Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegitossj7

    addikt

    válasz morfondőr #23037 üzenetére

    Ezért jöhetne a legjobb kliens védelem a piacon, a Battleye. Hiába kliens alapú a netkód, ha egy csalást sem tudsz futtatni, mert mindent figyel a védelem. Még egy utorrentet is észrevett siege-nél és bannolt 15 percre, és írta, hogy ne csinálj ilyeneket mesterséges ping növelés feltöltéssel, a fél másodperc előny miatt ugye.

    Más megoldás nincs a csalókra. Siege-nél 1 hét alatt 4 ezernél is több embert bannolt és még mindig bannol, ha játszol látszik is. Csak ezt finomhangolni mocsok nehéz, false ban-t még nem csinált a Battleye, mindig volt vaj a füle mögött annak, aki csalt, akár máshol, de észreveszi és perma ban.

    Nagy PvP balance-ra igazán jöhetne, ingyen van, csak foglalkozni kell vele, de talán a Battleye csapat is megoldja magától, csak idő kell nekik. Több cheat gyártó feladta a küzdelmet, képtelenek megfejteni. Siege-nél 4 hónap volt megvenni és implementálni a védelmet. Azóta az Ubisoft azt csinál vele, amit akar. Még csak Fairfight se kell, ami valszeg most is megy, de jelentések nélkül aligha ér valamit...

    Arról ne is beszéljünk, hogy most a PvP egy vicc, mint a majom futnak az emberek a zöld körbe, 1-2 shock turret és sticky bomb. Ennyi. Ezt megcsinálni azért nem kis dolog.

    Meg ugye valószínűnek tartom, hogy a Massive nem 2 hónap alatt akarja rendbe tenni a játékot, hanem már ezelőtt 1-2 hónapja, mielőtt szabira mentek, már dolgoztak rajta. Amint kezdtek befosni a szerverek, mivel a PTS-hez az eredeti az ürességtől pangó szerókat használják fel. Akik panaszkodtak a laggra DZ-ben, gondoljanak vissza, mikor volt először nagyon feltűnő, és akkor kapjuk meg a sacc/kb. időpontot, amikor elkezdtek ezen dolgozni.

    Még vagy 3 hónapja írtam is, hogy lesz PTS, Massive-nál már eldöntötték. Sajnos a klán, aki ilyen besúgó volt hír ügyileg, már nem tolja. :(

    Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

Új hozzászólás Aktív témák