Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ffodi

    veterán

    válasz helkis #13058 üzenetére

    Figyelj, ha van pénz nem gond, akkor én is ezt csinálnám...... ;] :DDD

    Mondjuk nem szeretem sűrűn cserélgetni a főbb komponenseket, mert mindig úja és újra szét kell szednem, és akkor mindig el kell újra mindent rendeznem. Nálam nem csak a teljesítmény fontos, hanem a rendezettség és a kinézet is. Sűrű hardwarecsere esetén ez az állapot nem tartható. :)

    Én alapban nem tennék játékot rendszerpartícióra, főleg nem SSD-re. Van 30gb+ szabad helyem ami mindenre elég. Én is néztem tesztet az általad említett SSD-ről elég durva seq. írás/olv.-ban, viszont ha nem másolsz rá, sokszor sok adatot, akkor nem fogod szerintem észrevenni az előnyét mondjuk egy szerényebb ssd-hez képest. Persze azt ne feledjük, hogy ahonnan másolod, annak a meghajtónak legalább akkora olvasási teljesítménnyel kell bírnia, mint amennyivel ír az SSD, különben nem sok értelme van a hatalmas sebességeknek. :)

    Én a notinál úgy oldottam meg, hogy belülre ment az SSD, usb-n meg csatlakozik a HDD(gyári Kingston rack-el :D ), és kész. Teljesen jó. Az 5400-es szutyok hdd nagyon nem is tud többel írni/olvasni, mint az usb2.0 relatív sebessége.

    Mi a baj az UD4-el? Nálam megy 225-ös bclk-n léggel. ;]

    "A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Új hozzászólás Aktív témák