Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz Tuninger #7497 üzenetére

    Mivel én teljesen kezdő vagyok videók színezésben nagy várakozással töltöttem le. Azt hittem ez az Slog móka megkönnyíti az életem, de nekem ugyan olyan kínlódás Premierben, mint a Panám. Az arcbőr vagy zöldes vagy vöröses vagy a Chris féle trumpos narancs lett (még talán az övé a legjobb választás). Nekem egyik sem tetszett igazán.
    Amikor csak az arcbőrre állítottam akkor nagy lilás blokkok jelentek meg a háttérben és a ruhák színe is elment. Valószínűleg sötétebb volt a helyszín, mint amire felhúztam az én verzióm. Nem árt megnézni egy Log nélküli, helyesen exponált snittet mielőtt belekezd az ember flat anyag cibálásába...
    Kínomban már maszkolgattam és PS-ban egyedi LUT-ot gyártottam néhány snitthez. Szerencsére Premierben elég jól ki lehet maszkolni bármi mozgót.

    Szóval sokat tanultam. :)

    Ez a "weben visszanézni a videókat" még félelmetesebb, mint a fotók nézegetése. Telefonon böngésztem a YT-on és találtam egy embert [link]. Annyira tetszett a színezés telefonon, hogy teljesen behidaltam. Otthon megnéztem monitoron és hát ..... mégsem.

    (#7502) *Ropi*: a desktop Chrome kezeli V2-ig a színprofilt [link]. A mobilos Chrome nem. Legalább is mikor én legutóbb néztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák