Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamka16

    őstag

    válasz gabipaci #5992 üzenetére

    Ha ezalapján a leírás alapján csinálod, akkor a transmission-t ha elindítod akkor ott be tudod neki állítani, hogy pl. /mnt/hdd/ - legyen ahova töltsön le. ssh-n keresztül viszont a konfigfájlban ajánlatos a transmission-hoz szükséges fájlokat is a /mnt/hdd/conf mappába menteni így együtt lesz minden a külső meghajtón.
    Nem kell mindig elindítanod ssh-n keresztül, csupán annyit kell tenned, hogy a webes felületen belépsz-Administration-Services-Initscripts - itt kikeresed transmission - majd a mellette lévő oszlopban a disabled-et enabled-re állítod, majd start-ha előtte nem futott volna. Így a kövi indulásnál már automatikusan el fog indulni a kliens.
    A külső meghajtót én személy-szerint az FTP-t használom majd erre a célra (ha be tudok végre egy winyón szerezni, jelenleg pendrive-al használom). A fentebb linkelt leírásban megtalálod, hogyan kell telepíteni. beállítani szinte semmit sem kell rajt. Viszont, hogy az is automatikusan elinduljon, Initscripts-ben ezt is engedélyezni kell - mivel így a legegyszerűbb.
    egy FTP-programmal pedig úgy tudsz csatlakozni, hogy beírod a routered IP-címét (alapesetben: 192.168.1.1)
    felhasznév: root
    jelszó: amit ssh-nál is megadsz.

    Ugyanakkor még van egy nagyon jó kis vezérlő szoftver amivel automatikusan kapcsolódhatsz a transmission-hoz, automatikusan hozzáadhatod vele a torrenteket:
    [link]
    remélem kielégítő választ adtam :B

Új hozzászólás Aktív témák