktív léggel vagy egy vízzel menne(vízzel se húznám), az meg hogy az élettartama rövidül... egyrészt van rá garancia, kimúlik kicserélik. Másrészt pedig legalább évente váltok kártyát, haladni kell a korral alapon...

    nyunyu: Passzivan jaratni garantalt gyilkossag.
    Hát azért amit linkeltél passzív bordás kártyát, meg amit én kinéztem azért nem kevés különbség van ám... hatalmas borda

    Szvsz: amit kell azt kiszolgálná, egy fillért szinte nem kellene rákölteni(egy árban van az én kártyámmal), és ha megsülne, mert nem jó a passzív, akkor szerintem nem is nagyon hoznák forgalomba... Az élettartamrövidülés meg lényegtelen az én szempontomból.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Aktív témák