Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz kymco #4343 üzenetére

    Nézzük csak! Egyszerű szövegértelmezés!

    "Na ha a zeitgeist hazugság, akkor mi az igazság? Mert ugye a másikra azt mondani, hogy szar, nagyon könnyű! De alternatívát adni már nehezebb!"

    ""Na ha a zeitgeist hazugság, akkor mi az igazság?"
    Erre a kérdésre nem kaptunk választ!

    "Mert ugye a másikra azt mondani, hogy szar, nagyon könnyű!"
    Ez viszont igaz! Ítélkezni a világon a legkönnyebb dolog! Itt konkrétan system root kolléga ítélete a vizsgálat tárgya, és mivel system kolléga, csak ítélkezett, ezért kérdeztem, hogy vajon ő milyen alternatívát tudna adni a szerinte zeitgeistes hazugságokra, ami kétségtelenül igaz, mármint, hogy tele van csúsztatásokkal túlzásokkal, bagatelizálásokkal, vagyis a manipulatív szándék egyértelműen felismerhető belőle! Na tehát a hazugság-rendszer alternatívája az igazság-rendszer lenne! Erre vonatkozott a felvetésem is! A hazugságnak nem alternatívája a hazugság! Nem lehet valami a saját alternatívája is egyben :DD Tehát ezzel azt akartam kifejezni, hogy amíg magunk is támogatjuk a hazugság-rendszert, addig meghasonlás megítélgetni azt, miközben nem tudunk alternatívát adni, vagyis igazságon alapuló rendszert létrehozni!

    Majd folytatom... most mennem kell dolgozni!

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák