- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petne
őstag
De azóta jöttek be új csatornák is, HD is.
Egyébként már többszőr meg akartam kérdezni, mert érthetetlen számomra, hogy miért van olyan csatorna esetében SD is, amelyiknek a HD változata ugyanaz a program megy? Vagy valamelyik régi box nem tudja lekonvertálni a HD-t SD-re?
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Vannak csak SD képes (MPEG2) boxok is. Amellé pedig ugyanaz HD-ban (MPEG4), lehet hogy nem férne el. Ne feledjük, hogy az MPEG2-es SD-nek relatíve nagyon sok sávszélesség kell. Ha mindenhol lenne MPEG4 dekóder, akkor nem kellene az SD változat. HD érthető okokból csak MPEG4-en van.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Gondolom a Duna World HD miatt, azt vagy cserélni tudnák az SD-vel vagy csatorna-sorrend átrendezésével asz SD után teszik be.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
cof
veterán
Klasszikust szeretnél? Hát tessék...
...megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az ön által jelzett hiba a rendszereinkben történt ellenőrzést követően távdiagnosztikai méréseink alapján már nem tapasztalható, így a hibabejelentést lezártnak tekintjük...
Amúgy jó a csatorna EPG saját cuccon, ez firmware bug lesz.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
-
-
vargalex
félisten
Én is szívesen olvasnám, pont ezért irtam be. Ugyanis ahogy írtam, állítása szerint előző nap a központból átállították, egyébként az ügyfél küldte is volna vissza...
Sőt, azt is mondta, hogy az eszközzel kapcsolatban folyamatos (akar napról napra) a változás,mert aktív fejlesztés alatt van a firmware.Az eszközök számát csak azért írtam, mert a kolléga is említette, hogy mintha ment volna a 4. is. Egyébként én nem is próbáltam, azt sem tudom, hogy a QR kód állandó, vagy eszközökre generál egyet a VTV.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
ArthurShelby
addikt
Én ma betelefonáltam a hibaelhárításhoz, mert elment minden szolgáltatásuk.
Akkor már rákérdeztem erre, azt mondta, hogy csak újra kell regisztrálni akkor a myupc/myvodefone fiókot (azt most inkább kihagytam), mert anno csomagváltásnál valami migrációs probléma volt.
Rákérdeztem az 1000-res netes bridge módra, első körben azt mondta, hogy teszt fázisban van, nem minden eszközön érhető el (utána is kérdezett valahol). Második körben a műszakis kollégákat is megkérdezte, ők valami wifi letiltást ajánlottak (magyarán nem tudnak semmit).Szóval a bridge mód valószínűleg lassan jön, de még teszt fázisban lehet, és gondolom az üzleti előfizetőknél tesztelik/engedélyezik előbb.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vargalex
félisten
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
kezo0
addikt
Horizon Go – legfrissebb híreim.
Mind iPadOS-en, mind Androidon megy az app, nézhetők a műsorok, ámde egyetlen csatorna egyetlen műsorát sem mutatja visszanézhetőnek – gondolhatod ezt, mivel egyik műsoron sincs a kis megszokott piktó, ami a visszanézhetőséget jelölni szokta. ÁMDE, ha teszel egy próbát, és pl. rámész a délutáni Giro-közvetítésre a Eurosport2-n (amit szintén nem jelölnek visszanézhetőnek), simán elindítható a műsor, és visszanézhető az egész közvetítés.
Haladunk...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
Legfrissebb fejlemény: a mai Giro-szakaszon ott van a visszanézhetőséget jelölő piktogram a Horizon Go-ban, de amikor kijelölöm a műsort, nincs ott a „Megtekintés” gomb, tehát a piktogram hazudik, mert a műsor nem nézhető vissza. Ugyanez a Cisco boxon: a műsor simán visszanézhető. (Csak ott meg nekem felesleges, mivel rögzítettem is, és inkább azt nézem majd.)
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
inf3rno
nagyúr
Negyedik pontot nekem sem ajánlották. Volt szó róla még annak idején, hogy talán erősítővel külsős céggel, de az még a kártyás rendszer előtt volt. A végén csak rádugtam még egy tévét és elég volt neki a jel. Ennyi. Ebben a kártyás rendszerben is ment egy darabig, de csak az ingyenes csatornák voltak rajta, meg második monitornak használtam filmezéshez. Amikor még sok éve kérdeztem azt mondták, hogy negyedik tévére már nem tudják garantálni az erős jelet.
Buliban hasznos! =]
-
cocka
veterán
Mondjuk az nem feltétlen előny, ha ilyen kicsi. Gyakorlatilag semmi nincs rajta egy HDMI-n kívül. Így bármit akarsz, extra audio kivezetést vagy esetleg valami miatt mégis ethernetet (pl. frissítés miatt) vagy legalább 1 USB portot, akkor nincs. Lassan az lesz, hogy kapsz egy gyufásskatulyát, rátesznek egy USB-C portot, aztán vegyél hozzá tizen-huszon x ezerért egy USB-C bővítőt, hogy legyen hozzá minden meg ne huszonhatezerfelé kelljen osztani azt az egy szál portot. Vicc.
A Raspberry Pi is csak addig kényelmes, míg nem akarod komolyabb feladatokra használni. Aztán az egész egy polippá konvertálódik. Hogy ez miért jobb, mint mindent vagy a lehető legtöbb mindent egy eszközbe integrálni, azt nem tudom.
-
veterán
-
veterán
-
tomp
félisten
Azért a 2,4GHz sokkal könnyebben bedugul.
Igen arra az egyetlen USB-re menne az adapter. Annak 2db USB vége van. Egyik menne a tápellátóba(TV vagy USB fejbe) a másik pedig a kis boxba.
ilyen
Az USB szerintem csak valami féle plusz táp lehet. Chromecastnál is be kell dugni az USB-t de ha megy a TV akkor az USB-ről 0A-t vesz fel. HDMI-ről kéri az áramot. -
cocka
veterán
Gondolom nem véletlenül árulgatják a számtechboltok a routereket. Tehát aki normális wifit akar magának otthonra, az vegyen routert vagy azt a mesh cuccot, ha várkastélyban lakik. Szvsz a legnagyobb panellakásba bőven elég egy értelmes router, nem kell egy raklap jelismétlő vagy powerline és társai.
Csak lassan már ott tartunk, hogy a neten kívül mindent magadnak kell biztosítani. Bejön a kábel, rajta a net, adnak egy modemet.
Most jön a költői túlzás:
A többit intézd el magadnak. Szerelj is, ha szükség van rá. LOL Hát ingyen lehet IPTV-zni, akkor minek fizessen az ember tévére. Ingyen van IP telefon, akkor minek fizessen telefonra. Extra hülyeségekre: HBO GO és társai, meg eddig is fizetni kellett szolgáltatóktól függetlenül is. -
veterán
-
cof
veterán
Tegnap olvastam erről a HBOGO újításról, és sokan panaszkodtak, hogy e-mail címet kér, de az UPC ugye nem adott senkinek e-mail címet, a MyUPC-s címmel meg nem enged be. Király, hogy ilyennel terhelik az emberek az ügyfélszolgálatot, mert nem tudnak a rendszerek között egyeztetni. Állítólag valami totál random e-mail cím van párosítva minden fiókhoz a háttérben.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Adam115
csendes tag
Igen nem egy TV-ben van 2 tuner. Ha elindítom a felvételt egy másik csatornán, akkor a felvétel is fekete, meg amit nézek is megáll. Kódolatlan csatornán ez nincs, ezért gondolom, hogy a modul korlátoz 1 csatorna/userre. Ezért kérdés számoma, hogy minden modul verzió korlátoz-e, vagy esetleg ez verziófüggő lenne?
-
Adam115
csendes tag
UPC-direct ugyebár ad csak egy kártyát. Bármelyik Irdeto modul simán dekódol egyszerre 2 csatornát. Más kérdés, hogy egy tuner esetén csak akkor, ha az a két csatorna egy transzponderen van.
Igazából rövidítve az kérdésem, hogy van-e többféle modul, esetleg HW verzióban különbség, mert hátha egy másik HW verzió nem korlátoz. A tv modul nélkül is vissza tudja játszani a felvett dolgokat(már ha ugyan az ment élőben, mint amit vett, különben FullHD fekete képet vesz ), szóval a dekódolt folyamot rögzíti. Szóval akinek CI modul van meg tudja nekem nézni mi a típusa ? Ha van újabb megpróbálom kiharcolni a cserét hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest