Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • G.A.

    aktív tag

    válasz hummerdikk #4721 üzenetére

    Ez háziradi? Azért kérdem mintha láttam volna hasonlót valahol, lehet álmomban.
    Ez elég CPU, NB, GPU, talám még 3 Winyóra is? Én a tartályt máshogy oldaottam volna meg... radiba beépítve... Lassan megyek én is vásárolni fémet a blokkhoz, de előtte még 2 felelés bazz... Tanulhatok uccsó 3 napon töri meg hun irodalom... Lerajzolom hogy is képzelem el a rendszert azt utána felteszem.
    NBre hogy tehetem fel a blokkot ha nem lehet csavarozni? ilyen kis kampók vannak neki, nem látok rajta csavarnak helyet... Ezt is majd lefotózom.
    hmm... winyók kimaradnak lehet nincs sok hely a csőnek... vagy felmennek 5,25'' helyre...
    Nos Czbiunak és hummernek szóltam hogy megyek canadába (lehet már itt isemlítettem) és ha kell valakinek valami szóljon. Infók szerint lehet baromi vagy csak olcsón alkatrészeket venni (gari az nem lesz mivel hogy használnád itthon). Ha árverés lesz akkor komplett gépeket is lehet 10dolláros kezőáron venni, mivel lesz licit így az árak is biztos emelkednek, de mégis olcsóbb lesz... Még az áthozatalon gondolkozok.... Írok is hogy kint mi mennyi kb.... Proci kérdéses, mivel intel augusztusban itthon áratcsökkent, már legalább 2-3hónapja írták... így inkább abból nem hoznék, csak ha valakinek kell...
    Pótolhatok, kicsit úgy tűnik begyuladt a szemem és nem tudtam elolvasni amit írtatok, csak a végét....

Aktív témák