- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
Telefont cseréltem és újra raktam a TC-t és néhány plugint. Sajnos a felhők nem akarnak betöltődni, pedig a korábbi beállításokat használom. Valahol olvastam, hogy béta program alatt megy, de azt nem igen szeretném és nincs is letöltő linkem. Tud valaki valami jó megoldással segíteni?
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
Közben megtaláltam a beta 3.0b17-est, de azzal is csak homokórázik a plugin
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
macilacus
senior tag
válasz andreas49 #3151 üzenetére
Melyik rendszer van a telefonodon, én most váltottam android 9-ről 10-re és sok gondom van vele. Véletlenszerűen hol mennek a külső meghajtó (lan, drive, live) elérései hol nem.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
őstag
Szerintem neked a WinCE plugin kell: http://ghisler.fileburst.com/fsplugins/wincefs.zip
TC plugin-ek: https://www.ghisler.com/plugins.htm"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
G@ben
addikt
Az mitől függ, hogy az Alt+betű keresésénél hogy adja meg a találatot? Random változtatja, hogy csak az azzal a betűvel kezdődőeket mutatja, vagy egyszerűen a listában odaugrik. Nekem a második megoldás kéne fixre.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
modflow
veterán
AVG azt írja, hogy karanténba teszi a totalcmd64.exe -t, mert fertőzött.
IDP.ALEXA.51Ez tényleg vírusos lett? Vagy téves?
-
-
suti237
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy találkoztak-e már azzal, hogy az ALT+F7 nem működik. Mármint a gyors billentyűt kombináció. Magát a keresést el tudom indítani a menü sorból.
Próbáltam megadni a Beállítások-Vegyes-Gyorsbillentyű beállítások-nál is ugyan ezt a kombinációt, le is menti mutatja is, hogy ez parancs tartozik a kombinációhoz, mégsem jön föl a kereső ablak.
9.03-ró felfrissítettem 9.50-re is hátha, de nem segített.Van fent egy billentyűzet, égér kezelő driver, de eddig nem volt gond. Pár napja vettem észre a problémát. Meg semmilyen egyéb dolog nem fut le erre a kombinációra, hogy valami más használná.
Valakinek volt már ilyen esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
TRob1
veterán
-
Márton
nagyúr
Egy ftp kapcsolatnál, ha minden joggal rendelkezem, miért nem lehet F6-tal átmozgatni a fájlokat helyi meghajtóra? Át akarja nevezni.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
G@ben
addikt
Hol lehet beállítani, hogy ha kiíratom a mappák méretét (Alt+Shift+Enter) és aszerint szeretném sorbarendezni őket, akkor ne csak a fájlokra csinálja meg, hanem a mappákra is? Be volt állítva, sejtem is, hol kell keresni, de most sehogy sem találom!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! TC9.51. Találkozott már valaki olyannal, mint én most, hogy nagyobb méretű fájlok összehasonlításánál azt írja ki, hogy elfogyott a memória?
Ugyanazon helyről, ugyanazon 3,95GB fájlt hasonlítom össze egy 32GB RAM-ot tartalmazó PC-n, ahol nincs kikapcsolva a lapozófájl:
Ha nem ugyanazon helyen lévő és nem ugyanazon néven szereplő fájlokat akarom összehasonlítani, azonnal jön az üzenet:Én nem emlékszem hogy a korábbi TC verziókban volt ilyen probléma.
Ez most egy 9.51 hiba, vagy win10 esetleg hardverem alatt keressek hibát?
Kipróbálnátok, nálatok van-e ilyen?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Fecogame
veterán
-
-
őstag
Hacsak nem használsz direkt 32bit-es cuccokat (pl plugin), javaslom, hogy a sima totalcmd.exe-t egyszerüen dobd ki vagy nevezd át, majd csinálj egy "frissítést" a csak 64bit-es telepítövel.
Ezzel eltünik a 32bit-es verzió, a 64bit-es lesz csak aktív.[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
VGYke
addikt
válasz PhoenixK #3179 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszát! Annyi lenne a kérdésem:
1. A fentieken kívül (miután rájöttem a saját hibámra) zavarhat-e bármit a feltelepített 32 bites verzió?
2. Mire jó a 32 bites verzió, PhoenixK által említett 32 bites plugineken kívül?
(Hihetetlen de én annyira szeretem a TC-t, hogy kb.12 éve megvettem, ezért is takartam ki a beszúrt képen a fejlécet és ugye csak egyszer kell megvenni, a vásárlás örök!)[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
őstag
1. Nem, semmit nem zavar. Mivel nincs szó a 32bit-es leállításáról, ezért a támogatása is megmarad.
2. A kompatibilitáson kívül nem látom más hasznát. Viszont manapság már a plugin-ek is mennek rendben, inkább megszokás lehet még. Aki viszont megmaradt valamiért 32bit-en, annak az az egyedüli TC-Opció. Minél többet gondolkodok rajta, annál inkább értelmetlen számomra a 32+64bit-es combo csomag...!
Nem hihetetlen, én is pont 12 éve legalizáltam minden gépemre."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
Azt hogy lehet beállítani, hogy a space megnyomása után (könyvtár méret számolás), automatikusan ugorjon lefele egy sort?
(tehát ne kelljen folyton végignyomkodni ha több könyvtárt szeretnék számoltatni adott mappában, hogy: space, lefele nyíl, space, lefele nyíl, space, lefele nyíl...stb.Köszi
free your mind
-
Márton
nagyúr
válasz Doky586 #3185 üzenetére
én is csak nemrég óta tudom ezt a shift+alt+entert, de azóta napi szinten használom
Fecogame: nem túl lassú?! Hát ez elég fura megjegyzés. Igenis lassú, ha sok mappád van..
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Jobb híján csak itt tudom megkérdezni, mert nem tudok ennél jobb helyet most a kérdésemnek.
Mióta feltettem a CoreELEC-et, és a Kodit használom, azóta elég gyakran kell fájlokat szerkeszteni, módosítani, létrehozni.
Ezt TotalCommanderrel szoktam, hálózaton keresztül.
A TC-ben az F3 a nézőke, az F4 a szerkesztés.
F4-el szerkesztem, mentem, működik is.Viszont többször találkozom olyannal, hogy az F3-al megnézett fájl struktúrája (?, lehet nem ez a jó szó ide) nem egyezik azzal, amit F4-re ad be.
Azaz F3-ban szépen tagolva vannak a sorok, olyan mint ha tabulátorokkal lenne eltolva több sor, de szépen egymás alatt. Szóval ránézel és logikusan látni mi mi alatt van, stb.
Pl. a keymap.xml
Így néz ki szépen: [link] 4. bekezdés, what to put in keyboard.xml
Ezt látom én is F3-ra.Sok esetben ha egy ilyen xml-t elkezdek szerkeszteni, akkor egymás után ömlesztve lesz az egész...se enter, se tabulátor, se behúzás, talán még szóköz se. Teljesen átláthatatlan.
Most pl. a flexget addonban akartam szerkeszteni a config.yml kiterjesztésű fájlt.
F3-al belenézve itt is szépen rendezve van minden, átlátható. F4-el beleírnék pár helyre, de egymás után van ömlesztve az egész, azt se tudom hol kezdődik egy új sor...mivel nincs is igazából.
Ami F3-ra akár 10-20 sor is lehet, F4-ben megnézve két sorral el van intézve ömlesztve.Fogalmam sincs hogy keressek rá erre google-el, remélem sikerült leírnom a gondomat.
Szeretnék úgy szerkeszteni, hogy az is átlátható legyen.
Köszi. -
tonyrulez
őstag
Itt az F4-el nyitott programnak kellene megnézni a beállításait. F3 a TCMD belső nézőkéjét indítja, F4 pedig alapesetben a Windows Jegyzettömböt, ami eléggé faék egyszerűségű, ezért nézhetnek ki hülyén a programsorok.
Inkább ajánlom helyette a Notepad++ -t. Nézd meg hogy abban megnyitva hogy mutatja (ha nem jól, akkor is van kismillió beállítási lehetőség), és ha tetszik akkor ez beállítható TCMD F4 szerkesztőnek: Általános beállítások - Szerkesztő/Nézőke - Szerkesztés F4-gyel: notepad++ (már a rendes helyéről kikeresve, nekem pl.
"C:\Program Files\Notepad++\notepad++.exe" "%1"
)[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kettő androidos TC kérdéssel fordulnék felétek !1. Hibás Total Commander Lan plugin ?
Évek óta használom a TC-t a telefonomon (mindenféle android verzión ! ), ehhez mindig felraktam a LAN plugin for Total Commandert azért, hogy ezzel rá tudjak csatlakozni a gépemre. A gépen néhány meghajtó meg van osztva, amit elérhetek ezen keresztül (egy időben csak egy felhasználó) a megfelelő jelszó + felhasználó név kombóval. Ez működik is, ugyanis a fájlokat látom, le tudom tölteni a telefonra és onnantól kezdve ott is elérem, sőt még a gépre is tudok így másolni a telefonról fájlokat.
Viszont ami nem működik az az, hogy adott egy zene, kép, videó fájl azt streamelve tudjam használni telefonon. Ez első sorban a videó fájlok és a zene fájloknál kellene nekem. Tehát letöltés nélküli videó nézés nem megy ezzel a pluginnal.
A videólejátszáshoz használtam a gyári lejátszót (MI Video, Xiaomi Redmi Note 7), MX Player, VLC-t és egyiken se volt jó. Zene lejátszáshoz pedig a PowerAMP mellett a gyári zene lejátszót (MI Music) próbáltam és egyik se volt jó.
Egy ideiglenes sikeres megoldás az volt, hogy a Total Commandert lecseréltem a X-plore File Managerre. Viszont hiányzik a jól megszokott TC. Esetleg valaki tud erre megoldást közületek, hogy lehetne újra működőképessé varázsolni a LAN Plugint ?2. SHA, MD5 .... stb generálás ?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az androidos TC-ben lehet sha, md5....stbt generálni úgy mint a PC-s TC-ben ?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Aureal
senior tag
Üdv, egy CD-ről szeretnék rákereséssel (*.wav) úgy lemásolni csak wav fájlokat a többi más nélkül, hogy a TC az ne csak egybe összemásolja azokat, hanem a mappaszerkezetet is létrehozza. Kerestem az opciókat ehhez, de nem igazán találtam.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Ez nem rémlik?
Üres mappákat meg utólag lehet törölni ha lenne.4 8 15 16 23 42
-
Aureal
senior tag
válasz tonyrulez #3195 üzenetére
Így már igen. Csak azt nem tudtam melyik fórumon keressem a sok közül...
Meg ezt a "csak a következő típusok" részt sehol nem találom másoláskor.
Rákerestem a CD meghajtóján a *.wav-re és oké hogy ott a rengeteg találat az útvonalával, csak épp alma a fa alatt. Lehet megoldom inkább dos paranccsal (xcopy vagy mi...). 2 évente előfordul ilyen probléma, a fene fog rá emlékezni mit hogy kellett macerálni ahhoz a TC-n...[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Végülis szerintem jó az bezippelve is mappanevekkel és almappákkal... Ez a legegyszerűbb.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Miért nem tudom lejátszani a TC-ből az .mkv fájlokat (programfuttatási hiba)? Winn intézőből elindul.
Köszi
-
félisten
Elsőre próbáld meg újra társítani a "windows"-al.
TC-t zárd be, intézőt indítsd, jobb egér az MKV-n és társítás, add meg az alapértelmezett lejátszót a lejátszáshoz, TC indít és próba.Ha nem hoz megoldást, akkor TC indít, ráállsz az MKV fájlra, Fájl menü/Hozzárendelés és ott adod hozzá a megfelelő lejátszót, pl esetemben az MP4 fájlokhoz, az MPC-HC van hozzárendelve, ilyen formán: [kép]
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest