Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70234880

    törölt tag

    válasz julius75 #2896 üzenetére

    Unifi:
    Cloud-key felügyelet, egy külön álló eszköz segítséggel. Ami lehet belső, külső szerveren. És maga a cloud-key, cloud-key-2 mint dedikált eszköz.
    Usg: raduis szerver, email értesítés, ips/ids védelem, geo-ip szűrés. Távoli felügyelet akár mobilon, úgy hogy nem szükséges a hálózaton lenni. Mobil hálózaton is el lehet érni. Egyszerű beállítás, felhasználó barát környezet. Wifi felügyelet, akár raduis hitelesítéssel. Consol management port. Forgalmi, eszköz adatok tárolása, akár visszamenőleg is meg lehet nézni. Rögzíti a DPI adatokat reset erejéig. Stb...

    EdgeMax router.
    Csak web guin állítható be. A távfelügyelet, unms rendszeren keresztül, jelenleg szerény beállítási lehetőségek, még fejlesztés alatt.
    Könnyű beállítani, és van benn előre definiált web szűrés. A forgalmi, és egyébb adatokat nem rögzít hosszú távon.
    Mobilon körülményes a felügyelete, nincs rá app, csak ha unms üzembe helyezed, és azon keresztül. Elsősorban vezetékes hálózatra van optimalizálva. Consol managment port nincs mindegyik típuson. Nincs e-mail értesítés, ips/ids védelem, nincs geo-ip szűrés. Bár látszólag nagy a különbség, a szolgáltatások között, mégis kiváló eszközök, csak úgy mint a unifi termék család. Hogy kinek melyik a jobb választás, igény függő. A unifi-ben több a rendelkezésre álló szolgáltatás, ugyanakkor picit nagyobb az anyagi vonzata. De valamit valamiért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák