- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz kezo0 #128526 üzenetére
Az a szép ebben, hogy arra a plusz eszközre, amiért már 5 éve fizetek, és így kb. 5x megtérült már nekik.
Lehet, hogy most jött el az idő, hogy én is "pénzt vegyek ki" és szépen visszaviszem a fantasztikus Kaon boxukat. Így tőlem nem fognak annyi pénzt kapni, mint eddig. -
cocka
veterán
válasz kezo0 #128637 üzenetére
hajnali 5h-kor. Akkor is, ha épp nézek valamit.
Igen, az időpont nagyjából stimmel.
ha a visszavonást, akkor kb. 20 percig vár, és akkor hajtja végre, ekkor már kérdés nélkül,
Jajj de rendes, egyem a szívét.
Mondjuk nálam a végén nem kapcsol ki, hanem az utoljára nézett csatorna jön be.
Hát én éppen nem figyeltem, csak azt láttam, hogy kikapcsolt a box magától.
-
boborján2
aktív tag
válasz kezo0 #128736 üzenetére
Én pl. kifejezetten utálom ha valaki más hozzányúl a számlához.
Nem azért mert biztonsági kockáata lenne, mert az nincs. Csak egyszerűen magam szeretem a pénzem kezelni. Inkább rászánom azt a havonta 2x5 percet és kifizetem amit kell.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
gduck
addikt
válasz kezo0 #128740 üzenetére
"Hosszú évek óta csoportos beszedés van beállítva, soha nem kellett még hozzányúlnom – akkor sem, amikor a UPC/Vodafone váltás megtörtént."
Dettó, csak nálam a váltás után egyáltalán nem vontak semmit Számomra sokkal egyszerűbb, ha jön a számla, kattintok max 5-öt és már kész is Ráadásul a csoportos beszedés limitjét se lenne egyszerű beállítani, mivel 4 mobil szám is van. Beszélgetések, parkolási, autópálya díj, stb. Szóval túl magasra kéne belőni, azt meg nem szeretném.
-
cocka
veterán
-
Toth_Jani
őstag
válasz kezo0 #128740 üzenetére
Én is vagy 2 évtizede használom a csoportost.
De most elkezdett zavarni hogy a bankban 1 millióra évente 100 forint kamatot adnak miközben a beszedést már 89 forintra emelték.
Na ezért minden szolgáltatónál a saját Web oldalán fizetek, és a megtakarítást sem bankban tartom ahol a megtakarítási számlával is leveszik az embert.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
-
Avayasoft
tag
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #128975 üzenetére
Semmilyen frissítés nem jött rá, épp tegnap néztem. Semmilyen új alkalmazás nincs. Tehát a kérdés az, hogy mikor? Mert ezt azért illene egyszerre elérhetővé tenni az előfizetőknek. Eddig úgy kerültek oda új appok, hogy észre se vettem. Most meg bejelentik és nyomát nem látom.
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #129007 üzenetére
Köszi.
Mondjuk ez az app pont nem az, ami bármennyire is érdekelne engem, mivel ez speciel CoreELEC-en is működik és inkább ott használom.
Amúgy nemcsak a Gólkirálysággal csinálták ezt a "nem nézheted meg még Active fiókkal se, ha eltelt már vagy 2 hét", hanem ez lett a Cápák közöttel is, meg az összes olyan műsorral, ami a régi RTLMost+-on simán elérhető volt, most meg hirtelen már nem.
Az RTLMost+ és az RTL+ Active kínálatának metszete is nagyon kicsi, de mondjuk fair lett volna, ha az Active-osok továbbra is elérik a korábban külön díjfizetés nélkül is megtekinthető tartalmakat.
Tehát az alapsztori az RTL+ bevezetésekor nemcsak arról szólt, hogy vezessünk be egy rakás csak ott elérhető sorozatot, hanem arról is, hogy jó pár régit jelen állás szerint végleg töröltek.
Mondanék pár olyat, ami a régiben és az újban is elérhető, de míg a régiben gyakorlatilag TV előfizetéssel ingyen volt, az újban már fizetős lett: Pl. a Konyhafőnökök, az Apatigris 1-2. évada, Mellékhatás 1. évada, Alvilág, Cápák között, Jófiúk stb... biztos van még pár
Kompletten kukázva lett pl. A tanár.
Mellesleg értem a koncepciót, hogy a "most" a most aktuálisan futó műsorok visszanézhetőségére utalna, de nem véletlenül vették ezt ki. Úgy meg főleg érdekes ez, hogy csomó TV adásba sem kerül.
Már párszor azt is eljátszották, hogy egy évekkel korábban elérhető, majd törölt sorozatot beharangoztak újra, mondván ismét elérhető az RTLMoston. Így lényegében ha valaki úgy mond régebbi kínálatot akar, folyamatosan figyelgetni kell. Na ez az, amire az embereknek nincs ideje, de ha esetleg van is, türelmük nincs hozzá. Persze van háromféle megoldás is a problémára, ami megint csak szürke terület.
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #129048 üzenetére
Arra az olasz bicikliversenyre egyszer néztem rá, amikor megemlítetted. Pontosabban a műsorba nem néztem bele, csak hogy EPG-ben hogy néz ki illetve a keresőben és hát... magamfajta laikusként kapásból égnek állt a hajam tőle, hogy hogy lehet itt megtudni, hogy melyik "epizódban" kik és hol versenyeznek. Mert a leírások szerint mind kísértetiesen hasonló. Plusz mivel feltehetően más műsorokhoz képest a változatosság szinte 0, még egy fél perces jelenetből se biztos, hogy meg tudnám állapítani, hogy melyik rendezvény közvetítésén vagyok.
Különben egy ilyen több részből álló bicikliverseny is tipikusan az a "sorozat", aminek folyamatosan rengeteg része van, de mivel mindig csak az adott pillanatban aktuális, így sosincs ismétlés, de ha van is, epizódnév vagy epizódcím nem nagyon van, legalábbis olyan, amiből egyértelműen megállapítható, hogy mi van benne. Ezt a fajta műfajt igazán sorszámozhatnák. Mert pl. Géniuszt is néztem, azt ugyan ismételték, de ott is valami km hosszú karaktersorozat volt a "megkülönböztető" jelzés, ami nem éppen felhasználóbarát.
Azt értem, hogy a port.huról veszik át az EPG tartalmát, de azt nem ellenőrzi senki? Mert még egy normál sorozatnál is millió hiba van/volt már. Kivételesen nem technikai, hanem tartalmi.
Pl. EPG rosszul írja az évadot, ugyanazon évadon belül másik évad részeit is leadják. Rossz a leírás, jó a leírás, de rossz a cím. Nem az elejéről (legfeljebb -10 perc) indul a cucc. Megjelenik egy új évad, aztán eltűnik stb.. Volt olyan, hogy az átlag reklámokkal tűzdelt 1 órás visszanézhető anyag 3 órás volt. Mondom és amikor vége az ominózus műsornak a maradék 2 óra még miről szól?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz kezo0 #129073 üzenetére
szánalmas cég egyébként. Saját számlázási hibájából a voda most dupla számlákat von "hátralék" miatt, mert amikor volt az átállás nem állítottak ki fél éven (!!!) keresztül egy számlát sem. az applikációjuk egy nagy büdös hulladék, mert telefonon kívül vagy tableten semmilyen nem windows felületen nem használható. a media box hogy kotvány hulladék. körülményes, lassú. mindezt egy rakás pénzért cserébe zéró szolgáltatással.
-
kezo0
addikt
válasz kezo0 #129075 üzenetére
Mindenesetre ma nem sikerült kijavítani a hibát, továbbra sem működik az app az iPaden. Nyilván úgy értették, hogy „elsőbbséget élvez”, hogy majd kedden, amikor legközelebb bevonszolják magukat a munkahelyükre, biz’isten ezzel fognak először foglalkozni. Mi meg kussoljunk, hiszen Androidon már sikerült életre kelteni…
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Toth_Jani
őstag
válasz kezo0 #129092 üzenetére
Az Android is 1-2 napja frissül, és szerintem megölték, az élő adásnál ezt írja ki.
"Lejátszási hiba. A tartalom nem lejátszható, kérjük próbáld újra később! (MV1803)"
És mindezt ráadásul a saját hálózatában WIFI kapcsolattal csatlakozva, miközben ugyanaz a csatorna Windows alatt böngészőben tökéletesen megy.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #129147 üzenetére
Azóta már kétszer áramtalanítva volt.
Melyik helyen kéne lennie? Gondolom utolsó. Szoftverfrissítés volt előtte?
Ja amúgy: 32 bites Windóz 7-en natúr HDMI-DVI vagy DVI-DVI kábellel is megy. Amúgy meg VGA monitorral is menne, csak ahhoz egy hangyányit mókolni kell. Viszont azt néztem, hogy a jelenleg kapható, VGA porttal is rendelkező videókártyákon van DVI és HDMI port is. És elsősorban a lejátszhatóság szempontjából a videokártya kimenete számít. Hogy legyen rajta HDCP-kompatibilis DVI vagy HDMI port.
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #129251 üzenetére
Semmilyen változást nem vettem észre, ugyanúgy jönnek a random hibák, random megállások. Amiben az a szép, hogy pl. megáll mondjuk 5 másodpercre a kép, a hanggal együtt, aztán ugrik a megfelelő helyre, tehát a szinkron megmarad a kép és a hang közt, csak épp az az 5 másodperc kompletten kimarad. LOL
-
Kicsirics77
veterán
válasz kezo0 #129318 üzenetére
MacOs alatt nem megy böngészőben az biztos,mivel próbáltam Monterey alatt és hibát dobott, majd 30 perc üsz egyeztetés után nyögte be a technikus,hogy ja amúgy ott nem is fog menni.Linux alatt megnézhetem a mai nap folyamán ha kiváncsi vagy rá, van live rendszer.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest