Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H_András

    tag

    Nemrégiben csomagot váltottunk, és a gyorsabb nethez szereld magad csomagban megkaptuk mi is a Ubee EVW3226 kombós ketyerét. Sikeresen beüzemeltem, kábelen két gép, és két nas csatlakozik hozzá minden probléma nélkül.
    A gond a vezeték nélküli résszel van. Egy laptop és két telefon lóg rajta általában, és a legváltozatosabb időben 3-4-5 óránként elszáll a wifi. Teljesen. A vezetékes eszközökkel sosincs probléma ekkor sem, csak a wifis eszközök nem tudnak a nethez csatlakozni (a hálózat szemre megvan, csak az internet felé nincs kapcsolat).
    Rendszert és szabályos időközöket nem vélek felfedezni amikor a hiba fennáll, ebből sejtem, hogy nem beállításbeli probléma van, hanem valami hardveres lehet. Amúgy minden tökéletes, klafán üzemel a cucc akár teljes terhelésen is (amikor szinte minden eszköz használja, bár ez ritka, és nincs összefüfggésben a hibával, az akkor is előjön ha csak egy valami használja a wifit épp) - csak elég bosszantó, hogy néha elszáll a wifi (router felületéből egy restart segít a dolgon).
    Próbaképp visszatettem a rendszerbe pár éves TP-Link routerünket, hibajelenség teljesen megszűnt. ezt kiiktatva megint előjött pár óra után. Ha már kombó eszköz van, jó volna ha működne..
    Kérjek router cserét vajon (más ötletem nincs)?

    Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

Új hozzászólás Aktív témák