Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolmesz

    aktív tag

    válasz cof #98852 üzenetére

    Nálunk nálunk is hétfőn cseréltek, vitték a régi felvevős set-top-box-ot, hozták ezt a csoda Vodafone TV box-ot, azóta csak mérgelődünk.
    - Csak a HD jelölésű csatornákon lehet megállítani az élő műsort (én eddig ezt vettem észre), a visszatekerés még megy, de az előretekerés már "nem engedélyezett" szöveggel nem működik. Ez volt a legjobb funkció az egészben, ennyit erről.
    - Nem mindegyik csatorna esetén van visszanézés opció sem, nincs ott az ezt jelölő ikon. A műszaki segítség a telefonban azt mondta, nézzem a Film+-t, azon van ilyen funkció, köszi.
    - A visszajátszás során sincs előretekerés, sőt, még a rögzített felvételek esetén sem megy a TV-n. De most komolyan, egy felvételt tekerni, a videómagnó is tudta 100 évvel ezelőtt. "Ez a VTV box, meg mindent tud, amit a régi STB, sőt, még többet" szöveggel ajánlották. Hát nem igazán.
    - Érdekes módon a tableten, az alkalmazásban visszanézett felvételek esetén megy a beletekerés előre-hátra. Ha itt igen, a TV-n miért nem?
    Úgy néz ki, most vesztettek egy előfizetőt, január elején lejár a hűség, a Telekomnál még van rendes felvevős box, meg egy csomó kedvezmény, kipróbáljuk azt. Bármilyen is legyen az, most már csak durciből is váltunk.

Új hozzászólás Aktív témák