- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Topikgazda
-
club1
veterán
válasz #99546112 #6889 üzenetére
Oda van írva:
Akciónkat 2013. február 20-ától visszavonásig, az adott szolgáltatástípus (internet, upc telefon, digitális és analóg kábeltévé) szempontjából új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb szolgáltatási csomagra módosító egyéni, illetve meglévő upc telefon- és/vagy upc internet Szolgáltatással rendelkező üzleti Előfizetők részére, 24 havi határozott idejű szerződéssel biztosítjuk.
Azon meglévő előfizetőink, akik két különböző alapszolgáltatással rendelkeznek, a digital gold szolgáltatást tartalmazó akciós csomagokat vehetik igénybe, három különböző szolgáltatással rendelkező előfizetőink kizárólag a Fiber Power 50 csomagot is magában foglaló akciós csomagot választhatják. -
MODERÁTOR
válasz #99546112 #10211 üzenetére
Szia!
Szerintem írj nekik weben, írd le a problémádat röviden és tömören, és, hogy folyamatban már náluk az ügy, és kérj visszahívást valamilyen ügyfélszolgálati, vagy területi vezetőtől, akinek van némi döntési jogköre! Ha vele sem jutsz dűlőre, akkor NFH!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #37011 üzenetére
Hát jahh, kell fogni egy vékony slagot, egyéb szilikoncsövet, rákötni egy kompresszorra, aztán szépen végig lehet azt tolni, csak ne álljon senki mögötte, ahova visszafúj. Semmi sem lehetetlen. Aztán az is lehet, hogy csak egy kisebb darabon, mondjuk egy méteren van eltömődve, amíg bele tudott szóródni a homok a csőbe.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #37126 üzenetére
Erősen kétlem, hogy az ügyfélszolgálaton erről bárki is tudna felvilágosítást adni, nem hiszem, hogy nekik erről naprakész infóik lennének, nem kötnek minden munkafázist az üfsz orrára. Majd ha elérhető lesz a szolgáltatás, akkor fognak róla tudni, addig meg szerintem marad a várakozás, sajnos hiába a türelmetlenség, hiába a naponta történő érdeklődés, ezzel nem nagyon fogod előre vinni a dolgokat, csak a pénzed megy a telefonra. Szerintem...
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
-
canniball
nagyúr
válasz #99546112 #38513 üzenetére
A modemen átmegy a sávszél amiért fizetsz.
A másik kérdésre a Milyen routert? topikban tudnak választ adni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #38513 üzenetére
240Mbps vezeték nélküli átviteléhez mindenképpen AC képes router, és kliensek kellenek. Amit a UPC ad, az nem AC képes, csak N szabványt támogat, így ennek megfelelően, környezettől és kliensektől függően, 60-100Mbps közt van a jellemző sebessége.
Ezen kívül az AC képes router drága. Persze a drága is relatív foglalom, csak írtad, hogy ne legyen drága, az pedig mivel a jelenlegi csúcstechnikát képviseli, nem tartozik az olcsóbbak közé.
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #38522 üzenetére
Szerintem megy rajta a HD is, sosem vettem észre, hogy akadt volna bármilyen videó, nem kell külön kábel, csak sokat pötyögni a távirányítóval elég macerás, keresgélni youtube-on, stb... Mondjuk én sokat nem használtam, annyira nem érdekel ez, csak 1-2 alkalommal próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz #99546112 #38549 üzenetére
Hogy hogy nem bírtad bezárni? És milyen eszközön? Csak mert én a YT hivatalos párosító oldalát linkeltem. Majd ha be lesz üzemelve minden, akkor megnézed a hgw- n a jelszintet, bemásolod ide, leírod milyen/hány dB-osztók vannak, hogy van a bekötés. kabelmania ki tudja számolni hogy jó e a bemenő jel erőssége. Ennek ez a sorrendje. A jelszint megnézés módját megtalálod az összefoglalóba.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #99546112 #38551 üzenetére
A kettes osztó 3,5dB csillapítású, azt nézd meg hogy ha a hármas osztó 3,5/7,5 csillapítású akkor a kisebb csillapítású kimenetbe legyen kötve a szobád, különben magas lesz az adási és szakadhat a net, ha mindhárom kimenet 5,8-as vagy out felirat van rajta akkor csak akkor engedd el a technikust ha az adási 50alatt lesz, vagy kérj 3,5kimenetes hármast.
Egy előfizetéshez max három médiacard/box kérhető, első ingyenes a többi tévén 30kódólatlan digitálist és az analógot lehet nézni.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #99546112 #38554 üzenetére
Ez is jófajta osztó, az a gond a bekötéssel 6,5+3,5=10db csillapítást kap a modem, ha nem erős a bejövő akkor akadhat a net, magas lehet az adási, ezért jobb lenne ha olyan hármas amelynek egyik kimenete -3,5, bekötéskor nézd meg a modem értékeket ha 50-51az adási akkor kérj a technikustól ilyen hármast, vagy vegyél boltban két kettest és közéjük egy ilyet, bejövőre első kettes egyik kimenet szobád, másik kimenet összekötő aztán másik kettes, két tévé/box, így minimalizálva lesz modem irányba a csillapítás és nem lesz gond, elvileg rendelned sem kell mert helyben van a bolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest