- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Jo olvasni milyen kis lelkesek lettetek ettol a nesze semmi fogdmeg joltol
Ebbol hosszu tavon penzt nem nagyon lehet csinalni, egyszer-ketszer be fog jonni szepen, de majd el is fog menni, es a ROI nem lesz tul nagy, en spec. nem latok ebben semmit, varom, ki meddig jut vele
-
- = Zk = -
félisten
válasz söraddict #38050 üzenetére
-.-
én ezzel a "csodafogadással" buktam tegnap hipp-hopp 3,5K-t, szal most fogom is a fejemet mert nincs zsé a számlán -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ted_mosby
senior tag
Nincs olyan fogadóiroda ahol lehet 900 forintot tenni a számlára bankkártyáról? Nincs kedvem bankba menni, meg azt hiszem már be is zárt.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
söraddict
csendes tag
válasz - = Zk = - #38052 üzenetére
türelmesnek kell lenni. mi meg rakunk minden szart. ezért nem tudják csinálni az ilyen egyszerű emberek mint mi.
-
- = Zk = -
félisten
válasz söraddict #38054 üzenetére
türelmem az volt, csak 0,5ös szorzót nem láttam sehol.. .a 1,5over meg hát.... -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
barisj
aktív tag
válasz - = Zk = - #38055 üzenetére
melyik oldalon vagy? bet365n vannak 0.5overek
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
söraddict
csendes tag
válasz - = Zk = - #38055 üzenetére
de ahhoz kell türelem hogy találj olyan meccset amin leviszik az 1,5 overt 0,5 over-re.
-
törölt tag
Nyerünk Davos kell a győzelem !!
-
föccer
nagyúr
Nézem Karlovic játékát a teniszben. Eléggé ász erős a gyerek. Gyak mással nem is tud pontot szerezni. Ha élőben jó odds van rá, lehet pakolni bátran. Még biztos lesz 5-6 tőle (szettenként)
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
barisj
aktív tag
A Davos nagyon nyerni akar,3. harmadban 1.5,de lehet h 2.5gól felett is lesz
-
söraddict
csendes tag
-
- = Zk = -
félisten
-
söraddict
csendes tag
harmadik harmadnál már a sima összesített gól is jó 1,5 meg 2,5 overnek.
davos meccsen 3-4 az állás azaz 7 gól. a 8,5 over-re 1,44-et adnak, a 9,5 over-re 2,55-öt. ezek sportingbetes oddsok
-
janos1988
addikt
Mai alap 3/4-es megrakva. 400 -> 14,7k.
Mai free spineken meg semmit se adott és holnap van az utolsó lehetőség. Jó lenne ha becsípne még legalább kétszer annyi, mint pár napja.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
válasz sz_abika #38078 üzenetére
Ha elpicsázza Berdychet, akkor örökre megjegyzem én is Azért 1.18-ért kb olyan könnyű meccset vártam volna, mint Monfils-e volt.
Én vagyok a hülye, hogy nem néztem utána ennek a gyereknek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
L_YKing
addikt
Ezek az u20-asok jó nagy lutrik....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
barisj
aktív tag
Na a davos meccsre kell 1gól,de 2 lenne a legjobb!
-
B-L-A-C-K
titán
Elhunyt Akeem Adams....
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz zolynet #38082 üzenetére
De a tiedbe újfent nem tetszik a Derby. Legutóbb is 1-2 lett a vége. És az utolsó ellen játszott. Ez most szvsz egy szép kövér D lesz. A Burton tetszik, de megint az a fránya szorzó. Fene se tudja, lehet belenyúltál 4 döncibe.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pc_seft
tag
Aki facebookozik tipszkmiksz [link]
-
sz_abika
addikt
válasz föccer #38079 üzenetére
Nem javaslom hogy rá fogadgass azért - meccs kimenetelére semmiképpen sem.
Ha megnézed karrierjét láthatod hogy tiebreakekig szokott eljutni, mert ahhoz nem elég képzett játékos hogy breakeljen, a 210 fölötti bombákba meg max bele tudják tenni a többiek az ütőjüket.
Igazából elég unalmas meccsei szoktak lenni..PSN: xszabikax
-
zolynet
veterán
válasz janos1988 #38092 üzenetére
a derby-nél már nem tudok gondolkodni, favoritom
de a tényeket is megnézhetjük, h otthon még hendivel is jókburton meccs érdekessége, h a Clucas S. az első számú góllövőjük hiányzik a mansfieldieknél
#38091 B-L-A-C-K: Nyugodjon békében!
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
barisj
aktív tag
HAHA tettem a plzen-kladno meccsre 0.5gól felett az 1.harmadban 1.42ért. az 5.percben járt a meccs.
Eltelt kb 15-20másodperc és már GÓL! Bárcsak minden amit rakok így jönne◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
söraddict
csendes tag
-
föccer
nagyúr
válasz sz_abika #38094 üzenetére
Egy életre megjegyeztem. Elaltattam magam az alacsony odds-ra.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App