- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mmerlin #1195 üzenetére
ezt már ezerszer kitárgyaltuk, de elmondom neked megint.
rövid leszek és lényegre mutató: NEM!
okok:
1. zajos
2. rossz hűtési teljesítmény
3. nem fejleszthető
4. drága
azthiszem ennyi elég is.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mmerlin #1200 üzenetére
[copypast]H-A-S-Z-N-Á-L-D- -A- K-E-R-E-S-Ő-T-![/copypast]
a kereső kidob vagy 10 erről szóló témát, ahol mind1ikben ki lett fejtve hogy semmit sem ér.
alapelveket nem ártana MINDEN újoncnak, végigolvasni.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
engusz
veterán
válasz Mmerlin #1271 üzenetére
Nem rossz ötlet. Ha van a ''próbára'' 3500 Ft-od, akkor vedd meg! Én nem biztos, hogy megvenné, ha nincs róla tapasztalat. Esetleg mutasd meg valaki olyannak, aki jártas a témában!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
KSanya
tag
válasz Mmerlin #1267 üzenetére
Igen beszerelhető az 5,25'' helyre. Olyan kis műanyag izé van az oldalán, amin vannak hozzá lyukak.
Szerintem ha tud szellőzni (pl a legfelső 5,25 helyre teszed és nem rakod fel a gép tetejét), akkor elég az 1700+-nak alapbeállításokon venti nélkül (de nem próbáltam, szóval ez csak egy vélemény) -
KSanya
tag
válasz Mmerlin #1292 üzenetére
küldtem egy mailt, hogy milyen csatlakozók vannak raktáron. Annál ami a honlapon van info nem tudok többet mondani, mert eszközöm nincs, amivel pontosan meg tudnám mérni, az Innovatek honlapján pedig vagy nincs több info vagy nem értem (nem vagyok túl jó németből)
Azonban ha érdekel és be tudod hozni a pumpát, simán lehet próbálgatni. -
engusz
veterán
-
engusz
veterán
válasz Mmerlin #1322 üzenetére
Később lehet róla szó, de így is meglepően jó teljesítményt nyújt! Most próbálgatom, hogy a venti fordulatszámát visszaveszem. Viszonylag rövid távon (20-30 perc) alig emelkedik a proci hőmérséklete. Persze közben csak netezem.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Joey_the_man
tag
válasz Mmerlin #1342 üzenetére
THx.. És az a bizonyos cool rev.3 még durvább nem ? Csak + 5k.. De én még mindig sokallom a 20k-t az XX-flow -ért... Bár I. osztályú, az tény...
(Amik a vizhutes.com-on a lap alja felé vannak, 6-7ezerért, azokról mi a válemény ??)
[Szerkesztve]Amit ma megtehetsz, jobb később, mint soha.
-
-
Lamair
aktív tag
válasz Mmerlin #1414 üzenetére
majd keresek a cégnél árakat, de nem óccsó mulatság, megnézem mennyi, meg hogy ki a mao-i forgalmazó aztán írok helyet és árakat!
én egyebekképpen a blokkba is ilyet csavargatok bele, (csak a procit akarom hűteni) ebbe a csatiba megy TEFLON cső (ez időtállónak tűnik) a házból kifelé lesz ettől a cégtől 2 csap ami egyben útszelep is! innét radiátor szivattyú és kiegyenlítőtartály! Most pont radiátort keresek! Blokkot rézből martak nekem 3000Ft-ért ami elég korrek anyagköltséggel egyetemben! minden csati ezzel a megoldással lesz! blokkra és hőcserélőre várok most!''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Fürkész
tag
válasz Mmerlin #1444 üzenetére
Sziasztok Fiúk!
Új vagyok ebben a fórumban, de az én gépem már többmint egy éve megy a saját készítésü vízhűtéses redszerrel.
Szóval, én a munkahelyemen dolgoztam ilyen csatlakozókkal, de ezek a Festo csatlakozók levegőrendszerekhez vannak tervezve, és nemigazán vízhez, azért valószínüleg tudnád használni vízhez is,de csak ha eredeti kemény PVC Festo csővel kötöd be , hogy a csatlakozóban lévő ''O'' gyürü megfelelően tömitsen. Akkor viszont megint felvetődik mégegy probléma, hogy a kemény csövet hogyan vezeted el(hajtod meg) a gépben, mert ugye az ajánlott csővastagság 8mm, amit Festo csöben, a gép belsejében már nemlehet úgy elvezetni hogy ne feszítse a procit.Tehát ha nem muszály nem kell feleslegesen pénzt kidobni, az átlátszó gumicső, és a csőbilincs tökéletesen megfelel. Ajánlom nézzétek meg a tuningnet.hu-t, gyártanak mindent ami a vízhűtéses rendszerhez kell -
evola
senior tag
válasz Mmerlin #1467 üzenetére
A blokkokra azt mondta hamarosan kapható lesz.
De nézegesd a weblapot meg, azthiszem 1-2 hétről van szó.
De persze nem a ''Brian 63'' weboldalon szereplő dolgokról van szó.
Az 1465 hozzószólásomban van a link!!!
Olyan kialakítású radiátort csinálna mint a nikkelezett, csak natúrban,az árak a 1466#.
[Szerkesztve]Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mmerlin #1467 üzenetére
hát elárulom neked, hogy az ordasi blokk full ugyanez, sőtt, még jobb is mert az le van festve és nem lesz szép zöld színe. persze, amikor ő ezt a képet csinálta akkor polírozta le, de nehogy azthidd h ilyen lesz örökre. látom ti is sokat tanultatok kémiából, vagy sokat gondolkodtok
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mmerlin #1471 üzenetére
a felfogatást elismerem, hogy sokkal jobb mint az ordasi féle, de jóval többet el is kér érte a marás módját itt nem ismerem, ordasinál kígyós.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mmerlin #1473 üzenetére
jajjjj elnéztem. aszittem h az egyel fölötte levő blokkokra gondolsz. brain cuccai télleg gyönyörűek és jók! télleg bocs, elnéztem
Aktív témák
Hirdetés
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest