Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz DJ. Ru$y #14138 üzenetére

    Mondjuk azon is el lehet lamentálni, hogy mennyivel jobb dolog annál, hogy valaki "sunyin", köszönet nélkül viszi el a játékot az, ha valaki ugyan megköszöni, de soha el se indítja, ahelyett, hogy hagyná esetleg olyannak akit érdekelhet is az adott cím.

    Persze farzsebből előránthatom erre én is a "ha én nem viszem el, akkor biztos egy robot fogja", vagy "én legalább megköszönöm" válaszokat de a végeredmény ugyanaz: akit valóban érdekelt volna, az hoppon marad.

    Ez egy ninja topik. Itt mások a szabályok.

    A jó ninja észrevétlen, de van olyan is, aki nem burkolózik a sötétség fátlyába. Ne bántsuk és ne próbáljuk már megnevelni a megfelelő szkillekkel ellátott topiklakó barátainkat. Ha elvisz valaki egy kódot, vigye - az ide kerülő kulcsoknak ez a sorsuk.
    Ne rójuk meg ha nem köszöni meg, ne bántsuk, ha az adott nap a 100. kódot viszi el, ne nézegessük a Steam activity -jét, hogy megfelelő mennyiségű időt eltöltött -e vele és végképp ne próbáljunk meg utánajárni, hogy valóban tett -e le életében annyit az asztalra, hogy azt a kulcsot megérdemelten aktiválhatta be a fiókjába.

    Próbáljunk meg felnőni hozzá és fejlesszük képességeinket, hogy mi is akkora ninja -k lehessünk! :K Legközelebb lehet nekünk kedvez a szerencse. :R

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák