- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Mai kami semmi több
5/4*200ft
Döntetlen SSV Jahn Regensburg v Paderborn
Döntetlen FC Oss v Veendam
Döntetlen Laval v Istres
Döntetlen Wisla Krakow v Lech Poznan
Döntetlen St Polten v Austria LustenauOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
yogibear
addikt
válasz No-kia #21349 üzenetére
Eintracht Frankfurt is 6-1-2 in the Bundesliga so far. The Frankfurt home games so far has yielded a goal average of 3.67 goals per game. Form wise Frankfurt is L-W-L-W-D-W. At the Commerzbank-Arena; Eintracht Frankfurt is 4-1-0 this season. The goal average has been 4.2 goals per game. All their five home games in the Bundesliga so far have been over 2.5 goals. Three of the Frankfurt home games have ended with 4+ goals being scored.
Greuter Fürth are dead last on the table with 1-3-5 in their first nine Bundesliga games of the season. The goal average has been 2.33 goals scored per game. The Greuter Fürth form curve looks like this: D-D-L-L-L-L. Away from home Greuter Fürth is 1-2-1 in five games played. The goal average in these five games was 2.75 goals. Three of the four last Greuter Fürth matches away from home had two or less goals scored in them.
Eintracht Frankfurt and Greuter Fürth met last season (in 2. Bundesliga) Frankfurt won 3-2 away from home. In Frankfurt the game ended a 0-0 draw.
When these two teams met last season they shared possession fairly equally (52-48). Fürth even fired more shots in that game. When all the points were counted at the end of the season Fürth was narrowly ahead of Frankfurt. This season much has changed. The home side got a rocket start, and has had momentum going for them. They also invested more in squad quality. Frankfurt has been greatly helped by a strong offense this season, led by Alexander Meier who has grabbed six goals so far (A couple of truly spectacular ones as well). He has really carried his good form from last season with him to the highest level of German football. Frankfurt also has plenty of players who have shown they can play ball, and also those crucial ones leading to goals. Defender Bastian Oczipka has for instance managed five assists so far. Frankfurt will not be playing solid defender Zambrano for this fixture (he broke his toe against Stuttgart last weekend), but have good cover on the bench.Fürth have found life at the top of the Bundesliga food chain hard. They struggle to score, and personal mistakes have flourished. This is rather typical of a team in a crisis. The good news is they have managed two draws on the trot, and now face opposition they know fairly well. Perhaps the worst part is done, and they are finding their feet? Greuter Fürth will need to stay compact, minimize errors and try to do as much as possible on the break and with the possession they get. Frankfurt hasn’t exactly been tight at the back, and perhaps is their momentum running out slowly now? Fürth
That said; I would be very surprised if Eintracht Frankfurt has much less than 60% of the possession. Frankfurt is a stronger side today than what they were last season. They’re expected to dictate the pace in a game like this. When it comes to conversion the home side has shown time and time again they can convert. Greuter Fürth will surely have a tough time creating clear chances. Converting the ones they get will prove even tougher (at least when looking at the games so far).
Asian Handicap wise I am looking for some coverage here. Even if I think it might end closer than many Frankfurt fans expect, one can’t overlook the goal scoring power of the home side. Should they get going and gain some momentum, Frankfurt could bang in 3-4 goals just for show. Greuter Fürth will try to defend well, and see what they can get on the break or in one of their possession spells. The VC Bet odds of Greuter Fürth +1 at 1.80 look interesting. The Asian Handicap of +1 indicates that for us to lose, Frankfurt must win by two goals or more. If Frankfurt wins by 1 goal we get our money back.kopiztam...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz yogibear #21353 üzenetére
100% hogy győznek a fiúk
éjszaka pedig hogy a SB hogy csinálhatott ekkora bakit, hogy kosármeccsen a félidei overt 51-re lőtte be, hát ez kész
kár, hogy nem vágtam rá az egész bankomat, de kicsit féltem, hogy érvényteleníti a SB, mert hogy elírták... de mégse, bejöttGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
válasz yogibear #21353 üzenetére
Ha a Frankfurt meg tudta verni otthon a Leverkusent, Hamburgot, Hannovert és Dortmunddal X-elt, akkor a Fürthöt simán verniük kell, kivéve, ha nincs eladva a meccs.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Chuckie.
csendes tag
Köszönöm
-
yogibear
addikt
válasz Vandit. #21355 üzenetére
kivéve, ha nincs eladva a meccs. mondjuk X-re
Nem azt kell kitalálnunk, mi lesz a jelenlegi reális állapotok szerint az eredmény, hanem hogy mire van megbundázva.A Sakál napjából a felügyelő jut az eszembe, amikor kideríti, honnan szivárog ki az infó a miniszteri gyűlésről.
Lejátssza a kazettát a minisztereknek, amin egy női hang mondja el, mit tudnak, erre feláll egy miniszter, hogy ez az ő barátnőjének a hangja és elmegy. A fő fejes meg mielőtt kilép az ajtón, megkérdezi a felügyelőt, hogy honnan tudta, kit kell lehallgatni. Erre a válasz: - Nem tudtam. Mindannyiukat lehallgattam...Igen, papírforma szerint simán nyerniük kellene uszkve 2-3 góllal... ehhez képest az 1,6 feletti odds viszont túl magas, 1,3 körül lenne a reális...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Daniel Alves
őstag
Eintracht Frankfurt @ 1.25 DNB
Hertha Berlin @ 1.16 DNB
2-es gyűjtő, 1 bet * 9 550,00 HUF5k feletti fogadásaim eddig 5/4
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
NCAAF: Washington @ California
Under 52
Reasons: Washington is bad offensive team, especially on the road, where the score only 13.7 points per game. Yes, they had tough road shedule, but still their yards per play are not impressive. Washington pass offense is just 92# and their rush offense is 94# ranked.
On other side we have California, who need this win badly and I think they will play hard in this one. California is better team, than this record show right now. However, they are without their best offensive reciever, who is inujured and I think this totals might be little bit high. California scored 30 pionts in last 2 games, Washington scored 37 points in last 2 games, that 15/game for California and 18.5/game for Washington.
Under is 5-2 in last 7 Washington games and 13-5 in last 18 California games.GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jpm
senior tag
F1 Hamilton nyerhet... szorzótól függ hogy megteszem e. x3,5 alatt nemigazán.
-
B-L-A-C-K
titán
Vasárnap óta nem raktam, és nem is hiányzik, bár a történtek után nem is lep meg ez...
-
yogibear
addikt
"1. Az emberi sejtmag 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Így egy spermium 37,5 MB-t.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
4. Általánosságban 25 millilitert lövünk ki 5 másodperc alatt.
Így tehát a tököd sávszélessége: (37,5 MB X 100M X 0,025)/5 = (37.500.000 X 100.000.000 X 0.025)/5 = 18.750.000.000.000
Tehát a tököd sávszélessége ~ 18,75 Terabyte/s
Az asszonyt töltsed. ne a torrentet.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Hi,
A Német másod osztály Bochum vs Cottbus V (2.60) ez miért ilyen magas?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Hétvégi kamikaze
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
yogibear
addikt
WhiteWaterWave merre jár? Nincsenek ma tippjei?„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
...eddig inkább sz*pnak...vagy atnak, de csak engem.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
Eintracht Frankfurt v Greuther Fürth Mérkőzés nyereményszorzók
Eintracht Frankfurt 1.60Zenit Szentpétervár v FK Rosztov 1-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.333Olympiacos CFP v Cedevita Hendikep fogadás
Olympiacos CFP(-16) 1.90GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
55 E. Frankfurt - Fürth H 1,63
52 Braunschweig - Sandhausen H 1,25
51 Dinamo Zagreb - Istra H 1,20
45 Zenit Szentpétervár - Rosztov H 1,22
Eredő odds: 2,98290
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 5965 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Tedd meg
83 *(0-1) Porto - Marítimo H 1,61
46 *(0-1) Zenit Szentpétervár - Rosztov H 1,62
2000 Ft
Eredő odds: 2,60820
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 5215 Ft55 E. Frankfurt - Fürth H 1,63
80 Jihlava - Jablonec V 1,83
62 Niort - Monaco V 2,23
49 Gornik Zabrze - GKS Belchatow H 1,41
46 *(0-1) Zenit Szentpétervár - Rosztov H 1,62
83 *(0-1) Porto - Marítimo H 1,61
60 Slovan Bratislava - Trnava H 1,40
300 Ft
Eredő odds: 34,24771
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 10275 FtÉs a végére korong:
20 JYP - Lahti Pelicans H 1,55
12 SZKA Szentpétervár - Donbass H 1,25
13 Dinamo Moszkva - Szpartak Moszkva H 1,35
500 Ft
Eredő odds: 2,61563
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1310 Ft33 Köln - Straubing H 1,65
34 Wolfsburg - Eisbären Berlin V 1,85
23 Linz - Innsbruck H 1,23
27 Medvescak Zagreb - Dornbirn H 1,28
500 Ft
Eredő odds: 4,80586
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2405 Ft[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
uggon
csendes tag
Sziasztok
Több, mint egy éve foglalkozom tippmixel, kb. 20 szelvényem volt ez idő alatt ebből, 3x nyertem.. Eddig az volt a baj, hogy rögtön nagyot akartam szakítani (pl. 200 forintból 300-400 ezer forint.. ). Az utóbbi pár hétben erről inkább letettem és kisebb célt tűztem ki magam elé: napi szinten 1-2 ezret nyerni. Ez mennyire lehetséges? Az utolsó szelvényemen (amit nem adtam fel) 5 meccsből 4 jött volna, 1 ment csak el. Az az előttiből 11 meccsből 7 jött volna és 4 ment el. Ha csak a napi 1-2 ezer forintka a célom, akkor milyen módszert ajánlanátok nekem? -
nagyúr
Aha.
Ez pl. 1k-val rakva hoz tisztán 1200 Ft-ot, 2K-val rakva, 2400-at.Persze nem szentírás, hogy ezek az 1.2x-1.3x-os oddsok jönni fognak, mert egy piros lap vagy szimplán rossz napot fog ki a csapat, és borul a papírforma, de általában jönni szoktak.
-
uggon
csendes tag
válasz Shkiz0 #21381 üzenetére
Holnapra ezeket megrakom:
101 Dortmund 1.35
139 Barcelona 1.07
141 Real Mad. 1.09
169 PSV 1.2
174 Benfica 1.22
2.3 eredő odds
A barcát és a reált azért vettem bele, mert a másik háromnak 1.9 körüli eredője lett volna, az a két meccs meg szerintem annyira fix, hogy ha elmegy nem azokon fog. Ha meg mégis, akkor így jártam[ Szerkesztve ]
-
-
Daniel Alves
őstag
Zenit 1.16-ért háááát ennyiért tuti nem
-
pohár
félisten
ej de gyökér ez a Berdych, hogy leadta a 2. szettet, pedig breakelőnyben volt
így asszem lőttek a 21,5-ös game overemnekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #21386 üzenetére
Ez hol?
csak mert előbb tettem mixen, és ott még 1.22 voltÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
BossBoss
őstag
Ma fogadható lehet:
Herta - Ingolstadt 04 - H - 1,5
Frankfurt - Furth - H - 1,6
Gornik - Belchatow- H - 1,33
Még lehetőség:
Holland 2 és Osztrák 2-ből 2,5 over kombik.
-
Daniel Alves
őstag
live spanyol-Irán +0,5 V 2.10x 5000ft
(#21390) Shkiz0 :bet365
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #21392 üzenetére
Azt h-h most ott szarabb oddsok vannak mint tippmixen?
-
stefyY
őstag
Traktor pipa, időközben CSZKA 4-1, az is pipa...
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #21392 üzenetére
live spanyol-Irán +0,5 V 2.10x 5000ft
Spanyolország-Irán FT 2-2 jött5k feletti fogadásaim 6/5
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez a Zenit se biztos hogy jó ötlet volt
Félidő és még 0-0, bár a Rostovnak még nem volt kaput eltaláló lövéseÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
KisRod
tag
válasz Shkiz0 #21396 üzenetére
Ahogy nézegettem a statokat, második félidőben több gólt lő a Zenit. Remélem most is így lesz!
Mike: Hulk megsérült, szóval elég gyér a támadó szekció, nagy gól helyzet nem nagyon volt, dehát ha ezt a gyenge rosztovot nem verik el, akkor Spalletti megérdemel egy sallert
[ Szerkesztve ]
Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
krisz1337
csendes tag
Dinamo Kijev - Tavriya meccsről tud valaki valamit? bwinen fogadtam Dinamo-ra és elvileg be is jött, de eredmenyek.com-on meg azt írja holnap lesz..
+ bwinen már nem is találom a mérkőzést.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest