- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz Beniii06 #83939 üzenetére
Még a végén nekem lesz igazam!
Mármint, hogy miért van bene DVB-C tuner is:
Aki csak TV előfizetést kér annak DVB-C lesz. Cserébe nem lesz interaktív szolgáltatás(műsorvisszanéző, filmtár, egyéb extrák)
Az sem lehet véletlen, hogy a jelenlegi ügyfeleknél csak az kérhet cserét akinek van egy bizonyos sebességet elérő internet előfizetése. -
cof
veterán
válasz Beniii06 #83950 üzenetére
Ez egy Hybrid box DVB-T/T2/C tunerrel.
De aztán lehet, hogy még a szoftver sincs kész ehhez a részhez, ezért kötik LAN-ba. Látni kéne pár menü képet, hogy van-e rá utalás.
Meg valaki belülről is lőhetne pár képet.
Ez a box biztos, hogy csak 500 net előfizetéshez jár mert az feltétel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Beniii06
addikt
Lehet, van benne logika, nem tagadom, csak akkor úgy a marketing része nem stimmel: "4K box, online rögzítés stb.), pedig elvileg ez is jár a boxhoz.
Hétfőtől okosabbak leszünk, ha már innen is több ember kapja meg. Ha valaki tudja, kérdezze már meg, hogy meglévő előfizetőknek meddig maradhat a mediacard, mert ugye most lehetetlen elérni az ügyfélszolgálatot és hátha a szerelő többet tud.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
Tudom kavarodás van és nem is mentem el a megrendelésig, csak azt láttam, amit a weboldal feldobott: (#83819), de azért fura, hogy eddig a vodás oldalon a box képe alá oda volt írva, hogy csak 500-as net csomag mellé adják, amikor írtam a hsz.-t, utána eltűnt.
"Got any other secret weapons?"
-
tomp
félisten
válasz Beniii06 #83953 üzenetére
Horizon boxnál is reklámozták, hogy műsorvisszanéző. Igen ám. De ha valaki net nélkül kérte akkor neki nem volt mert ugye nem kapott UTP-t.
De még agyalhatunk rajta, hogy melyik opciónál lenne használva a koax bemenet. Analóg helyettesítő? Érdekes lenne. CRT TV-t nem lehet rákötni.
Kártyát megkérdezem mivel az is van nekem.CoF
Maga az SoC DOCSIS-t tud kezelni. A tuner nem tud működni modemként? Azaz akinél nincs internet előfizetés annál a koaxot kötik be és azon kapná a box az IP-t? -
sacaboy
tag
válasz Beniii06 #83953 üzenetére
Most hosszabbítottam két szolgáltatási helyen is hűséget lejárat után, egyiket tegnap előtt este, ott már ajánlották a vtv boxot, a másikat múlt héten pénteken, akkor még meg sem említették. Maradtak a jelenlegi médiakártyák és az egy horizon box. Úgyhogy lehet még médikártyára kötni...
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
kezo0
addikt
Ha az új VTV boxon nem elérhetők azok az SD csatornák, amelyeknek van HD változatuk is, az azért érdekes, mert úgy egyébként több olyan csatorna is van, amelyeknél csak az SD változatban érhető el a műsorvisszanéző szolgáltatás...
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
tomp
félisten
Hoppá egy észrevétel!
Most vettem észre, hogy a hűség hosszabbításhoz kiküldött szerződésben NINCS benne a Mediacard! Pedig a hölgy a Mediacardos árat mondta mivel megegyezett az összeg a most fizetett havidíjjal. De a dokumentumban már nincs benne így a felsoroltak összege is kevesebb. Na ilyenkor mivan?
Ne szóljak nekik és hátha ingyen kapom majd? -
MadMancs
veterán
válasz sacaboy #83958 üzenetére
Tegnap is lehetett MediaCard ra 2db ra is. Írtam is a történetet.
Szóval 1 évig biztos marad DVB-C. Hisz erre a csomagra és eszközre szól a hűség.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kezo0
addikt
Én múlt pénteken kötöttem újabb egy év hűséget, de csak az alapszolgáltatások (net, tv, telefon) szerepelnek az új szerződésben, a 2 db boxom és az 1 db mediacardom nem. Ezekre már nem kötnek hűséget, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell értük fizetni.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
MadMancs
veterán
Hoppsz és valóban. Ezt nem is figyeltem. TV, net, tel 12 hónap. Kábeltv - Mediacard, és kábeltévé- dtv plusz tv n az határozatlan idejű. Telefonban mindenre 1 évet mondott a csaj.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
Április 14-től érvényes ÁSZF változás:
2.2.3.1.Vodafone mediabox bérleti díj
A TV díjcsomagban foglalt Vodafone mediabox-on felül igényelhető további, legfeljebb két darab Vodafone mediabox havi bérleti díja mediaboxonként: bruttó 790 Ft.”
Kártérítési díja: 25.000Ft -
kezo0
addikt
Szerencse, hogy egységes és konzekvens a kommunikációjuk. Naponta kiderül valami új infó, ami esetenként szöges ellentétben áll azzal, amit előző nap tudtunk.
Lehet, valamennyire lassítani akarják az új boxok terítését, mivel tartanak tőle, hogy ha azonnal lehetővé tennék, hogy bármelyik csomag mellé lehessen akár 3 db-ot is igényelni, akkor most még nem állna a rendelkezésükre annyi db box, amennyire esetleg egycsapásra igény mutatkozna.
(Lehet, március végére várnak egy nagyobb szállítmányt Kínából, és a boxoknak is két hetet karanténban kell tölteniük, mielőtt előfizetőhöz kerülhetnek. )Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a horizon box több órás kikapcsolt állapot utáni bekapcsoláskor a HDMI kábelen nem ad ki képet és hangot. A tv-n megjelenik a csatorna információ, csatorna váltáskor az új csatorna információ, de más semmi.
Áramtalanítás, pár perc után újra áram alá helyezéssel viszont működik rendesen a következő kikapcsolásig.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Apaxp
senior tag
válasz anglergab #83971 üzenetére
Azt is megmondod hogy a kukába elhelyezésen kívül mi a megoldás?
Az ügyfélszolgálattal karöltve már kapott egy frissítést a CH- nyomva tart, kikapcs, bekapcs, és vár a 100%-ra, utána újraindult a box, de a hiba továbbra is fennáll.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
tomp
félisten
Vodafone oldalán.
Lakossági Vezetékes ÁSZF módosítások
április 14-től -
MadMancs
veterán
Én is ezt mondtam. De igazából még úgy is kevés hogy HD adók SD változatait kiveszik.
De Mivel a prémium csomag azokat is tartalmazza így eleve azokat se vehetik ki csak úgy. ÁSZF től nem térhet el. De majd kiderül. Jelenleg senki nem tud semmit.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
Délelőtti üdvözlő email a UPC-től:
2020.02.19-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy panasza jogos.Így lesz a TV Premium 3000Ft-os havidíjából majdnem 40ezres kötbér.
Vajon a kötbéremből hányszor jönne ki a javítást elvégző technikusok órabére? -
MadMancs
veterán
Igen a listaára. 2990Ft.
Anyumnak a szerződésben pl a net listaára 20699Ft. Na meg a többi is ilyen irreálisan magas. Szép lenne azt is kellene fizetni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ates2
senior tag
Kérdés,az oké,hogy UPC megszűnik, de minden szolgáltatás marad,úgy ahogy van?
tehát amit most adnak nekem az is úgy marad ugyanazért az árért? -
törölt tag
Sziasztok! Rá akartam nézni egy csatornára, de azt dobta a tévé, hogy a Mediacard érvényessége lejárt. Ilyenkor mi a teendő? Ki kell cserélni egy üzletben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak ennyi? Akkor megpróbálom, köszi!
Fura, visszakapcsoltam a tévét hogy megnézzem pontosan mit ír, erre elindult az adás. Ugye az nem lehet, hogy most a nem digitális kábeles tévé megy mert nem érvényes a kártya?
Nem lehet, kivettem a kártyát és egyből óbégatott hogy hova lett.Hát akkor ez gyorsan megoldódott
Remélem gondol egyet a Voda majd és ingyen upgradeli az összes SD csatornát HD-re ahol elérhető. Vicces hogy csak nálunk kell extrán fizetni ha rendes minőségben néznénk tévét.
[ Szerkesztve ]
-
cstibi73
tag
XIII. ker-ből van valaki? Nálunk teljes szolgáltatás kiesés (tv, internet, telefon). Központi hiba?
-
bbsofficial
aktív tag
válasz bbsofficial #83999 üzenetére
Restart mégis segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest