- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
Eladóvá vált DDR1-es hibátlan ram:
PQI 128MB 266MHz
AM1 128MB 333MHz
PQI 256MB 333MHzHa érdekel valamelyik dobj mellé egy árat is.
-
_kovi_
aktív tag
Eladó:
Galaxy 8800 GTS 512MB /G92/Minden mai játék jól fut vele.
15.000.- -
válasz _kovi_ #13852 üzenetére
Tudnál egy mérést végezni ezzel a progival?
Pl. Leírod milyen CPU, mennyi ram van a gépben, és egy "mezei" DVD konvertálás mennyi ideig tart, ill. ha be van kapcsolva a CUDA, akkor mennyi idő.Merthogy játszani nem játszok, de ha megfelelő mértékben gyorsítja a videókonvertálást, akkor lehet, megalkuszunk
Ja és hűtés mennyire hangos?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mi5i
aktív tag
Sziasztok, keresek vga kiementéhez svideo átalakítót (tehát ami a 7 tüskésből 4-es svideo-ra alakítja). Kártyához kapott eltűnt a történelem folyamán, ha valakinek van elfekvőben, akkor kellene!
-
-
ocsi19
senior tag
A gépem(E6600,4890OC,19"LED LCD,4GB GeilUltra 1066, p5k, zalman 460W, NOTIcsere érdekel!) továbbra is eladó, egyben hdd nélkül már csak 115.000.-
-
csibor
addikt
Occó mobiltelefont keresek,lehetőleg függetlent vagy T-ést
-
barnam_
nagyúr
Régóta sejtettem hogy a hwapró fizetős lesz, de én abban bíztam, hogy csak azoknak, akik üzletszerűen bizniszelnek az oldalon. Mert aki úgy tesz szert haszonra, hogy ingyen használ egy szolgáltatást, ráadásul még nem is adózik utána, az fizessen.
Nekem pl. aki jó ha évente 10 hirdetést felrakok, negatívum, de ha ezáltal biztonságosabb, használhatóbb lesz, akkor ám legyen.
Árban meg úgyse fognak elszállni, mert versenyezniük kell a többi aukciós oldallal. -
JanR
addikt
válasz barnam_ #13861 üzenetére
Jah, azt írták, hogy felhasználó megnevezéshez lesz kötve, hogy ki mennyi aprót kap ingyen egy évben. De amúgy jogos amit írsz. Mert aki itt a PH-n keresztül kereskedik az fizessen, ne az akinek mondjuk 1 hónapban van 1 hirdetése és azt sem biztos, hogy eladja, már mint amit hirdet
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
mi a véleményetek egy ilyen monitorról? Meg "szabad" venni egy ilyet (ChiliGreen?)? Mit jelent az, hogy a reakcióidő overdrive 2ms?
Üdv': _Zs_
-
cimabue
tag
válasz __Zs__ #13863 üzenetére
Itt pöttyet pontosabbak az adatok (már ha erről a cuccról van szó): [link]
A panel gyártója meg kitudja... Nekem amúgy a 21,5-ös méret kicsi lenne a fullHD-re, de ez látszik a 0,248-as pontméreten is. Egy 23-ason ez kb 0,265 lenne. De van aki pont azt szereti, hogy nagyon aprók a képpontok. Én nem...
Ára végülis nem rossz, de 40-50 között már vannak 23"-os ledes monitorok is sztem. -
helkis
veterán
kereskedés, hmm.. (kicsit magamat is védem, de szerintem itt van egy éles határ)
ez egy elég tág fogalom, mert én mindig a sajátomat árulom (elősegítve az üzletet, beszámlok valamit, de onnantól az is az enyém, de ugyanúgy tovább kell adnom, ez sok hirdetést szül, holott csak 1 valamimet akarom eladni, de így gyorsabb sokszor), kitesztelve, felderítve a hibáit adott cucnak, portalanítva, stb.. ezért a kategóriáért én nem kérnék pénzt, mivel ezeken általában bukó van sok esetben, mégpedig egyszerűen az idő múlása miatt, vagy mert közben kijön egy újabb generáció.. vagy csak sürgős lett kivenni belőle a pénzt..a klasszikus apróhirdetés, kifejezetten magánembereknek született meg, a saját cuccaik eladására..
de akitől pl rendelni lehet listából, fix haszonkulccsal dolgozik, vagy bizományosi árusítást végez azok tejelhetnének..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
Valakinek van tapasztalata a Corsair H50-es kompakt vizhutovel?
Jon a nyar es kellene valami viz a CPU-ra Az IFX-14-em mar tavaly nyaron sem tartotta szamomra megfelelo homersekleten a CPU-t, na es ezert gondolkodtam rajta, hogy egy ilyen H50-re lecserelnem. -
ArmanD.
őstag
Szerintem ne vizezz, 99%-ra biztonságos de ott van az az 1 % nálam már vágott szét VGA-t egy tűhegynyi kis lyuk a csövön hogy hogy keletkezett ne kérdezd egyszercsak úszott a gépem mármint egyenesen a VGA-ra spriccelt a víz azt nyek, vannak jó léghűtők.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
Nem ad el valaki olcsón neon csövet vagy Uv-t?
-
b-max
senior tag
Továbbra is eladó !
ASUS EEEPC !
alap kivitel, 2G SSD, 512 DDR2, WiFi, proci 567Mhz, nem bővithető.
Pár hónap gari van még rá, papirjaival, dobozával.
27e Ft .illetve
Benq V2210 LED - 28e Ft új állapotban, dobozával.
érdeklődni priviben
[ Szerkesztve ]
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Hybryd
tag
válasz helkis #13772 üzenetére
Hát egy ilyen képet sikerült lőni, van három magas zöld kondi a procifoglalat közelében (tőle nyugatra az IO portok felé), az egyik tetején ott van némi rászáradt barna trutyi..
Láttam még egy kondit így (procitól délre) minimális trutyival a tetején de arról a képen nem látszott semmi.Bármilyen tippet szívesen fogadok...
PS: mennyiért/honnan lehetne kukáznom SocketA foglalatos, SD ramos, 8*AGP-s alaplapot?
(USB2.0-s lehetőleg) Remélem már lassan Milkacsoki-árban mennek -
ocsi19
senior tag
Ezek maradtak:
Microsoft/Razer Habu - Oem, hibátlan! - 7.000.-
BenQ 18,5" Wide LED LCD monitor - Doboza, cd, stb. mindene megvan + 2013.01.06.-ig garancia az eDigital-ba! - 21.000.-
-
Hybryd
tag
válasz FoBCRaistlin #13879 üzenetére
A korábbi hibalehetőségekből (ld. a sztorim úgy két hete) már nem nagyon tudok mire másra gondolni :S
-
FoBCRaistlin
őstag
Valakinek tippje?
Tegnap volt egy kis winyó/rendszer update.
Áttoltam AHCI módra a lapot, (X58 Foxconn Bloodrage) másik winyó, Win7Pro 64bit.
Azt vettem észre, hogy leállításnál nem kapcsol ki a gép. Csak elveszi a képet, lekapcsolja a winyókat, de megy minden tovább.
A lappon szúrtam el valami beállítást, vagy a winben?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #13884 üzenetére
Én mikor utólag kapcsoltam be az AHCI módot nekem a win először el sem indult, de youtube-on találtam rá megoldást és a registry-ben kellett valamit átírni, mondjuk azóta AHCI módban telepítettem egy újabb win-t és minden frankón müxik
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #13886 üzenetére
Jaja kék halál volt betöltésnél de registry átírás után ment már az is de jobbnak láttam rátelepíteni most minden gyors Jahh nézd át a bios-t
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #13884 üzenetére
Induláskor szedd elő a bootmenüt, hogy legyen egy kis időd, aztán a gombbal nyomd ki a gépet... ha attól rendesen áll le, akkor a Winben van valami gond, nem a BIOSban.
(XP-s időkben volt ilyen nem-leállás gond pár gépen, ott a hibernálást kellett letiltani, az megoldotta... de gyanítom itt más lesz a megoldás )
-
Hybryd
tag
Valakinek van elfekvőben működő Socket A alaplapja? (SD RAM foglalattal, de DDR is megfelel csak akkor legyen hozzá ram és valaki vigye el az SD-m)
USB 2.0 előny, AGP és alaplapi hang kell, jó ha van két hét gari.
Privit kérnék -
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár cuccom:
1db ASUS DVD-olvasó - ?
1db CD-író - ?
1db CD-olvasó - ?
2db PCI hálókártya - 1000.-
1db D-Link router adapter - ?
1db D-Link 10BASE-T Ethernet Hub(DE-808TP) - ?
1db Gembird 3,5" fekete, kéken világító 4 ventilátort szabályzó ventilátorszabályzó - 1500.-
1db Razer/Microsoft Habu gamer egér - 7000.-
6db DVI->D-SUB átalakító - 1000.-
4db Sata kábel - 400.-
2db tápkábel - 500.-
1db Zalman ventilátor szabályzó(1es!) - 500.-
+
PQI 128MB 266MHz DDR1 - 500.-
AM1 128MB 333MHz DDR1 - 500.-
PQI 256MB 333MHz DDR1 - 1000.-[ Szerkesztve ]
-
Továbbra is eladóak:
Intel Pentium M 1300 MHz (SL6N4) laptopba való - 2eFt
Intel Celeron 1000 MHz (SL5VP) s370 - 1eFT
Intel Pentium Pro (SL22V) 200 MHz - 1eFt
Atari Portfolio + 128kb memkari 2eFt
HP LaserJet 2420n (UTP/USB, nem duplexes) + toner 15eFt
Keserű Gorkij-65 papírokkal - 65e - csere játszik
Keserű K-56 5,6/6mm - 15e
Boslie 4-16x50 AOEG céltávcső szerelékkel - 10e
GIGABYTE GA-MA790X-UD4P AM2+/AM3 lap 20eFt Iponos garival
SD-ram 256mb-osok több darab 133-asok kétoldalasak 2eFt
Intel Desktop Board D915PBL (s775,DDR2, Sata....) 3eFtBeszámítok hibátlan nagyobb vincsit ata-sata mindegy 500gb és felette. Pcie-s nvidia karit 9-es széria és felette. (physixre kell)
-
ArmanD.
őstag
-
ocsi19
senior tag
válasz FoBCRaistlin #13895 üzenetére
ArmanD. már lecsapott rá..
amúgy ő az:
-
cimabue
tag
Még mindig eladó: szünetmentes APC BACK-UPS CS 500VA 5k!
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #13897 üzenetére
Bocs főnök Majd egyszer megörökölheted
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
vennék új vagy újszerű fekete ATX vagy uATX-házat.. akár táppal is.. holanpi átvétellel!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest