- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Handball94 #30149 üzenetére
Ha jól látom első osztó tap kimenet box out ág elvan osztva modemre és erősítőre.
Legfontosabb hogy az adási szintet csökkentsd ezért első kőrben úgy kellene megcsinálni hogy bejövőre kettes splitter egyik ág modem, másik ágra megint kettes egyik ág box, másik ág hpf és erősítő.
Ha leírod hogy az erősítő előtt milyen tipusú osztó meglehet mondani hogy minimalizáld az adásit.
Ha tap típusú fontos hogy hány dB-s és melyik kimenetre mi van kötve.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Srácok,bridge mód miatt lehetek passzív torrentezésnél?(ubi)
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Handball94
aktív tag
válasz kabelmania27 #30151 üzenetére
Erre gondolsz valószínűleg, ami a 2. képen van:
Az IN-be fut be a jel az előző osztóból, tehát ugye az a kábel ami nem megy le a boxba.
A 2db OUT pedig:
- egyik az erősítő
- másik pedig a modemSzóval jól sejtem, hogy így a modemhez futó jelnek nincs köze az erősítőhöz, hanem "csak" ez a 2 osztás van benne?!
Szerk: A 2db OUT -3,5db elvileg
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Nem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Handball94 #30153 üzenetére
Jaja, nincs köze, köszi a képet.
Egyszerű a megoldás: A fekete bejövőt kösd ennek az osztónak az bemenetéhez az egyik out modem, másik out a másik osztó in, másik osztónál out box, tapra tedd a hpf szűrőt és az erősítőt.
Ezzel a megoldással csökkenni fog az adási és stabilabb lesz a netkapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nektek működik a upc speedtest? Én elindítom, egy darabig tököl, majd kiírja, hogy a válaszidő teszt hibát észlelt, és sebességet már nem is mér! A netnek semmi baja, más sebességmérő oldalak rendben mennek, csak ezt szoktam használni inkább...
Handball94, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
válasz kabelmania27 #30155 üzenetére
Köszi, kipróbálom holnap.
Viszont anno azért lett így megcsinálva, mert a hd-hoz kevés volt a jel a boxnál, így ha jól értem az eddigi 1 helyett 2 osztás is lesz előtte, így lehet hogy megint ott lesz gyenge a jel..ördögi kör, de egy próbát megér.@Intruder2k5: Nem működik, ugyanaz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Handball94 #30158 üzenetére
Igen, azért írtam hogy a második osztó out kimenetébe kösd a boxot.
Második osztó out ága 3-at tap pedig 6dB-t csillapít, most 6dB tapba van a box, átkötés után is kb 6dB (3,5+3) csillapítást fog kapni ezért elvileg vételi probléma nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #30157 üzenetére
Szintén hibás
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kabelmania27
Topikgazda
Invitel hálózatból sem jó.
-
spanglee001
addikt
valaki tud segíteni ebben? portnyitásos tc7200 modem battlefieldhez
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
-
aram01
nagyúr
Hali
Egy ismerősöm említette hogy a upc sávszélességet emel nemsokára, de semmi anyagot nem találtam róla sehol. Ezért jöttem érdeklődni: igaz lehet?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
spider80
őstag
válasz aram01 #30164 üzenetére
nem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz aram01 #30166 üzenetére
Csak tényszerű voltam Bevezette az 500 mbites csomagot,de emelni nem nagyon fognak senkinek a jelenlegi csomagjáról feljebb.
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Handball94 #30149 üzenetére
6db csillapítással 51-es visszirány az erősen vonalhiba gyanús..rakhatsz rá atomreaktort is de max erősebb lesz a jel,jobb nem.
-
Handball94
aktív tag
válasz Zitronensaft #30169 üzenetére
9db csillapítás van benne, ha jól értelmezem, mert a tap-nál van 6, és utána a másik osztónál 3,5.
Volt kint a héten szervizes..neki megfelelt ez a jel, szóval úgy döntöttem inkább magam próbálkozom valahogyan.Szerk.: Viszont így van már évek óta a kábelezés, az osztók, és csak mostanság érzékelek hibát, ez miért lehet vajon?!
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
hmmm... továbbra se jó
jelentsük be hibának
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Handball94 #30170 üzenetére
Ha bent nem változott semmi,akkor értelemszerűen kint van valami.
Esetleg nem a modem változott?[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Handball94 #30170 üzenetére
Lehet valahol zajbetörés van.
Kettes splitter után javulni fog az adási.[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
válasz Zitronensaft #30172 üzenetére
Nem, ugyanaz a Technicolor csoda van már egy ideje.
Olvasom most már csak Ubee-kat osztogattok, gondolom azzal sem javulna?! -
Zitronensaft
aktív tag
válasz Handball94 #30175 üzenetére
Hát nem. Azért modem reset,wifiben az energiatakarékos mód kikapcsolása legyen meg.
-
mlinus
őstag
engem most hívtak upc-től hogy drágul az előfizetésem 500 ft-al mivel elrontottak valamit az 500mbit kötésnél kezd elegem lenni ebből a bénázásból.
-
MODERÁTOR
-
mlinus
őstag
Korábban írtam, hogy most már teljesen jól megy az 500 mega, legalábbis reggel és éjjel, máskor inkább 400. de 50-62 megával töltök már mindenhonnan, nem hullámzik a sebesség, szóval már úgy terveztem, hogy megtartom. Mindenesetre, most már nem tudom. Nem az 500 forint amitől padlót fogok, hanem az a cirkusz amit vágtak ezzel az egésszel.
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #30189 üzenetére
Természetesen!
Milnius: Én meg várom, hogy 13000, vagy 4000 a +260.
Asszony mondjuk ha jól látom, kidobta a cetlit, amin a panasz száma volt felírva a gép előtt...
Mindjárt megkeresem, mert jó lenne lassan érdeklődni felőle.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mlinus
őstag
válasz aram01 #30192 üzenetére
Hát, nézd. Igen, melózok itthonról, de mondjuk ehhez inkább a feltöltés a fontos (a naponta letöltendő ~1 giga anyag nem annyira vészes még 10mbiten se ) az meg sovány 2-3 megabittel jobb mint a 240es netnél.. szóval mondjuk, kényelemből, azért mert megtehetem, jól megnőtt az e-pénisz, nyilván.
-
pjen
félisten
Üdv Urak.17 én lejár a hűségem:Gold Tv csomagom,30as netem és telóm van+2 felvevős box+1 média kártya+HBO max pakk..Ezt szeretném lemondani,vagyis megtartani a TV gold ot a HBO max packal és egy felvevős boxal.Szeintetek megkapom e 2 év hűséggel a TV Goldot 4500ft ért.Azonkívül jár e nekem ehhez a csomaghoz 1 db beltéri plusszban?Mindenkinek köszi előre is.
-
g.gergo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest