- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Kanada u20 1.harmad 0.5 Over Szerintem esélyes, meglátjuk.
Most 1.5ért kínálják még pár mpt várok.Szerk:
Végül ennyiért tettem .
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
GabN73
addikt
Na, el is követtem azt a hibát, amit mindig mondok...
-50 € így kezdésnek nem rossz... [link]Vonaton voltam, mondom megdobálom már, hogy megnyerik a mérkőzést, erre nem elcseszik a 2. szettől...
-
Daniel Alves
őstag
a mai PSG mérkőzésem nem a megérzésekről szólt
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Chereiose
addikt
Mondtam én, hogy vendég lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
na negyedikre csak bejött a megérzés Szigorúan 75 ft-os fogadásokkal. Elkapott a szerencse mit mondhatnék , de csak szórakozásból raktam. Mikor ráfordult és vezetett majdnem leestem a székről.
De ennyi elég is volt a lóversenyekből..Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
föccer
nagyúr
válasz Daniel Alves #38497 üzenetére
Szerencsémre nem lett igazad.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Speedhs
őstag
14 meccs, 6,9 ojro...
-
-
rwin5
őstag
Nadal térde felmondta a szolgálatát?
-
ted_mosby
senior tag
nee , de ugye ez még nem biztos ? Remélem behúzza mert ezresem bánja.
én nem látom, hogy baja lenne. Hozta is az adogatását, bár még így is 3-1re állnak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
rwin5
őstag
válasz stefyY #38570 üzenetére
Szerintem ezt a szettet már nem akarja nyerni Nadal.. pihenteti is magát; de szerintem 3. szettet behúzza
#2: Már 1 meccsel előtte is nyilatkozta, hogy szar a térde megint.. nyilván nem olyan mint egy sánta ló, de nem megy bele a csúszásokba.. Ettől függetlenül Nadalt hoznám ki győztesnek ígyis. Kint van mutttterja, csak nem ég le előtte
2 kézilabdát néztem ki mára mindkettő pffhh
[ Szerkesztve ]
-
-
gery2123
őstag
Na megraktam délután gyorsan a Real 2,5 overt Jött nem kicsit. Na de ilyen ha az ember barátságos meccsre rak..
Estére ment egy Boston,Ottawa,St.Luis,San Jose győzelem. tét: 440 Ft.(#38578) rwin5 : jött nem Te nem láttad azt az 5 gólt?!
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
ted_mosby
senior tag
Kezdődik a Svéd U20 Azt kívánom hogy 10 percig ne legyen gól
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #38574 üzenetére
Megvan a második set brakeje is, kezdek nygodt lenni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ted_mosby
senior tag
válasz ted_mosby #38580 üzenetére
Megtettem az overt 200 forinttal
(#38581) föccer
Én úgy érzem hogy ezt már megfogja nyerni
Már be is jött a Svéd over. Nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
Még van egy kis idő, mindenki meg tudja pukkasztani a Hibernian-t
-
sz_abika
addikt
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a Monfils, nem veri meg a döntőben ezt a Nadalt.
Ha jó lesz a sorsolás, akkor Ausztrál openen is sok sok $$$t hozhat a gumiember.PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
Na akkor nekem kell két vendég gól.
Továbbá kell még sok-sok szöglet és sárga lap.
Szerk.: Közben meg egy dög unalmas szabálytalanságtól mentes, öngólos 0-1 lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
Elkezdődött a nagy meccs HAJRÁ HIBERNIAN!!!
Örömmel látom h megy a Tv-ben
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Ahogy elnézem a meccset egykapuzni fog a hibernian.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App