- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz janos1988 #80499 üzenetére
Ja mert azt hitted, hogy majd ha 1 meccset raksz, egy 3-as odds koruli kamit, az mindig jonni fog?
Szokj le errol a rohadt kamirol, latod semmi ertelme. 1 vagy max. 2 meccset rakj egy szelora, 1,3-2-es odds kozott, alaposan nezd at, mit gondolsz jonak.
Hidd el jobb aranyod lesz. De gondolom ma is valami szarsagot raksz ami mar a megrakaskor is valoszinu, hogy nem fog bejonni.
-
giigz
veterán
Én ilyen szar esőben el se megyek rakni...
-
giigz
veterán
Ezeket érzem ma fixnek:
Barca 1,28
Chelsea 1,25
Mayweather 1,12
Veszprém 1,24= 2,222
200k-ra már 444,4k-t hoz, de nem rakom meg...
-
giigz
veterán
Már a múltkorában is akartam írni, de a DVSC (vagy aki az egész NB1 forgatókönyvét írja) évek óta ezt játssza el, hogy egyik évben bajnok, más évben semmi.
2007: bajnok
2008: 2.
2009: bajnok
2010: bajnok
2011: 5.
2012: bajnok
2013: 6.
2014: bajnok2015-ben pedig várhatóan nem lesz bajnok... Így szokták, nyernek egy bajnokságot, következő évben semmi, aztán megint valószínűleg bajnokság...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Kár h nem raktam meg nagyobbal (ezen kár gondolkozni, mert ugye 200-as téten vagyok, ami annyit tesz, hogy meg sem éri elmenni megrakni a szelót, mert a benzin többe kerül)
Bezzeg ilyenkor jön mind a 4 meccs... Ha egy kicsit bátrabb vagyok, most 244.400 Ft-ot nyertem volna tegnap
Barca 1,28
Chelsea 1,25
Mayweather 1,12
Veszprém 1,24= 2,222
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Én már akkor mondtam, hogy X lesz, amikor B-L-A-C-K legelőször beírta, viszont azt is tudom, hogy totál háromesély, de én az X-ben látom a legjobb lehetőséget. Igaz nem rakok szerintem ma semmit, de ha mégis, akkor az egy kis-közepes kami lesz, inkább kicsi, de a lényeg, hogy a Villarreal X-et ráveszem.
-
giigz
veterán
Ott b@ssza meg magát a Bordó, Marseille és Bordó között nem tudtam eldönteni melyik legyen, persze a "jó megoldásba" nyúltam bele...
Áhh, pedig de szép szeló volt, Villarreal X-et nagyon éreztem, Hannover győzelmet szintén, Milan-ban is jó értéket láttam, erre a franciákkal elbénázom, ráadásul janos szelójára már azt írtam, hogy Marseille nyer, Bordeaux kikap, mert akkor már sejtettem, hogy Bordeaux-nak érik a botlás, míg Marseille szépen csendben nyernek...
Na mind1, megint közel voltam egy számomra szép szelóhoz, de egyszerűen valami bosszantó hülyeség mindig elviszi
-
giigz
veterán
válasz Speedhs #80874 üzenetére
Mármint ez szisztéma alapján volt vagy a szisztémával mi a helyzet?
Az egyikre nem, nem szisztéma alapján volt, szimplán kiválogattam ami tetszik, és a Bordó kivételével ezek tetszettek. Jó utólag már más mondani, ha jött volna akkor meg örülök, de tényleg gondolkoztam sokat a Bordó és Marseille között, hagyni kellett volna a franciákat...
A szisztéma meg épülget, most kezdenek el lenni megint meccsek, idáig a válogatott és kupák miatt nem tudtam vezetni, mert csak az általam kijelölt 40-45 legnagyobb bajnokságot figyelem, lehet később lesz külön figyelve csak kupa is... A lényeg, még legalább 2 hónap (tiszta, tehát ha kupa vagy válogatott van akkor annyival tolódik), és majd 2 hónap múlva megint levonom a következtetést, grafikon stb. mint a múltkori 60 nap után.
Megint sok a szöveg, a lényeg hogy sokára lesz belőle valami, addig pedig csak a játék kedvéért mókázás, ilyen olyan ötletek alapján.
-
giigz
veterán
válasz Speedhs #80881 üzenetére
Az a baj, hogy egyelőre túl komplex a dolog, ha bármi fixet tudnék mondani, amivel nyerni lehet, már rég nem vezetgetném a táblázatomat, hanem csinálnám élesben... De ígéretesnek tűnik, annyi biztos, viszont vakvágányra sem akarok futni, tehát elemezni kell a dolgokat rendesen.
Időm pedig semmi, pláne a továbbiakban nem lesz, szóval szuper...
Nem ígérem, hogy tudok vagy akarok válaszolni a kérdésre, de jöhet pm-ben ha valami konkrét kérdésed van, aztán kiderül.
Most egy kis morzsát el tudok hinteni itt mindenkinek:
Spanyol első és angol első (PL) jó oddsú (2-es körüli) néptippek között annyi a különbség, hogy míg a spanyol jócskán viszi, az angol inkább hozza...
-
giigz
veterán
Egy X volt a szelómon, a Pandurii azt szépen meg is fogtam, vaj simán jött, erre más köcsög elvileg tuti meccs elviszi...
Na nem baj, akkor is hamarosan megfogok egy ilyen 200-ból 5-10k-s szelót.
-
giigz
veterán
A tegnapi után b+ ma is így megy el
Megfogom a Pandurii X-et 3,00-ért, Verona is jön 2,03-ért, ország-világ pakolja az Eibar-t, én megfogom a Deportivo-t 3,65-ért!!!, és az 1,53-as francia szar elviszi
Komolyan az ilyen tud felidegesíteni, ha valami elmegy okés, de az, hogy szép nagy szorzós eseményeket eltalálok, és akkor 1,53-ért elviszi... Pedig annyira csúnya volt a szelón az az 1,53, el is gondolkoztam rajta, hogy kiveszem, de mindenképpen 5k fölött akartam nyerni, akkor pedig 4.445 Ft jött volna, és én hülye belevettem még, csak hogy növeljen egy kicsit a 3 fix meccsemen...
-
giigz
veterán
válasz szab.tam #80971 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy végleges következtetést akarok levonni?
Ez a 8 esemény nem ad reális képet, túl nagy a nyereség, ilyen arányt nem lehet tartani. Viszont ha még 10 napig ugyanilyen szisztéma alapján rakok, akkor ~ 50 meccsből már le lehet vonni egy valamire való következtetést
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K BL?
-
giigz
veterán
Komolyra vettem a mai napot, "sziszteman kivul" egy full kami, 200-bol 399k johet
-
giigz
veterán
Na én is kidobtam a kamit...
Holnap már a szokásos 200-as szelóval jelentkezem, és folytatódik az 5-10k vadászat, de most erre a 399 ezerre rá kellett mennem, persze borítékolható volt, hogy nem most adja el a Real...
-
giigz
veterán
5. Real gólnál Ronaldo picit profi volt
-
giigz
veterán
válasz Speedhs #81322 üzenetére
Ha nekem szamon van kerve, hogy minden szelomrol kepet kell feltolteni akkor mas is tegyen mar meg ennyit.
Volt olyan hogy nem toltottem fel kepet, egybol be lettem allitva, hogy kamuzok. Bezzeg ha en kerek valakitol kepet, mert kivancsi vagyok miket rakott, mikkel nyert, egybol irigy vagyok es megint mindenki nekem esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest