Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz zebulon666 #131234 üzenetére

    Jó nagy hasbaakasztás.

    Először is, hol van az bárhol leírva, szabályként kikötve (ezen az emailen kívül), hogy nem tehetsz be saját routert és/vagy switch-et a fostos HGW-jük és az eszközök közé, beleértve ebbe a szolgáltatói tévéboxot is? Eddig ilyen tiltás nem volt, és minden szépen működött saját routeren és switch-en keresztül is. Én az egyik szobában nem is tudnék boxot használni, ha nem lenne saját router közbeiktatva. A box telepítésekor a technikust sem zavarta.

    Másodszor, miért van a boxnak energiatakarékos üzemmódja, ha azt ki kell kapcsolni? Nehogy már. Így is egy vagyont fizetek az áramért, szóval a magam részéről ahol csak lehet, spórolok: nálam bekapcsolva van, és úgy is marad mindkét boxon az energiatakarékos mód.

    Ettől függetlenül te csak nyugodtan hajtsd végre ezeket az utasításokat, ha gondolod és tudod, aztán majd meglátod, ez bármilyen problémát orvosol-e a műsorvisszajátszással kapcsolatban – bár nem tudom, mi volt a konkrét probléma nálad.

    Itt sokan várunk már vagy két hónapja annak kijavítására, hogy a felvett műsorok 5 nap után is megnézhetők maradjanak, hiszen elvileg 90 napot ígérnek erre...

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák