Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mr_ricsi

    veterán

    válasz andrade #11609 üzenetére

    "Ezt írtam korábban és nemcsak egyszer írtam figyelmeztetést, lehet olvasni többször miért kell akkor valótlant állítani."
    Akinek fogalma sincs az egészről, annak hiába írod le, hogy a primer oldali alkatrészekben nagyfeszültség lehet, mert fogalma sincs, hogy mi a primer oldal. Te lefedezed magad a figyelmeztetéssel, de az pont annyit ér, mint a cigisdobozok oldalán a halálfej.
    A szerencsétlen hozzánemértő usernek pedig csak az lebeg a szeme előtt, hogy 5-10e Ft-ot megspórol, ha sajátmaga meg tudja javítani a tápját. És ezért a bagó pénzért kockáztatja a saját életét.

    "a mérést 95%-ban úgy mondtam hogy a szabad csatlakozókon mérjen!Csak olyankor kell belül mérni ha nem lehet másképp hozzáférni pld a fordulatszabályzónál"
    Akkor csak az az 5% halhat meg. Nálad ők a "hibahatár" :F

    "Tudod a multiméternek a mérőpálcája szigetelt és rácsúszásgátló perem van rajta."
    Jó kis szigetelt szovjet csavarhúzó volt a kezemben, amikor 15 éves koromban a kikapcsolt Videoton TV belsejében véletlenül hozzáértem a képcső hátsó részéhez, és úgy megb@szott az áram, hogy azonnal összecsuklottam, és elterültem a szoba közepén. A látásom szép lassan elsötétedett, majd pár másodperc múlva lassan kivilágosodott, és magamhoz tértem.
    Pedig én tisztában voltam vele, hogy hova nem szabad nyúlni.

    Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Új hozzászólás Aktív témák