Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Újabb Play mobil a Honortól

    ma Kínában bemutatta a Honor a Play 60 Plus készüléket, mely felénk később Lite vagy X-szériás telefonként jelenhet meg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz rgeorge #103424 üzenetére

    Nem fogyok ki a kérdésekből: saját beüzemelést kértem ugye, mert nem szerettem volna szerelőt engedni a lakásba. Ilyenkor vissza kell küldeni postán a régi eszközt, persze nem küldték az erre alkalmas posták listáját, de elvben neten megtaláltam, ahol ezt olvasni:
    "FONTOS! Díjmentesen visszaküldhető doboz átvételére csak abban az esetben van lehetőség, amennyiben ügyfelünk a lemondás során azt az opciót választja, hogy visszaküldi berendezéseit a UPC részére. Ebben az esetben a lemondási folyamat során küldünk egy dokumentumot, amely bemutatásával jogosult az ügyfél a doboz átvételére az itt felsorolt posták valamelyikén". Én ilyet persze nem kaptam, igaz, nem is lemondásról van szó, csak cseréről. Ilyenkor pénzért adnak dobozt a postán, vagy tetszőleges dobozban feladhatom a cuccot? Milyen címre? Igen kevés időt szeretnék a postán tölteni érthető okokból, ezért tájékozódom, a weboldalon semmilyen információ nincs erről.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák