Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kabelmania27

    Topikgazda

    válasz hypno skate #101394 üzenetére

    Letöltési csatornáknál a 37-41 SNR értéknek jó, de jelerősségnek annyira nem mert az azt jelentené hogy -20 körül lenne a letöltési jelerősség amivel már akadna a kapcsolat, 60dB felel meg a 0dBmV-nek. 42-43-as feltöltési érték tökéletes. Azért nem változott a feltöltési érték mert az a csillapító valószínűleg csak egyik irányban csillapít.
    A legnagyobb csomagnál előfordulhat, hogy csúcsidőben nincs meg a kínált letöltési sebesség, illetve ez gépfüggő is, analóg csatornák csökkentésével/megszüntetésével lesz hely új letöltési csatornáknak és akkor már stabilabb lesz a sebesség. Érdemes elindítani karbantartó programot pl. wiseregistry, ccleaner, spyboot, lehet valami fogja a gépet. Ha nem ssd van a gépben akkor lehet sajnos nem lesz meg a 900Mbit.
    Levi123: Médiacardnál tetszőleges sorrendet tudsz beállítani, de nincsenek interaktív funkciók. Amennyiben a tévében van a dvb-c mpeg4 tuner és CI+ modulfogadó és nem szeretnél boxot jó választás a médiacard. Koax osztásnál érdemes a bejövőre tenni egy kettes osztót egyik kimenet modem vagy modemes szoba, másik kimenetet oszthatod a tévéknek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák