Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Közben volt egy kis időm utánajárni ennek a T4 timeout-nak meg partial upstream service-nek, és az a helyzet, hogy nem értem.

    Egy 3-as és egy 2-es elosztó van a modem előtt, de ezek alapján a jelszintek rendben vannak, tehát nem emiatt timeout-ol. [link] Gondolom az sem lehet, hogy rosszul szereltem a kábelt, mert akkor nem ilyen lenne a jel-zaj arány, meg a jel erősség.

    Ami még érdekes, hogy az Upstream-nél csak 5db T3 timeout-ot ír, ami napok óta változatlan, tehát valószínűleg nem most keletkezett. A T4 timeout-nál 0db-ot ír, ehhez képest csurig van vele a log, és gyakorlatilag minden 30 másodpercben frissíti a legutóbbi log bejegyzést, azért lehet köztük néhány perc.

    A T3-al és T4-el kapcsolatban azt is írják, hogy olyankor újraindul a modem, és nincs szolgáltatás. Én ilyesmit nem tapasztaltam, rendesen működik a net.

    Nem értem, hogyha nincs T4 timeout, akkor mégis miért írja bele állandóan a logba? Ez valami szoftver hiba, hogy akkor is loggol, ha nincs gond? Egyáltalán komolyan kell így ezt venni?

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák